Şimdi tek tek açıklayayım merak ettiklerinizi konu Atatürke sizinde aynı görüşlere sahip olduğunuz zetor pazarlamacısı sayesinde geldi sizinde onun gibi düşündüğünüzü çok iyi biliyorum zira birkaç kerede sizinle Atatürkü tartışmışlığım vardır. Geriye dönük yazılanları bir okusaydınız keşke konu nasıl Atatürke geldi anlardınız. Bizler sizin alışık olduğunuz çiftçiler değiliz yani benim koyunumu ikiz doğurdu benim motorum şöyle çeker böyle çeker muhabbetini yapmayız belki sizler öyle çiftçiler istiyorsunuz ama bizler öyle değiliz. Bizler fakülte bitirmiş yüksek lisansını yapmış yeri gelmiş doktorasını yapmış insanlarız. Mesela ben çiftçi çocuğuyum ve tarladan gelen üç beş kuruşla okumuş ekonomi bitirmiş bir ekonomistim. Yani tarla bazıları için sadece tarladır ama benim için tarla kimsesiz bir çocuğun okuması için tek gelir kaynağıdır. Bizler okumuş çiftçileriz her şey bir tarafa bir karış toprağımız bir tarafa çünkü biz ordan gelenle okuduk. Yerli diye bize yutturulmaya çalışılan çin malı arabayı tartışırken zetor pazarlamacısı olayı bu noktaya getirdi.
sen yanılıyorsun receppp bey.
sen her konuda benimle tartışmış olabilirsin.
velakin..
benim büyüklerimin Erzurumda evimizde misafir ettiği,
bizimde sonsuz saygı ve hürmet duyduğumuz..
m.kemal ATATÜRK Konusunda benimle tartışmış olma ihtimalin yok.
sen karıştırdın.
eğer her meseleyi böyle birbirne karıştırıyorsan çok hata yaparsın.
benimle bu konuda tartıştığını her hangi bir yerden bir örnek kanıtla.
ben özür dileyeyim.
bende parti tutmam,
kim bu millete,vatana hayırlı bir iş yapmış ise atakta alkışlarım o kadar.
oy denilirse onuda hiç mhp'den başka bir partiye kullanmam.
burada hiç bir yorumda başka bir konuyu,getirip siyasallaştirdığım görülmemiştir.
burada herkesin sizin gibi düşünmesini beklemeyin.
insanın iç dünyası her renk olabilir.
bırakın insanlar size siyasi rakip olsun.
onları aşağılayarak değil.
sevgi ile bilgi ve kanıt ile kendi tarafınıza almaya çalışın.
aksi halde işte her başlıkta böyle olur.
10 yıldır burada teknik konuların bile içine siyaset karıştırıp düşman olurlar,
foruma üye olanlar genelde bu sebepten dahada geri gelmez,
trakkulüp 70 bin civarı üye,ama aktif katılan 30 ile 50 civarında.
ne oldu... birliktelik sağlanamıyor.
niye... ortak akıl yok...
neyse uzatmayayım.