Merhaba arkadaşlar hazırda bahçe motoru olarak Massey ferguson 3050 phantom 4X2 kullanıcısıyız. yerlerimizin rampa olamsından kaynaklı ara ara 4X4 bahçe motoru düşünüyoruz . Bahçe motorunda genellikle newholland tutuluyor ancak modellerine baktıgımda ilanlarda çok fazla model gördüm.
55-80 beygir arası bir motor düşünüyoruz 80 beygir üstünde ki modeller 4 piston olacagı için yakıtı fazla olacaktır dıye düşünüyorum Etrafımızda 100 beygir newholland ve 90 beygir case bahçe serisi kullananlar yakıtın fazla oldugunu söylüyorlar.
Bazı serilerde power shutle var bazıalrında yok galiba
Bu newholand serilerin hangisi tutuluyor piyasada hangilerin + ve - yönleri var bilgi sahibi olan arkadaşlardan fikir almak isterim.
Bahçe motoru ile turbo holder ve goble kullanımı yapacagız.
55-80 beygir arası bir motor düşünüyoruz 80 beygir üstünde ki modeller 4 piston olacagı için yakıtı fazla olacaktır dıye düşünüyorum Etrafımızda 100 beygir newholland ve 90 beygir case bahçe serisi kullananlar yakıtın fazla oldugunu söylüyorlar.
Bazı serilerde power shutle var bazıalrında yok galiba
Bu newholand serilerin hangisi tutuluyor piyasada hangilerin + ve - yönleri var bilgi sahibi olan arkadaşlardan fikir almak isterim.
Bahçe motoru ile turbo holder ve goble kullanımı yapacagız.