Yazmıştım ama sildim geri sebebi ise baktım ki kimsenin umrunda değil ülke vazgeçtim. Sussam gönül razı değil söylesem faydası yok. Siz en iyisi bizi sadece muhalet ediyor diye bilin.
Hepimiz aynı gemideyiz , hepimizin ailesinde sağcı , solcu , muhafazakar , ateist vb var
Dünyadan gelip geçiyoruz hepimiz
Çokta sinir olmamak lazım bu tür işlere , baktığınızda bir noktadan sonra boş geliyor bana , insanların birbirini kirdigina değmez diyorum
Sayın arkadaşım biz araç üretilsin istiyoruz hepimiz hem fikiriz zaten, eski sabıkalar mide bulandırıyor, illaki hizmet ediyorlar memnun olmasa vatandaş oy vermez zaten , dün akşam tvdeki konuşmayı izlemişsinizdir, soru belli soran belli muhalif tek gazeteci yok, bunun iki sebebş var.ya adam yerine koymuyor, yada sorulara vevap verilemeyeceğinden çekiniliyor.ben utanç duydum bu manzaradan.araba, kanal linya suriye iran , hepsi çorba yaptılar yersen ben yemiyorum. Buyrun aç olan varsa afiyet olsun.
Seferogullari diyorki bu ülkeye ben hizmet ettim. Diğerleri kötüdür.
Telliogullarida esas biz iyiyiz. Onlar kötü diyor.
Ne zamanki Türkiye Cumhuriyeti olabilirsek, ülkemiz o zaman gelişir.
Lütfen genç nesil böyle yapmasın. Yetti bu çekişmeler. Kimseye faydası yok.
Bu aracın üretilmesi ülkemiz açısından iyi.
Bende muhalifim , konusuna göre muhalefet , iyi bir is ise desteklerim , hangi görüş olursa olsun
Benim bu olayda gösterdiğim tavır sadece peşin hükümlü olan arkadaşların doğrudan olaya kötü yaklaşması
Ben sadece haticeye değil neticeye bakalım , olumlu bir is ise destekleyelim noktasindayim
Berkay bey e bu yüzden takılıyorum , beyefendinin tüm mesajları olumsuzluk üzerine
Zamanında karşı show vardı , slogani Karşıyız karşı herşeye Karşı
O showdakilere benzetiyorum kendisini
Hele bir sonunu görelim , öyle karar verelim noktasindayim