Gerizekalı bide 1930 dan örnek veriyor İtalya dan aradan 90 yıl geçmiş hala yapılamamış aklınca Atatürk u kotuleyecekAtamazlar çünkü hoşlarına gidiyor
Gerizekalı bide 1930 dan örnek veriyor İtalya dan aradan 90 yıl geçmiş hala yapılamamış aklınca Atatürk u kotuleyecekAtamazlar çünkü hoşlarına gidiyor
Aynı Atatürk italyadan portakal fidanı getirdi diktirdi. Daha sonra rusyadan aldığı traktorlerin parasını portakalla odedi aynı Atatürk köylü milletin efendisidir dedi.Gerizekalı bide 1930 dan örnek veriyor İtalya dan aradan 90 yıl geçmiş hala yapılamamış aklınca Atatürk u kotuleyecek
"Göz göre göre yalan konuşuyorlar... " Bu ciddi bir iddiadır. Yalan konuşmak ayrı birsey. Çalışıp başarısız olmak farklı birsey.Göz göre göre yalan konuşuyorlar... Patentini alamadığın bir şeyin fikri mülkiyeti sende olamaz...
Aynı yalanı saab otomobilini milli ve yerli diye yutturmaya kalkıştıklarında da gördük...!!!
Bu pininfarina sana emeğini boşa yedirir mi...!!! Aptal mı bu insanlar bir düşün...!!!
4000 kişi ne yapmış onu anlamadım araba zaten hazır elin italyani yapmış bunlar ne yapmış fabrika açılsa 4000 kişi calismaz bunlar insanlarla dalga geçiyor"Göz göre göre yalan konuşuyorlar... " Bu ciddi bir iddiadır. Yalan konuşmak ayrı birsey. Çalışıp başarısız olmak farklı birsey.
Zaten önceki mesajlarda bu işin kolay olmayacağını yazdım.
Önceki yerli otomobil çalışmasına göre şimdikini kiyaslarsak daha başarılı buldum. O zaman ne ortaklar vardı nede bu kadar ayrıntılı bilgi vardı.
İtalyan şirket tabiki emeğini boşa yedirmez. Çünkü bu işten para kazanıyor. Ortaya çıkan ürünün tamamen İtalyan şirkete ait olmadığı, Türkiye den de 4000 kişilik ekibin katkısı olduğu ve sergilenen araclarin uretim hakkının bizde olduğu yetkili kişilerce açıklanmaya devam ediyor. Onları tekrar incelemeni öneririm.
Neyse zaman bakalım ne getirecek bekleyip görelim.
Fakat biz ülke olarak bir ve beraber olamadıktan sonra, başarısızlığı hep siyasilerde aramak asla çözüm olmaz.
Bu proje uygulamaya gecebilirse Turkiyeye çok büyük katkı sağlar ve daha da önemlisi ülke olarak güvenimiz yerine gelir.
Paylaşımlarını düşünerek okuyarak paylaş bu arabada akü yok diyosunda elektirk pirizine takılımı gidiyor
Bu iktidar hiç yalan süylemedi bugüne kadar halka gibi konuşuyorsun...!!!"Göz göre göre yalan konuşuyorlar... " Bu ciddi bir iddiadır. Yalan konuşmak ayrı birsey. Çalışıp başarısız olmak farklı birsey.
Zaten önceki mesajlarda bu işin kolay olmayacağını yazdım.
Önceki yerli otomobil çalışmasına göre şimdikini kiyaslarsak daha başarılı buldum. O zaman ne ortaklar vardı nede bu kadar ayrıntılı bilgi vardı.
İtalyan şirket tabiki emeğini boşa yedirmez. Çünkü bu işten para kazanıyor. Ortaya çıkan ürünün tamamen İtalyan şirkete ait olmadığı, Türkiye den de 4000 kişilik ekibin katkısı olduğu ve sergilenen araclarin uretim hakkının bizde olduğu yetkili kişilerce açıklanmaya devam ediyor. Onları tekrar incelemeni öneririm.
Neyse zaman bakalım ne getirecek bekleyip görelim.
Fakat biz ülke olarak bir ve beraber olamadıktan sonra, başarısızlığı hep siyasilerde aramak asla çözüm olmaz.
Bu proje uygulamaya gecebilirse Turkiyeye çok büyük katkı sağlar ve daha da önemlisi ülke olarak güvenimiz yerine gelir.
Daha önce bunları da yapmislardiBu iktidar hiç yalan süylemedi bugüne kadar halka gibi konuşuyorsun...!!!
Yaa biz bu iktidarın yalanlarını saymakla bitiremedik...!!!
4000 kişi çalışmışmış....!!! Halihazırda olan bir arabada ne iş yapmışlar...!!!
Ekranlarda test sürüşü yapılan araç K550 nin enerji sistemleri çinlilerin değil mi...!!! Arabayı italyanlar tasarlamadı mı...!!!
Bunu halka yerli ve milli diye anlatmak tam anlamıyla halkı ahmak yerine koymaktır...!!!
Yine diyorum...
Deselerde ki hihazırda bir araç var bunu ülkemizde üretmek istiyoruz ve geliştirmek istiyoruz tamam destekleriz...!!!
AMA HALKI AHMAK YERİNE KOYMAK DA NE YAA...!!!!!!!!!!
4000 KİŞİ ÇALIŞMIŞ...!!! BUNA SENDE İNANDİN MI GERÇEKTEN...!!!
Arabanın kullanıldığı görüntüler bile sahte daha ne denilirDaha önce bunları da yapmislardiEkli dosyayı görüntüle 43793
4000 kişi ne yapmış onu anlamadım araba zaten hazır elin italyani yapmış bunlar ne yapmış fabrika açılsa 4000 kişi calismaz bunlar insanlarla dalga geçiyor
Dünyadaki hiçbir otomobil fabrikasında 20.000 kişi çalışmıyor...!!! Bir şirketin fabrikalarının bir kısmında bu sayıya ancak ulaşılabilir...!!! Dikkat et bir kısmında diyorum...!!! Demek ki bunlar otomobil fabrikaları açacak...!!!Fabrika açılınca 20 000 kişiden fazla insan çalışacak deniliyor. Birde buraya çalışan yan dalları düşününce çok kişiye ekmek kapısı olur. En önemlisi Türkiyenin güveni artar.
Tasarım aşamasında Türkiye ekibinden kimse olmasa yerli araç denilemezdi.
Başarı olur yada olmaz. Orasını zaman gösterecek. Sağ olana 2-3 yıl çabuk geçer. Bekleyip görelim.
Şu vaat edilen gün gelip çattığında (ayette geçtiği gibi) iddia sahiplerini dinlemek isteriz hep beraber.Fabrika açılınca 20 000 kişiden fazla insan çalışacak deniliyor. Birde buraya çalışan yan dalları düşününce çok kişiye ekmek kapısı olur. En önemlisi Türkiyenin güveni artar.
Tasarım aşamasında Türkiye ekibinden kimse olmasa yerli araç denilemezdi.
Başarı olur yada olmaz. Orasını zaman gösterecek. Sağ olana 2-3 yıl çabuk geçer. Bekleyip görelim.
Bu iktidar hiç yalan süylemedi bugüne kadar halka gibi konuşuyorsun...!!!
Yaa biz bu iktidarın yalanlarını saymakla bitiremedik...!!!
4000 kişi çalışmışmış....!!! Halihazırda olan bir arabada ne iş yapmışlar...!!!
Ekranlarda test sürüşü yapılan araç K550 nin enerji sistemleri çinlilerin değil mi...!!! Arabayı italyanlar tasarlamadı mı...!!!
Bunu halka yerli ve milli diye anlatmak tam anlamıyla halkı ahmak yerine koymaktır...!!!
Yine diyorum...
Deselerde ki hihazırda bir araç var bunu ülkemizde üretmek istiyoruz ve geliştirmek istiyoruz tamam destekleriz...!!!
AMA HALKI AHMAK YERİNE KOYMAK DA NE YAA...!!!!!!!!!!
4000 KİŞİ ÇALIŞMIŞ...!!! BUNA SENDE İNANDİN MI GERÇEKTEN...!!!
Tofasta 10 000 kişinin üzerinde çalışan olduğu bilgisine ulaşılabilirDünyadaki hiçbir otomobil fabrikasında 20.000 kişi çalışmıyor...!!! Bir şirketin fabrikalarının bir kısmında bu sayıya ancak ulaşılabilir...!!! Dikkat et bir kısmında diyorum...!!! Demek ki bunlar otomobil fabrikaları açacak...!!!
Yahu yalan söylerken dahi üsturuplu söylenir...!!! Bu ne bee...!!!
Yanlışın şurda YAPTIRILMADI...!!! 2 YIL ÖNCE YAPILAN BAŞKASININ ARACINI TANITTILAR...!!!Gösterilen aracın donanımınin yabancı olduğunu biliyoruz.
Turkiyede onlarca senedir belki tüm üniversitelerde elektrikli araçlar yapıldı. Hatta meslek liselerinin çoğunda bile yapıldı.
Fakat tanıtılan araç bu işi profesyonel yapan İtalyan şirketine yaptırıldı. Tabiki ekip içerisinde bizden pek çok hoca, mühendis.... de var. Bu konunun doğrusunu yanlışıni tartismak ayrı bir şey.
Açıklamalarda bataryalarin Turkiyede uretilecegi söyleniyor. Aracın % 100 Turkiyede imal edilmeyeceği de söylendi. Günümüz dünyasında zaten bu mümkün değil.
Önemli olan bu aracın üretim hakkının Turkiyede olması. Bu da gurur verici birsey.
Sonucu görmek için zamanın gecmesini bekleyeceğiz.
Evet bu mesele T.C sonsuza kadar uzayıp gidecek. bi zahmet yazılanları oku.istdedigin partiye oy verebilirsiniz. Esas kafama takılan Kemalizm demişsin.kafamdaki kemalizmi buraya yazarımızın herkes öğrensin.neymis Kemalizm. Benim bildiğim dünyayı dize getiren. Cumhuriyet i kuran. sayısız fabrika açan ve bunları yaparken sıfırdan başlamış olması.simdiki durum 800 milyar dolar toplam borç...Mesele yine uzamış gitmiş..
Hepsini okuyamadım.. burası belki yeri değil ama..
Adım geçtiği için kısa bi açıklama yapayım;
-RTE siyasete girdiğinden beri TÜM reylerimi ona verdim, sözüm-nazım geçen herkesi de ona rey versin diye rica ettim
-RTE siyasette olduğu ve duruşunu bozmadığı sürece de O'nu destekleyeceğim
-HİÇ bi zaman KAMAList olamadım (Elhamdülillah)
-Kamalizm'in aynen FETÖizm, APOİzm gibi sapık ve bu millete zarar veren bi görüş olduğunu düşünüyorum
-Bu üç sapık fikrin birlikte doğup, yükseldiklerini ve aynı şekilde peşpeşe gümleyip biteceklerini düşünüyorum..
-Bunlar konusunda EN ufak bi şüphem yok ve sözüm-nazım geçen insanları da bu konularda uyarmaya çalışıyorum
-Bu fikirler ezbere, bi günde oluşmadı.. aklım kestiğinden beri ve halen kitap okuyorum,
-Eğer bigün bunların aksini biri çıkıp bana gerçekten ispat ederse/edebilirse o fikre de geçebilirim
-Bu düşünceler yüzünden başıma gelecek/gelebilecek herşeye şimdiden peşinen razıyım
Yanlışın şurda YAPTIRILMADI...!!! 2 YIL ÖNCE YAPILAN BAŞKASININ ARACINI TANITTILAR...!!!
DÜRÜSTLÜK PAHALI BİR MEZİYETTİR HERKESDE BULUNMAZ...!!!
Biz başkasının aracını burda yapıp geliştirmek istiyoruz...!!! O araç da bu deselerdi bu ülkedeki herkes destek verebilirdi...!!!
AMA İŞİN UCUNDA HALKIN MİLLİ DUYGULARINI YALAN SÖYLEYEREK SÖMÜRÜP OY DEVŞİRMEK OLUNCA İNSANLAR DA TEPKİSİNİ ORTAYA KOYACAK ELBET...!!!
Sözü uzatmaya gerek yok....!!!2 yıl önce yapılan aracta hiçbir değişiklik olmadan aynısını getirmislerse yanlıştır. Fakat aracta Turkiyede kurulan ekibin katkısı varsa araç aynı araç değildir.
Bunun ispatı gerekir. İspat yoksa iftiradir.
Bu tür olaylarda her siyasi oy arttırmak ister. X partisi değil Y partisi olsa aynı kaygıyı guder. Bu ayrı bir konu