TMO Randevu

Arkadaşlar ben TMO dan 3randevu aldım dün birini teslim ettim bugün yeni randevu alayım diyorum maxsimum 3randevu alabilirsin diyor dün döktuğum randevuyu iptal edeyim diyorum randevuyu ancak 1gun önceden iptal edebilirsiniz diyor sizce hafta sonu olduğu için mi böyle diyor 4.randevuyu alanlar döktükten bekadar sonra yeni randevu alabildi
randevularda tonaj sınırlamasımı var? bir randevuda şu kadar teslim edebilirsiniz gibi dertlerimi var?

randevularda tonaj sınırlamasımı var? bir randevuda şu kadar teslim edebilirsiniz gibi dertlerimi var?
35ton sınırlama var günlük ama zaten nakliye fiyatları pahalı olduğu için ben kendi traktorumle çekiyorum 15ton 15ton dün bir araba teslim ettim bugün yeni randevu alayım dedim 3randevudan fazla alamazsınız diyor heralde hafta sonu olduğu için diyor

Arkadaşlar ben TMO dan 3randevu aldım dün birini teslim ettim bugün yeni randevu alayım diyorum maxsimum 3randevu alabilirsin diyor dün döktuğum randevuyu iptal edeyim diyorum randevuyu ancak 1gun önceden iptal edebilirsiniz diyor sizce hafta sonu olduğu için mi böyle diyor 4.randevuyu alanlar döktükten bekadar sonra yeni randevu alabildi
Abi geçenler de aynı üründen bizde 2 den fazla vermedi

Aktif en fazla 3 randevu alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: filizma
35ton sınırlama var günlük ama zaten nakliye fiyatları pahalı olduğu için ben kendi traktorumle çekiyorum 15ton 15ton dün bir araba teslim ettim bugün yeni randevu alayım dedim 3randevudan fazla alamazsınız diyor heralde hafta sonu olduğu için diyor
35 tonmu

yahu biçerdöver kurak yılda günde 70 tondan aşağıya mal biçmiyor, iyice çocuk oyuncağı yapmışlar, işbilmezlik daha neler gösterecek bakalım, elalem geçen yüzyıl aya çıktı biz muhteşem yüzyılda yaya kalmaya devam.

Bugün Tmo ya biraz ürün verdik, hayatımda ilkez ürün veriyorum. Baya meşakkatli iş...

Ürünü teslim ederken, görevli personel Tmo hesabınız yok dedi... Elüs hesabım var dedim, o hesap lisanslı depolar için, Tmo hesabı olması lazım dediler. İnternet / mobil bankacılığından açabilen var mı bu hesabı? Yada bu hesabın özelliği nedir?

Bugün Tmo ya biraz ürün verdik, hayatımda ilkez ürün veriyorum. Baya meşakkatli iş...

Ürünü teslim ederken, görevli personel Tmo hesabınız yok dedi... Elüs hesabım var dedim, o hesap lisanslı depolar için, Tmo hesabı olması lazım dediler. İnternet / mobil bankacılığından açabilen var mı bu hesabı? Yada bu hesabın özelliği nedir?
Elimdeki banka uygulamalarında öyle bir seçenek göremedim. Burada verenler anlaşmalı bankalara bizzat giderek hesap açtırdı.

Elimdeki banka uygulamalarında öyle bir seçenek göremedim. Burada verenler anlaşmalı bankalara bizzat giderek hesap açtırdı.
Açılan hesap vadeli, vadesiz, yatırım vb türü ne diye geçiyor. Mümkünse ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Sabah bi akrabamız bilgisayar çıktısı gösterdi, elüs hesap bilgi formu diye geçiyordu. Bana bu hesabı açtırdılar demişti, aynı hesabı bende ziraat internet bankacılığı üzerinden açtım, ama Tmo hesabı gerekiyor dediler

• Beğen
Tepkiler: filizma ve Endaz
TMO da bizim ilde hiçbir depoda alım için tarih vermiyor, randevu yok, duyumlarıma göre randevuları satmışlar, başka yerlerden getiriyorlarmış vs.. vs..

Yani bu kadarda olmazki, kaldırın randevuyu sırada beklemeye razıyız mubarekler, yada almıycaz diyin direk.

Bakın toprak siloya alım yapabilirler, 30 yıl önce her yıl yaptıkları işti, sıra beklerdik ama malı verirdik, almak istemedikleri buradan belli, çıkıp bütün malı alıcaz diye açıklama yapmakla olmuyor, almıyorlar işte ne yapıcak çiftçi, borcu var gübre alıcak vs..vs..

demekki ne borç ödeyeceğiz nede gübre alacağız, malı gömecez toprak altına tarlanın bi köşesine alacaklıda arasın bulsun.

gübreyide almayız tohumlukta almayız bu yıl olur biter, dılşardan ithalatçı ihaleyle getirsin tmo ya buğdayları olsun bitsin, tarlaları ekmezsek nasılsa ekmiyosun diye tarlayı ekecek birilerini bulacaklar yeni sisemde, bulurlarsa veririz.

Açılan hesap vadeli, vadesiz, yatırım vb türü ne diye geçiyor. Mümkünse ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz? Sabah bi akrabamız bilgisayar çıktısı gösterdi, elüs hesap bilgi formu diye geçiyordu. Bana bu hesabı açtırdılar demişti, aynı hesabı bende ziraat internet bankacılığı üzerinden açtım, ama Tmo hesabı gerekiyor dediler
Maalesef, mümkün değil. TMO'nun kendi açıklamasında ELÜS'ün lidaşlar için olduğu yazıyor zaten. Fakat özellikle bu isimde bir hesabın olduğundan bahsedilmiyor.

TMO'nun açıklamasında Lisanlı Depolara teslim edecekler, borsa üzerinden satış yapacakların ELÜS açtırması gerektiği yazılı. Depolara döken üreticilerin sonra istedikleri zaman ELÜS yoluyla TMO'a satış yapabilecekler denmiş. Bunların dışında doğrudan TMO'ya ürün teslim edenlerin teslimat noktalarına anlaşmalı banka kartı veya hesap numarası ile gelmeleri gerekli diyor. Okuyunca bana kafa karıştırıcı geldi. :unsure:

Altı üstü buğday alacaklar, kırk dereden su getiriyorlar, işinlenmi uğraşacaksın bunların randevusu hesabı kılı tüyü ilemi uğraşacaksın şaşırdı kaldı millet.

Bugün saat 20:00 de TMO buğday alım randevuları açılacakmış, bizlere haber 20:47 de verildi, haber gelene kadar randevular dolmuş hesabı yapıldı, pazar 20:00 de randevu açacaksın niye bir gün önceden haber etmiyorsun derler adama, böyle iş olmaz, resmen milleti malıyla kepaze ettiler, alın dışardan alın, 5 sene yetecek buğday arpa hububat yağlık ayçiçeği alın dışardan, getirenler kazansın ne diyelim, döviziniz çok nasılsa.

Resimler ve ekler

• 1000016062.jpg
    1000016062.jpg
    151.7 KB · Görüntüleme: 40
Maalesef, mümkün değil. TMO'nun kendi açıklamasında ELÜS'ün lidaşlar için olduğu yazıyor zaten. Fakat özellikle bu isimde bir hesabın olduğundan bahsedilmiyor.
Şimdi TMO anlaşmalı aracı bankalardan birisinde hesabımız olmasını kabul ediyor mu? Görevli hangi banka hesabını kabul etti? TMO hesabı açmak ne demek böyle birşey mi var?

Şimdi TMO anlaşmalı aracı bankalardan birisinde hesabımız olmasını kabul ediyor mu? Görevli hangi banka hesabını kabul etti? TMO hesabı açmak ne demek böyle birşey mi var?
Telefonla öğrendiğim kadarıyla bizim burada verenler Ziraat Bankası'na gidip Ofis hesabı açtırmış, cüzdan ve kart almışlar. Ziraat Bankası'nda tanımlı diğer hesaplar olsa bile Ofis onları kabul etmiyor, özellikle bu isimde yeni hesap istiyormuş.

Telefonla öğrendiğim kadarıyla bizim burada verenler Ziraat Bankası'na gidip Ofis hesabı açtırmış, cüzdan ve kart almışlar. Ziraat Bankası'nda tanımlı diğer hesaplar olsa bile Ofis onları kabul etmiyor, özellikle bu isimde yeni hesap istiyormuş.
Biraz araştırdım. Sizin dediğiniz başakkart istemişler. Bu kart zaten çiftçilerde zorunlu. Büyük ihimal bu kartın hesabını istemişlerdir.

• Beğen
Tepkiler: filizma ve Endaz