Kubato model tavsiyesi

Bulunduğum bölgede M9540 mevcut almayı düşünüyorum fiyatlar bu şekilde. Kubota markası hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Sadece ilaç-gübre-ekim işlerinde kullanılacak. Bu görsellerde paylaştığım iki model arasında bildiğiniz üzere beygir gücü ve görünüm farkı var ama nedense fiyatlar emsalleri hep aynı. M5112 nin adblue sistemli olmasından dolayımı acaba diğeriyle fiyatlar yaklaşık gidiyor? Hangi modeli tercih etmeliyim kullananların desteğini bekliyorum 🙏

Resimler ve ekler

• IMG_0631.png
    IMG_0631.png
    158.7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_0630.png
    IMG_0630.png
    178.6 KB · Görüntüleme: 25
Bulunduğum bölgede M9540 mevcut almayı düşünüyorum fiyatlar bu şekilde. Kubota markası hakkında hiç bilgi sahibi değilim. Sadece ilaç-gübre-ekim işlerinde kullanılacak. Bu görsellerde paylaştığım iki model arasında bildiğiniz üzere beygir gücü ve görünüm farkı var ama nedense fiyatlar emsalleri hep aynı. M5112 nin adblue sistemli olmasından dolayımı acaba diğeriyle fiyatlar yaklaşık gidiyor? Hangi modeli tercih etmeliyim kullananların desteğini bekliyorum 🙏
Sıfır alacaksanız 9540 yok zaten fiyatlarının yakın olması şundan 5m112 konfor özellik olarak daha iyi olsada pek 110hp gücü veremedi 90hp civarı ondan biraz duraksadı ilk çıktığında çok tutulduydu ama sizin işlerinizi çok rahat yapar hatta m4. 73 var o bile sizin işi görür iyi araştırın 2m civarı hiç kullanılmamış 2 3 yaşlı alternatifler çok karar sizin