Teyip Erdoğan'ın söylediğine göre Şahlanış Dönemi...Ekime başlamadan alalım dedik Ekimin 14 ine sıra veriyor bu nasıl düzen boyle
Teyip Erdoğan'ın söylediğine göre Şahlanış Dönemi...Ekime başlamadan alalım dedik Ekimin 14 ine sıra veriyor bu nasıl düzen boyle
Bit olayını bir kaç kişiden duydum yeni mahsül de çıktığını, teslim edip edemediğin konusunda bizleri de bilgilendirirsen memnun oluruz.Arpa için İlk randevuyu 9 temmuza almıştık, diğer randevuyu 13 Ağustosa... Neyse Ya Allah ya Sabır deyip, ilk kamyonu verdik. 2.kamyona kadar ödemeyi yaparlar, son kamyonun nakliyesini burdan öderiz diye düşünürken ödeme de olmadı hala...
2.kamyon için, buğdayların fiyatı piyasada arttı, arpa için sıra olmaz artık deyip, rahat bir şekilde gittik... Bu seferde arpa da bit çıktı almadılar. Arpanın içine haşare ilaçlarını yerleştirdik. Bakalım İnşaAllah bitler ölürde, alım olur... Nasıl oldu bende anlamadım, geçen senelerde o kadar ay bekletiyorduk birşey olmuyordu. Arpası olan dikkat etsin. Nakliye zaten pahalıya patlayacak...
Türkiye Yüzyılı hayırlı olsun...
Çok sıkıntılı bir süreç oldu açıkçası... Cumartesi ilaçları yerleştirmiştik, bu sabah kamyon kantara girip tam numune alacakken elektrik gitti neyse ki şuan dökebildik... Numune de bitlerin ölmüş olması lazım, yoksa alım olmuyorBit olayını bir kaç kişiden duydum yeni mahsül de çıktığını, teslim edip edemediğin konusunda bizleri de bilgilendirirsen memnun oluruz.
Devleti 3-5başı bozuğa 20 yıl teslim eden bu koyunlar yüzünden
Geldiğimiz durum maalesef böyle ve hala bu göremeyen zihniyete nesli sövecek ama iş işten geçmiş olucak.