Benim izlediğim videolardada 7s165 pullukta 32li litreleri görüyordu. 155m ciğeride sökülse 32 litreyi yakamıyor. Masseyin belki üstüde vardır kullanmak lazım. diyeceğim o ki 140m 6714ten az yakar fazla yakmaz üstad. Yakınımda 6614 var 27 litre civarı yakıyor, saatlik yakıt koşula göre değişir bölgeden bölgeyeBu kıyaslama da renkler ve zevkler tartışılmaz gibi bi hal almış. Gücünüz yettiğince teknolojiyi alin, hani bu ekranlar , joistic ler , özel koltuklar , suspansiyonlar falan. Teknoloji almayıp sadece güç alacaksanız paranıza yazık , gidin NH TM120-170 falan alın , ortalığı yırtıp geçin.
Jd iyi olsa herkes jd alırdı , MF iyi olsa herkes MF alırdı. Bu iki traktör de performans olarak sizi üzmez , beklediğiniz gücü verir , sağlamlık konusunda dersek ikisini de ömürlerinin sonuna kadar kullanamazsınız zaten.
Bu iki traktörü ben kıyaslayacak olsam yakıt , servis maliyetleri ve bana sağladığı konfor yönünden kıyaslarım. YouTube de pulluk sürerken saatte 14 litre yakan 6714s videosu görmüştüm. Jd de bulamadım , kullanıcıları 140 m lerin saatlik yakıt tüketimi hakkında bize bilgi verebilirlerse , çoğu kişinin aklındaki sorular yanıt bulmuş olacak gibi.