Hayırlı olsun.Hiç birine gerek kalmamış kamyonun eski bir çadırı vardı branda ya benzer onu yapmışlar bugun kiremiti de yaptık ince işler kaldı
Hayırlı olsun.Hiç birine gerek kalmamış kamyonun eski bir çadırı vardı branda ya benzer onu yapmışlar bugun kiremiti de yaptık ince işler kaldı
Artık ince işler kaldı acelesi yok teşekkür ederim Ailecek arada bir giderse ne mutluabi maşallah ev olmuş bitmiş güle güle kullanın
Maşallah, hayırlı olsun UfukHiç birine gerek kalmamış kamyonun eski bir çadırı vardı branda ya benzer onu yapmışlar bugun kiremiti de yaptık ince işler kaldı
Pencereler sıva esnasında bayağı kirlenecektir. Hatırladığım kadarıyla önce kasa yaptırıp ince sıvayı tam kasaya sıfır yaptırdık,en son pencere ölçüsü alındı. Kasaya vidalayıp silikon çekmişlerdi ileride yapılacak tadilat lar için avantajlı olacaktırBugun biraz daha şekillenmiş
Abi bu sefer böyle denedik o sistemi biliyorum çok güzel olmuş gibi sıva zamanı 3 kg gazete yeter inşallahPencereler sıva esnasında bayağı kirlenecektir. Hatırladığım kadarıyla önce kasa yaptırıp ince sıvayı tam kasaya sıfır yaptırdık,en son pencere ölçüsü alındı. Kasaya vidalayıp silikon çekmişlerdi ileride yapılacak tadilat lar için avantajlı olacaktır
Abi o camlar sökülüyor dibindeki çıta mıdır nedir adı onu kavlat al ama dikat edinAbi bu sefer böyle denedik o sistemi biliyorum çok güzel olmuş gibi sıva zamanı 3 kg gazete yeter inşallah
Ya onu bir kere denedim de geri yapamadım dedem bana çok kızmıştı bunların terazısı esas camdan verilir iş yunus daha ıyı bilir tabiki belki onu yine yaparımAbi o camlar sökülüyor dibindeki çıta mıdır nedir adı onu kavlat al ama dikat edin
Elektrik olmasada suyu kendin yaparsın elinize sağlıkArkadaşlar bu arada usta 2600 TL işçilik almış ayrıca bugun 400 TL lik kiremit mahya felan aldılar kaba durum bitince bir bütçe açıklaması yapacağım kendimiz de bu aşamada bayağı yorulduk ama değdi güzel olmuş şimdi su ve elektrik hatları döşenecek ondan sonra ise sıva yapılacak laminant ve tavan konusunda ise ben doğal olsun eski usul olsun diyorum ama galıba tavanı alçıpan yapacağız alt ise laminant olacak
Abi bende yaparız diye düşündüm çok kolay aslında ama bir usta var arada bir çağırdıkça gelıyor bazen çok uygun yapıyor ama bazen çok ıstıyor yıne bir deneyeceğiz yarın felanElektrik olmasada suyu kendin yaparsın elinize sağlık
Yaparsin hic ustaya falan gerek yok tum detayları hesap edip yap tesisatlarıAbi bende yaparız diye düşündüm çok kolay aslında ama bir usta var arada bir çağırdıkça gelıyor bazen çok uygun yapıyor ama bazen çok ıstıyor yıne bir deneyeceğiz yarın felan
Açılır kanatları pimden sökün abi. Sabit camlarda ayarlama yapılmıyor sadece altına cam takozu koyuyoruz altı vidaya gelip kırılmasın diyeYa onu bir kere denedim de geri yapamadım dedem bana çok kızmıştı bunların terazısı esas camdan verilir iş yunus daha ıyı bilir tabiki belki onu yine yaparım
Açılılırları biliyorum hemen oradan çıkıyor ama öbürlerine en azından ben dokunmam senın inşaat ne alemde demir felan da çok pahalanmış biliyon mu iş yapılacağı kalmamış ta vatandaş zorluyorAçılır kanatları pimden sökün abi. Sabit camlarda ayarlama yapılmıyor sadece altına cam takozu koyuyoruz altı vidaya gelip kırılmasın diye
Son tablenin kalıbı bitmek üzere. Duvarcıkar başlıyacak bu haftaAçılılırları biliyorum hemen oradan çıkıyor ama öbürlerine en azından ben dokunmam senın inşaat ne alemde demir felan da çok pahalanmış biliyon mu iş yapılacağı kalmamış ta vatandaş zorluyor
Elektrik tamamda su elinden gelir bi kaynak makinesi alsan hallederdinBugunde elektrik işlerini yaptık bazı kırmaları bende yaptım elektrikçi az aldı ama yarın sucu yapacak o çok alacak ikisinde 400 TL verdik