Bahçe evi Yapımı

Cevrede ihlamur varsa oluyor demektir. Cicegi ve yapragi kurutulup satiliyor toptani kilo 100 TL, perakendesi 200-300 TL. Agaci buyudugunde iyi para, ari kovani yapanlar aliyor , kurutulmayan yspraklari hayvan yemi olur.
Ihlamur ve defne bizim bölgeye çok uygun değilmiş abi ama benim aklımda ayva var bir arkadaş kayısı deneyecek şimdilik takipteyim

Bugun yine pencere ve kapı üstlerine beton atmak için çakıllı kum getirdik 2 palet daha bims aldık 10 torba çimento 10 torba ise sonmüş kireç aldık 738 TL tutmuş kum hariç kiremit i ile görüştük 80 kuruştan getirecek çatıda baktık güzel duruyor oluğun da metresi ni 8 TL den verecek oradan yükleyip bizim oraya indirecek. Az da olsa harç karma işini yaptım ve yarın nöbete başlıyorum 10 gün yokum ben gelmeye biter inşallah küçük amcam yarın izine geliyormuş işler onun elini öper

Resimler ve ekler

• IMG-20210319-WA0006.jpeg
    IMG-20210319-WA0006.jpeg
    197.4 KB · Görüntüleme: 23
Bugun yine pencere ve kapı üstlerine beton atmak için çakıllı kum getirdik 2 palet daha bims aldık 10 torba çimento 10 torba ise sonmüş kireç aldık 738 TL tutmuş kum hariç kiremit i ile görüştük 80 kuruştan getirecek çatıda baktık güzel duruyor oluğun da metresi ni 8 TL den verecek oradan yükleyip bizim oraya indirecek. Az da olsa harç karma işini yaptım ve yarın nöbete başlıyorum 10 gün yokum ben gelmeye biter inşallah küçük amcam yarın izine geliyormuş işler onun elini öper
Ufuk çok kireç kullaniyosun

Tabi sen daha iyi bilirsin kirec nekadar az kullanirsan okadar iyi yillarca buyuk santiyelerde gördüm hatta mühendislere sordum kirec surekli çalışır duvarda yillar sonra o cimento kül gibi olur demisti bi muhendis bende binalarda hep kullaniliyo onlar isin kolayina kaciyo demisti kullanilmaz ha kullanmak zorundaysan minumum seviye kullanacaksin demişti hatta o kontroldü sivaya bile kullandirmam diyodu vardir bi bildiği sen yinede az kullan

Tabi sen daha iyi bilirsin kirec nekadar az kullanirsan okadar iyi yillarca buyuk santiyelerde gördüm hatta mühendislere sordum kirec surekli çalışır duvarda yillar sonra o cimento kül gibi olur demisti bi muhendis bende binalarda hep kullaniliyo onlar isin kolayina kaciyo demisti kullanilmaz ha kullanmak zorundaysan minumum seviye kullanacaksin demişti hatta o kontroldü sivaya bile kullandirmam diyodu vardir bi bildiği sen yinede az kullan
Doğrudur abi sağlam olur tabiki çimento da atıyoruz zaten tüm bu duvara az Bi sönmüş kireç aldık torbayla aldık hepsine yetecek bugun duvarı bayagı ördürmüşler

Resimler ve ekler

• IMG-20210320-WA0003.jpg
    IMG-20210320-WA0003.jpg
    266.1 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20210320-WA0008.jpg
    IMG-20210320-WA0008.jpg
    204.2 KB · Görüntüleme: 25
  • IMG-20210320-WA0005.jpg
    IMG-20210320-WA0005.jpg
    336.9 KB · Görüntüleme: 24