60 oldu yeter Cemal hatta fazla bileKac m² burası cok küçuk biyer olucak gibi
60 oldu yeter Cemal hatta fazla bileKac m² burası cok küçuk biyer olucak gibi
Topraktan kurtarmak iyidir rutubet nem sorunun ortadan kalkarSen tum planlamayı yapmışsın elektirik su tesisatinida bana ver yapayım ben temeli toprak seviyesinden cikincaya kadar taş duvar örecem o yuzden hep yapili taş getirdim fotoda görünen dizili taşlar iptal onun önüne duvar örulecek ondan sonra beton olacak artik mikser şansı yok kumu getirttim
Biraz şişleseydin boşluk kalmışYine yorucu bir gün kum getirdik öğlenden sonra köye gittik geri geldik boş günü bıraktık saat de yok bizde sizlerde durum nasıl
Yaptım bir iki seferde üstüne bir yük yok bişey olmaz evin üstünde tahtaya kapatacağız bir kiremit birde bimsin ağırlığı direk olmayınca hepsi aynı sağlamlık açısından pimapen vardı köyde ıkı tane onu getirdim bugun yarın istirat ertesi gün bimsi alacağım 1750 dedi yalap marka 20 lik bims 1200 felan yeter galiba Allahtan eskiden pimapen felan var yoksa çok pahalı abiBiraz şişleseydin boşluk kalmış
Sen mi öreceksinYaptım bir iki seferde üstüne bir yük yok bişey olmaz evin üstünde tahtaya kapatacağız bir kiremit birde bimsin ağırlığı direk olmayınca hepsi aynı sağlamlık açısından pimapen vardı köyde ıkı tane onu getirdim bugun yarın istirat ertesi gün bimsi alacağım 1750 dedi yalap marka 20 lik bims 1200 felan yeter galiba Allahtan eskiden pimapen felan var yoksa çok pahalı abi
Yok abi ben nasıl öreceğim ben 3 tane üst üste koyamamSen mi öreceksin
Kolay 3 tane üst üste ver 4. Gelir kendiliginden önemli olan ipi çekip ipe uymak bn bi usta buldum anlaştım yövmiye 225 liraya taş duvarı örecekYok abi ben nasıl öreceğim ben 3 tane üst üste koyamam
Bizim ustalarda 175 duvar örse amelelik de bizden olsa en fazla 5 yevmiye de yapar bir yevmiye de döşeme yese 7 yevmiye de çatı yer ondan sonra bu sene ki iş biter para da biterKolay 3 tane üst üste ver 4. Gelir kendiliginden önemli olan ipi çekip ipe uymak bn bi usta buldum anlaştım yövmiye 225 liraya taş duvarı örecek
Başlamışken imkan varsa bitir kisin gelip soba yakalımBizim ustalarda 175 duvar örse amelelik de bizden olsa en fazla 5 yevmiye de yapar bir yevmiye de döşeme yese 7 yevmiye de çatı yer ondan sonra bu sene ki iş biter para da biter
Ben bu ctesi işe gideceğim köyün işleri başlar tekrar. bilmiyorum ama buyurun gelin abi ağrılarım sizleri bu sene masraf çok abi bitirmek zor gıbı iklimde uygun gıtmıyor pek ama hayırlısıBaşlamışken imkan varsa bitir kisin gelip soba yakalım
Ozaman bide biz gelip seni iyice yormayalim seneye inş görüşmek üzereBen bu ctesi işe gideceğim köyün işleri başlar tekrar. bilmiyorum ama buyurun gelin abi ağrılarım sizleri bu sene masraf çok abi bitirmek zor gıbı iklimde uygun gıtmıyor pek ama hayırlısı
O işlerin parası ayrı abi böyle işlerin ayrı bu işlerde toplu paralara dokunulmuyor bunlar küçük onlar büyük işler tarlanın ıkısıne baktım güzel bir tanesine bakıp sahıbı ı araştırıp karar vereceğim çok dikkat lisin abiKomsu koyden tarla alacagim dedin simdi para bitti diyorsun...
Gel beni dinle eve yakin iki uc dekar yer ayir agacsiz olsun , iklim degisikligi, girdi maliyetleri derken bir gun oraya sera yaparsin. Para serada .
Arazinin bazi yetlerine defne ve ihlamur dik onbes yirmi tane, ekmek istemez senden ! Birkac sene sonra Ccicegi ve yapragi iyi para, zarari yok sana.
Allah razı olsun abi çok teşekkür ederimDostlarin isi onemlidoir Gardo, elbette takip ederim. Ev hayirli olsun. Tarla iyi yatirim ama su isine dikkat, iklim degisikligi cok kotu.
Abi ıhlamuru geçen birisi daha söyledi çok ilginç geldi denenebilir ama bilmiyorum yani açıkçası defne belki uyum sağlamaz ama bu ağaçlar su ister mi abi bide artık denemek istemiyorum köylüler bile geçen gün yine ne iş yapacaksın dıyor sırada ne var dıyorlarGel beni dinle eve yakin iki uc dekar yer ayir agacsiz olsun , iklim degisikligi, girdi maliyetleri derken bir gun oraya sera yaparsin. Para serada .
Arazinin bazi yetlerine defne ve ihlamur dik onbes yirmi tane, ekmek istemez senden ! Birkac sene sonra Ccicegi ve yapragi iyi para, zarari yok sana.
Millete bakarsan tek istedikleri köyden herkez gibi tarla satman ( bizde parsel satılması) baban hiç satmadımı diye sorunca yok satmadı diyom inanmıyor adamlar.Abi ıhlamuru geçen birisi daha söyledi çok ilginç geldi denenebilir ama bilmiyorum yani açıkçası defne belki uyum sağlamaz ama bu ağaçlar su ister mi abi bide artık denemek istemiyorum köylüler bile geçen gün yine ne iş yapacaksın dıyor sırada ne var dıyorlar