Bahçe evi Yapımı

Kolay gelsin gardo bu tarz yer yapanlar soba bacasını unutur sen unutma orjinal yap ne olur ne olmaz .
Birde noktaladığım dalları kes o tarz olan başka ağaçlar varsa, onlarada yap o verimsiz dal ağacın gücünü alır diyelim

Resimler ve ekler

• Screenshot_2021-03-10-23-23-25-471_com.android.chrome~2.jpg
    Screenshot_2021-03-10-23-23-25-471_com.android.chrome~2.jpg
    104.4 KB · Görüntüleme: 42
Kolay gelsin gardo bu tarz yer yapanlar soba bacasını unutur sen unutma orjinal yap ne olur ne olmaz .
Birde noktaladığım dalları kes o tarz olan başka ağaçlar varsa, onlarada yap o verimsiz dal ağacın gücünü alır diyelim
Kökün yanından çıkan parçalar demek istedin galiba orada bir kaç tane daha var tamamen sökülecek. Bacayı unutmayız ya pencereler felan hazır beton bir atılsa gerisi gelecek

Sen bitirdin @çiftcigardo biz daha yeni başlıyoruz
Abi kolay gelsin inşallah senin ki de biter biz taşların bır kısmını önce topladıydık sonra tren şantiyesi çok ıyı oldu 3 motorda oradan getirdik senin mikser uzakmış abi eğer yanaşırsa mikser getirsin uzak da olsa çarşamba gunu bims yıkıp perşembe cuma yada hafta sonu örmeye başlayacağız ben işe gidince amcam gil çatıyı yaptırır pencere felan da hazır ondan sonra para biter bu sene mola veririz biz ama konteynerden ıyı olur çok merak edıyorum dur bakalım kaç TL gidecek

Abi kolay gelsin inşallah senin ki de biter biz taşların bır kısmını önce topladıydık sonra tren şantiyesi çok ıyı oldu 3 motorda oradan getirdik senin mikser uzakmış abi eğer yanaşırsa mikser getirsin uzak da olsa çarşamba gunu bims yıkıp perşembe cuma yada hafta sonu örmeye başlayacağız ben işe gidince amcam gil çatıyı yaptırır pencere felan da hazır ondan sonra para biter bu sene mola veririz biz ama konteynerden ıyı olur çok merak edıyorum dur bakalım kaç TL gidecek
Sen tum planlamayı yapmışsın 😁 elektirik su tesisatinida bana ver yapayım ben temeli toprak seviyesinden cikincaya kadar taş duvar örecem o yuzden hep yapili taş getirdim fotoda görünen dizili taşlar iptal onun önüne duvar örulecek ondan sonra beton olacak artik mikser şansı yok kumu getirttim