Kolay gelsin bende 50 m² ahır yapiyorum temeli taştan örecez koye gidince resim atarımYarın etrafına kalıp çakılacak dur bakalım nasıl olacak arkadaşlar bugun az taşlarında düzelttik
Kolay gelsin bende 50 m² ahır yapiyorum temeli taştan örecez koye gidince resim atarımYarın etrafına kalıp çakılacak dur bakalım nasıl olacak arkadaşlar bugun az taşlarında düzelttik
Kökün yanından çıkan parçalar demek istedin galiba orada bir kaç tane daha var tamamen sökülecek. Bacayı unutmayız ya pencereler felan hazır beton bir atılsa gerisi gelecekKolay gelsin gardo bu tarz yer yapanlar soba bacasını unutur sen unutma orjinal yap ne olur ne olmaz .
Birde noktaladığım dalları kes o tarz olan başka ağaçlar varsa, onlarada yap o verimsiz dal ağacın gücünü alır diyelim
Bi eksiklik gordum sankiHazır beton geldi süper oldu 2350 TL tuttu hazır betonun metresi 220 TL 10 buçuk metre istedik tam yetti
Deme abi sen gördüysen iş sıkıntı neymiş pis su gideri yapıldıBi eksiklik gordum sanki
Deme abi sen gördüysen iş sıkıntı neymiş pis su gideri yapıldı
Mikser yanaşmışAllahtan hazır beton geldi yoksa ölürdük teknoloji varsa hayat kolay yoksa iş karışık
mikser yoldan zor geçti ama süper oldu abi insan gücünün devri geçmiş şöföre 2 sigara parası verince şöför yavaş yavaş akıttı güzel oldu
Iyi olmuş ugrasmamissin biz elle dökeceğiz heralde eski usül bugün bi kamyon kum getirtimmikser yoldan zor geçti ama süper oldu abi insan gücünün devri geçmiş şöföre 2 sigara parası verince şöför yavaş yavaş akıttı güzel oldu
Abi aman mikser girerse hiç uğraşma bu kolay oluyor hele birde kolayca ucuz olsa da pompa girse biz avlu duvarı yaptırdık pompa getirmiştik süper oluyorIyi olmuş ugrasmamissin biz elle dökeceğiz heralde eski usül bugün bi kamyon kum getirtim
En yakin santral 60 kmAbi aman mikser girerse hiç uğraşma bu kolay oluyor hele birde kolayca ucuz olsa da pompa girse biz avlu duvarı yaptırdık pompa getirmiştik süper oluyor
Santral uzun olunca naklıye alır abi biraz artar bunun ıyılığı temiz ve hızlıEn yakin santral 60 km
Ya zaten o harç karma isi yokmu ölüm parayla kiyaslanmayacak kadar zor işSantral uzun olunca naklıye alır abi biraz artar bunun ıyılığı temiz ve hızlı
Abi kolay gelsin inşallah senin ki de biter biz taşların bır kısmını önce topladıydık sonra tren şantiyesi çok ıyı oldu 3 motorda oradan getirdik senin mikser uzakmış abi eğer yanaşırsa mikser getirsin uzak da olsa çarşamba gunu bims yıkıp perşembe cuma yada hafta sonu örmeye başlayacağız ben işe gidince amcam gil çatıyı yaptırır pencere felan da hazır ondan sonra para biter bu sene mola veririz biz ama konteynerden ıyı olur çok merak edıyorum dur bakalım kaç TL gidecekSen bitirdin @çiftcigardo biz daha yeni başlıyoruz
Sen tum planlamayı yapmışsın elektirik su tesisatinida bana ver yapayım ben temeli toprak seviyesinden cikincaya kadar taş duvar örecem o yuzden hep yapili taş getirdim fotoda görünen dizili taşlar iptal onun önüne duvar örulecek ondan sonra beton olacak artik mikser şansı yok kumu getirttimAbi kolay gelsin inşallah senin ki de biter biz taşların bır kısmını önce topladıydık sonra tren şantiyesi çok ıyı oldu 3 motorda oradan getirdik senin mikser uzakmış abi eğer yanaşırsa mikser getirsin uzak da olsa çarşamba gunu bims yıkıp perşembe cuma yada hafta sonu örmeye başlayacağız ben işe gidince amcam gil çatıyı yaptırır pencere felan da hazır ondan sonra para biter bu sene mola veririz biz ama konteynerden ıyı olur çok merak edıyorum dur bakalım kaç TL gidecek
Kac m² burası cok küçuk biyer olucak gibiHazır beton geldi süper oldu 2350 TL tuttu hazır betonun metresi 220 TL 10 buçuk metre istedik tam yetti