Sizin ki çok buyuk oldu ya bu sene geçer 1 milyonu am ne kadar gıder bilmıyorumAbi abartısız 20 kişi aynı soruyu sordu. Geçen sene maliyet hesapladığımda 800 _900 civarı bitiyordu . Bu sene hesaplamaya korkuyorum
Sizin ki çok buyuk oldu ya bu sene geçer 1 milyonu am ne kadar gıder bilmıyorumAbi abartısız 20 kişi aynı soruyu sordu. Geçen sene maliyet hesapladığımda 800 _900 civarı bitiyordu . Bu sene hesaplamaya korkuyorum
4 daire + depo abiSizin ki çok buyuk oldu ya bu sene geçer 1 milyonu am ne kadar gıder bilmıyorum
Daireler kaç metre kare yunus 130 var mıydı4 daire + depo abi
Brüt 260_270 abiDaireler kaç metre kare yunus 130 var mıydı
Teşekkür ederim mütahıt ler bizim mahallede 400 dıyor daha bide toprak var yıne ucuz bizim bahçe evi 30 bine yaklaştı galıba bu aradaBrüt 260_270 abi
Totelde 1600 M2 abi
Seneye 600 not al.Teşekkür ederim mütahıt ler bizim mahallede 400 dıyor daha bide toprak var yıne ucuz bizim bahçe evi 30 bine yaklaştı galıba bu arada
Bu fiyata bile zor alır öbür sene alan olmaz abi millet acından ölecek bu gıdışleSeneye 600 not al.
Ufuk alım gücü günden güne düşüyor 1 günlük yevmiye yı kazanmakda zor iş veren olup ödemekte zor.Bu fiyata bile zor alır öbür sene alan olmaz abi millet acından ölecek bu gıdışle