Ufuk abinin aklına gelmemiş demekkiCama gazete yapistir sonra boya ve ya siva yaptir.
Ufuk abinin aklına gelmemiş demekkiCama gazete yapistir sonra boya ve ya siva yaptir.
kesinlikle öyledirTemizligi hanima yaptiriyordur da ondan.
İzin filan aldınız mı ? Köyde muhtara filan bilgi veriliyor mu ?
İzin aşamasını geçtik abiCama gazete yapistir sonra boya ve ya siva yaptir.
Elinize sağlıkBugun sıva işi de bitti yarın tesviye ya alınacak ondan sonra uzun bir mola
Hayırlı olsun 40 varmıTesviye de bitti biz de bu sayede kurtulduk sizce ev kaç bin lira ya patladı
Hayırlısı olsun,senin işçilik hariç 30 bin TL vardırTesviye de bitti biz de bu sayede kurtulduk sizce ev kaç bin lira ya patladı
Hayırlı olsun ufuk bitmiş sayılırTesviye de bitti biz de bu sayede kurtulduk sizce ev kaç bin lira ya patladı
Daha bazı ince işler duruyor abi fayans felan mutfak dolabı laminant gıbıHayırlı olsun boya var daha 40.000
Ufuk kaç M2 ucuz oldu sanki 10 bin harcamadan biter eksikleri ile ... B.sehirlerde bu tarz yapı yapmak için sadece izin için 20 bin harcamak gerekiyor... İnsanlar o yüzden konteyner seçiyor.Arkadaşlar eve 18 bin tl harcandı artı bizim işçilik var 5 tane pencere önceden alınmıştı onlarada 750 TL vermiştik geri kalan hepsi ortak hesaptan harcandığı için bugun için 18 bin oldu eğer küçük amcam defterde yanlış hesaplamadıysa son durum bu konteynırdan kesinlikle uzak durun biraz emek ve eski dostluklara ucuza yapılıyor tabiki tavan beton değil
Abi dış temel 7.8 x7. 8 gıbı birşey Di bundan sonra yapılacaklar abi laminant fayans ve mutfak dolabı mermer evde var ama önü açıkfa biz lüks yaptırmazsak çok tutmaz boya felan var tabiki izin olayı bizim buralarda kara düzen devam abiUfuk kaç M2 ucuz oldu sanki 10 bin harcamadan biter eksikleri ile ... B.sehirlerde bu tarz yapı yapmak için sadece izin için 20 bin harcamak gerekiyor... İnsanlar o yüzden konteyner seçiyor.
Ufuk 3 yil once benim kuruluk bile 18 bin tutmuştu coğu işcilik kendime aitken 120m²Arkadaşlar eve 18 bin tl harcandı artı bizim işçilik var 5 tane pencere önceden alınmıştı onlarada 750 TL vermiştik geri kalan hepsi ortak hesaptan harcandığı için bugun için 18 bin oldu eğer küçük amcam defterde yanlış hesaplamadıysa son durum bu konteynırdan kesinlikle uzak durun biraz emek ve eski dostluklara ucuza yapılıyor tabiki tavan beton değil
Vallaha bende inanamadım daha fazla zannettim ama net hatırlamamakla beraber şöyle kaba taslak bende yazdım yine o civarda çıktıUfuk 3 yil once benim kuruluk bile 18 bin tutmuştu coğu işcilik kendime aitken 120m²