Hayirli olsun ufuk oturcak kadar olmuş gerisi gelirBugun salon ve odaya laminant parke de yapıldı 1400 TL tuttu
Hayirli olsun ufuk oturcak kadar olmuş gerisi gelirBugun salon ve odaya laminant parke de yapıldı 1400 TL tuttu
Hayırlı olsun mola verdim dedin bekleyecek dedin bitirdin ama güle güle oturBugun salon ve odaya laminant parke de yapıldı 1400 TL tuttu
Yarın fayans başlıyor abi çaresiz nakit akıyorHayırlı olsun mola verdim dedin bekleyecek dedin bitirdin ama güle güle otur
Sadece elektrik (abone) almanın malzeme dahil maliyeti ne tuttu ?Elekteik verilecek bugun Allah izin verirse yer altı döşüyoruz
Abone yok abi malzeme 1400 artı 400 TL de işçilik ama şu yer altı kablosu çoğunu tuttu diğerleri uygun Du anahtar prizde ev de vardıSadece elektrik (abone) almanın malzeme dahil maliyeti ne tuttu ?
Pencere altlarıda beyaz kalaydı tam olurdu abiArkadaşlar evin son hali bu duruma ulaştı tavanı da ona uygun şekilde kavak alıp dildirdik çıta ile güzel şekilde usta yaptı bizde dış boyamayı yaptık bayağı güzel bir ev oldu yamuk yer gıbı yerler bant olduğu için öyle duruyor
Bencede ama en altta serpme olacak galıba amcam batar dıye düşündü bende pek müdahale etmedim ben daha çok izledim artık çok yormayacağım kendimi yunus senin bina ne durumdaPencere altlarıda beyaz kalaydı tam olurdu abi
Hayırlı olsun güle güle kullanın
Alt 2 dairenin kaba sıvası bitti alçıcı girdi oda 2 güne bitirir.Bencede ama en altta serpme olacak galıba amcam batar dıye düşündü bende pek müdahale etmedim ben daha çok izledim artık çok yormayacağım kendimi yunus senin bina ne durumda
Galiba tower yapacaksın 1 milyonu geçecek mi senceAlt 2 dairenin kaba sıvası bitti alçıcı girdi oda 2 güne bitirir.
Üst katta 1 dairenin sıvası bitti biri duruyor bitince dış cepheye başlıyacak
Abi abartısız 20 kişi aynı soruyu sordu. Geçen sene maliyet hesapladığımda 800 _900 civarı bitiyordu . Bu sene hesaplamaya korkuyorumGaliba tower yapacaksın 1 milyonu geçecek mi sence