Bahçe evi Yapımı

Bu kuyudan bu eve su çekeceğiz hidrafor dedikleri malzeme bunu sağlıyormuş yalnız bize kaç TL ye patlar aceba bilen var mı yoksa üste bir depo koyup oradan mı akıtalım

Resimler ve ekler

• IMG_20210403_115518.jpg
    IMG_20210403_115518.jpg
    202.1 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210403_115526.jpg
    IMG_20210403_115526.jpg
    275.3 KB · Görüntüleme: 39
Bu kuyudan bu eve su çekeceğiz hidrafor dedikleri malzeme bunu sağlıyormuş yalnız bize kaç TL ye patlar aceba bilen var mı yoksa üste bir depo koyup oradan mı akıtalım
250 TL çin malı hidraforlar basınç ayarlıdır basınç düşünce elektirik düğmesi gibi düşün .
Basınç düşünce elektirik veriyor dinamo çalışıyor .
Musluğu kapatınca basınç yükselip kapatıyor elektirigi .

Arkadaşlar hazır beton çok aşırı sağlam sonun da makinenin biri bozuldu başkasına geçtiler
Bayağı bitirmişin be Ufuk abi, hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.
bahar gelince içinde bir çay keyfi yaparsın artık .
Keşke alt betonu kırmasalardı tuvalet kısmın 1 biriket boyu yükseltip taş öyle yerleştirilmesi daha doğru olurdu, gider için tek katlı evlerde geri vurma oluyor bu sebepten dolayı yani.

Bayağı bitirmişin be Ufuk abi, hayırlı olsun güle güle oturun inşallah.
bahar gelince içinde bir çay keyfi yaparsın artık .
Keşke alt betonu kırmasalardı tuvalet kısmın 1 biriket boyu yükseltip taş öyle yerleştirilmesi daha doğru olurdu, gider için tek katlı evlerde geri vurma oluyor bu sebepten dolayı yani.
Geri vurma kanal yok direk çukura vereceğiz ya taşma olayı olmaz koku içinse köşeye tekrar çıkış yaptık o biraz daha önlem olur gıbı geldı bahara bırakmadan bugun çocukları bşr götüreceğim inşallah çok teşekkür ederim daha ıyısı senın olur inşallah

Ha gayret abi baya kolaylamışsınız,tavan alçımı olacak?
birde yanlış anlamazsan bayan olarak tavsiye vereyim,
hazır evde elektrik hattı çekilirken odaların en az 2 duvarına priz bıraktır abi,
yengem çok dua eder sana :)

Ha gayret abi baya kolaylamışsınız,tavan alçımı olacak?
birde yanlış anlamazsan bayan olarak tavsiye vereyim,
hazır evde elektrik hattı çekilirken odaların en az 2 duvarına priz bıraktır abi,
yengem çok dua eder sana :)
Tavanı ben tahta seviyorum küçük amcam alçıpan yapıyım dıyor sonra nolur bilmiyorum priz çok biliyorum o durumu

Tavanı ben tahta seviyorum küçük amcam alçıpan yapıyım dıyor sonra nolur bilmiyorum priz çok biliyorum o durumu
abi bizim ev kerpiç ve tavanı tahtadan,kirişler altta tahtalar üstten çakılmış,üstündede çamur sıva var,1 odası lambiri alttan çakılmış otanında üstünde çamur sıva yok.o oda çok soğuk oluyor.birde toz toprak çok dökülüyor,çamur sıva çok farkediyor yalıtımda,
alçıpan olursa sanki pisliği daha az olur gibime geliyor,ama fareleride hesaba katmak lazım,alçıyı kemirip inerler aşağıya :(
lambiri yapabiliyosan hoş görünür daha sağlıklı olur ama güç meselesi tabi

abi bizim ev kerpiç ve tavanı tahtadan,kirişler altta tahtalar üstten çakılmış,üstündede çamur sıva var,1 odası lambiri alttan çakılmış otanında üstünde çamur sıva yok.o oda çok soğuk oluyor.birde toz toprak çok dökülüyor,çamur sıva çok farkediyor yalıtımda,
alçıpan olursa sanki pisliği daha az olur gibime geliyor,ama fareleride hesaba katmak lazım,alçıyı kemirip inerler aşağıya :(
lambiri yapabiliyosan hoş görünür daha sağlıklı olur ama güç meselesi tabi
Lambiriyi köye yaptık duvarlar beton sıva olacak zaten üste ne yaparsak artık bilmiyorum toz toprak dökülme olayını biliyorum bazen biraz döküntü olacak ki iş çıkacak çok boş oturmak ıyı değil boş durma düşünce düşene ise kavga getiriyor

Bu alana bir cevap yazın...