ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Merhabalar,

Taşlı arazide yaylı pullukla küçük kulakların taşa takılma problemiyle karşılabilirsiniz. Borunun ön tarafında düz olan kısma bu küçük kulaklar boruya kaynaklanma işlemiyle montajı yapılmaktadır. Küçük kulaklar büyük kulaklar gibi taştan rahat kaçamıyacağından dolayı taşa takılma probleminden dolayı yaylı pulluklarda küçük kulakları tavsiye etmiyoruz.
İsterseniz biz bayi aracılığıyla gönderebiliriz, sizin orada kaynaklatmanız gerekir.

İlginiz için teşşekürler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

yavuzaga link=topic=35413.msg589442#msg589442 date=1336160453' Alıntı:
sayın ünlü pulluk tavsiyeniz üzerine 5li 14 numara ylı helezon yapulluğunuzu aldım fakat ben yeni tip ot gömücü kulaklarınızdan istiyorum bayii fazla ilgilenmedi bunları nasıl alabilirim cevabınızı bekliyorum teşekkürler

Merhabalar,

Yakın zamanda şiparişe bağlı üretim yoğunluğundan dolayı kesici disk imalatı mümkün olmamaktadır.

İlginiz için teşekkurler,
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

omerfarukkoc link=topic=35413.msg589234#msg589234 date=1336143608' Alıntı:
Kesici Disk Üretiminiz Var Yani? Onu da Pullugu Sifirdan Alırken Kardes Aynalarla Beraber Takılmış Sekilde Alma Imkanimiz Varmi?

Merhabalar,

Sizin için 4 Soklu 12' kamalı veya 4 Soklu 13' kamalı pulluğumuzu tavsiye edebiliriz.

İlginiz için tesekkurler,
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

ekselans01 link=topic=35413.msg591060#msg591060 date=1336468027' Alıntı:
mf 3635 traktör için çukurova bölgesinde kullanılacak kamalı pulluk için kaç soklu ve kaç inç pulluk tavsiye edersiniz?

birde şunu öğrenebilir miyim?
eğer kamalı değilde normal pulluk kullanmak istesem inç değirşirmiydi tavsiyenizde. kamalı pulluk traktörü daha fazla zorluyor diyorlar...

pulluğun arkasına sürülen yere merdane çekebilecek bi sisteminiz var mı .. yurtdı$ı videolarda görüyoruz hafif çaplı kesekleri kırıyor böyle bi sisteminiz yada çalı$manız var mı acaba ? yoksada bi değerlendirme yaparmısınız ..

Merhabalar,

Normal klasik pulluk alırsanız 4 Soklu 13' daha uygun olur. Kamalı traktörü biraz daha fazla zorlar. Normal alırsanız daha rahat edersiniz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

ekselans01 link=topic=35413.msg591127#msg591127 date=1336481268' Alıntı:
birde şunu öğrenebilir miyim?
eğer kamalı değilde normal pulluk kullanmak istesem inç değirşirmiydi tavsiyenizde. kamalı pulluk traktörü daha fazla zorluyor diyorlar...

Merhaba.Bende 4 lü 12 numara alpler pulluk var.Traktörüm td85d ve td75d.Td85 te kullandım bir tek td75 te kullanmadım,td85 zor çekiyor.Nedeni ne olabilir ? Sizde td85e uygun olarak hangi pulluğu önerirsiniz ?

bende fiat 640 var 4 soklu 10 numara geniş ara alacağım nasıl olur şu an temiz iş 3 soklu 12 no 30 ara var seri 1 ile arazinin %70 inde sürüm yapıyorum nasıl olur 10 numara 32 ara traktörüme nasıl olur.aydın ve ünlü arasında kararsız kaldım sizin malzemeniz aydın pulluğun nerede ise yarısı incelikde o kafama takılıyo neden öyle açıklayabilirmisiniz bils-*-

Merhabalar

Sizin için 4 Soklu 10 ' (Geniş ara) pulluğumuz uygundur. Malzemelerimiz özel çeliklerdir ve her malzememizde ısıl işlem uyguladığımız için daha hafif ve daha mukavim bir ürün elde ediyoruz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla
144fenomen link=topic=35413.msg591178#msg591178 date=1336490024' Alıntı:
bende fiat 640 var 4 soklu 10 numara geniş ara alacağım nasıl olur şu an temiz iş 3 soklu 12 no 30 ara var seri 1 ile arazinin %70 inde sürüm yapıyorum nasıl olur 10 numara 32 ara traktörüme nasıl olur.aydın ve ünlü arasında kararsız kaldım sizin malzemeniz aydın pulluğun nerede ise yarısı incelikde o kafama takılıyo neden öyle açıklayabilirmisiniz bils-*-

Ali SARAÇ link=topic=35413.msg591131#msg591131 date=1336482013' Alıntı:
pulluğun arkasına sürülen yere merdane çekebilecek bi sisteminiz var mı .. yurtdı$ı videolarda görüyoruz hafif çaplı kesekleri kırıyor böyle bi sisteminiz yada çalı$manız var mı acaba ? yoksada bi değerlendirme yaparmısınız ..
soru mu tekrar sorayım sayın ünlü pulluk yetkilisi .. cevaplarsanız sevninirim ..

Merhabalar,

Sizin için 4 Soklu 12' pulluğumuz uygun olacaktır. Td75 ' te ve Td85 ' te rahat sürüm yapabilirsiniz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla
Emin Ünal link=topic=35413.msg591167#msg591167 date=1336487853' Alıntı:
Merhaba.Bende 4 lü 12 numara alpler pulluk var.Traktörüm td85d ve td75d.Td85 te kullandım bir tek td75 te kullanmadım,td85 zor çekiyor.Nedeni ne olabilir ? Sizde td85e uygun olarak hangi pulluğu önerirsiniz ?

Merhabalar,

Şu an için böyle bir üretimimiz yok. Pulluğun arkasına takılan merdanenin kesek kırmaya yaradığı için yapıldığını belirtiyor üreten firmalar. Böyle bir çalışmamız şu an için yok fakat ilerleyen yıllarda yapılabilme durumu olabilir.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

Ali SARAÇ link=topic=35413.msg591131#msg591131 date=1336482013' Alıntı:

ÜNLÜ PULLUK link=topic=35413.msg591595#msg591595 date=1336572494' Alıntı:
Merhabalar,

Şu an için böyle bir üretimimiz yok. Pulluğun arkasına takılan merdanenin kesek kırmaya yaradığı için yapıldığını belirtiyor üreten firmalar. Böyle bir çalışmamız şu an için yok fakat ilerleyen yıllarda yapılabilme durumu olabilir.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla
te$ekkürler argesini yapıp üretime geçerseniz bizim için uygun olacak .. zaten topraklarımız hafif bedavadan diskaro cekiyoruz .. bölge bölge satı$ları uygun olabilir hafif toprakları olanlar için .. değerlendirirseniz seviniriz ..

Merhabalar,

Toprağınız köklü taşlı bir yapıya sahip değilse 4 Soklu 12' klasik pulluğumuzu tercih edebilirsiniz,
köklü taşlar mevcut ise 4 Soklu 11' helezon yaylı otomatik pulluğumuzu tavsiye edebiliriz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla
koparanlı 80.4 servet link=topic=35413.msg591135#msg591135 date=1336482734' Alıntı:
Erkunt 80.4 lüx için nasıl bir pulluk önerirsiniz kulak ve inç olarak yerelerimiz taşlı ?

koparanlı 80.4 servet link=topic=35413.msg591135#msg591135 date=1336482734' Alıntı:
Erkunt 80.4 lüx için nasıl bir pulluk önerirsiniz kulak ve inç olarak yerelerimiz taşlı ?
kardeşim sana 4lü 11 pulluk olmaz normal klasik alacaksan 4 lü 14 inch yaylı alacaksan ünlünün 120 şase 4 lü 13 inçi var onu al bu da bir çiftçi tavsiyesi

phantomerkunt link=topic=35413.msg591611#msg591611 date=1336573345' Alıntı:
kardeşim sana 4lü 11 pulluk olmaz normal klasik alacaksan 4 lü 14 inch yaylı alacaksan ünlünün 120 şase 4 lü 13 inçi var onu al bu da bir çiftçi tavsiyesi
4 11 banada küçük geldi.Klasikler burda kırılır yer taşlı yaylı şart illaki.Kırmızı yaylıların 4 14inç olanını düşünüyodum ama bilmiyorum ki :S

sayın ünlü pulluk yetkilisi ;
daha öncede pulluğun yanına monte edilebilen merdane tipi aparattan bahsetmi$tim sizde argeye aktarılacağı söylemi$tin ancak hala bi geri dönü$ünüz olmadı bu konunun üzerine dü$erseniz hem siz hem türk çiftçisi kazanıcaktır lütfen önerimi tekrar dikkate almaya calı$ın .. aynı öneriyi alpler pulluğada yaptım .. artık kim yaparsa kimin yaptığınında bi önemi yok önemli olan türkiyede bir pulluk firmasının bunu yapması .. madem türk çiftçisinin yanındasınız .. sadece kaliteli mal üretmeyip yeni teknolojidende faydalanmamızı sağlayın lütfen ..

örnek resim:
KV-Ecomat-30.jpg_width500.jpg

Ali SARAÇ link=topic=35413.msg603436#msg603436 date=1338798794' Alıntı:
sayın ünlü pulluk yetkilisi ;
daha öncede pulluğun yanına monte edilebilen merdane tipi aparattan bahsetmi$tim sizde argeye aktarılacağı söylemi$tin ancak hala bi geri dönü$ünüz olmadı bu konunun üzerine dü$erseniz hem siz hem türk çiftçisi kazanıcaktır lütfen önerimi tekrar dikkate almaya calı$ın .. aynı öneriyi alpler pulluğada yaptım .. artık kim yaparsa kimin yaptığınında bi önemi yok önemli olan türkiyede bir pulluk firmasının bunu yapması .. madem türk çiftçisinin yanındasınız .. sadece kaliteli mal üretmeyip yeni teknolojidende faydalanmamızı sağlayın lütfen ..
Hepimiz için Güzel Olur Abi, Yerli Firmaların Bu Merdaneleri Ve Küçük Kulaklarla Beraber Kesici Diskleri Opsiyonel ' de Olsa Sunmaları Lazım Bizlere...

omerfarukkoc link=topic=35413.msg603476#msg603476 date=1338803848' Alıntı:
Hepimiz için Güzel Olur Abi, Yerli Firmaların Bu Merdaneleri Ve Küçük Kulaklarla Beraber Kesici Diskleri Opsiyonel ' de Olsa Sunmaları Lazım Bizlere...
aynen çünkü çok faydalı bi sistem niye üzerine dü$ülmemi$ bu zamana kadar bilmiyorum .. aslında biliyorum .. kaçımızın böyle bi sistemden 5 yıl önce haberimiz vardı ki .. aynı kara düzen aletleri pi$irip pi$irip önümüze sundular bizde farklısının olduğundan bihaber almaya devam ettik ..