Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...
Merhabalar,
Taşlı arazide yaylı pullukla küçük kulakların taşa takılma problemiyle karşılabilirsiniz. Borunun ön tarafında düz olan kısma bu küçük kulaklar boruya kaynaklanma işlemiyle montajı yapılmaktadır. Küçük kulaklar büyük kulaklar gibi taştan rahat kaçamıyacağından dolayı taşa takılma probleminden dolayı yaylı pulluklarda küçük kulakları tavsiye etmiyoruz.
İsterseniz biz bayi aracılığıyla gönderebiliriz, sizin orada kaynaklatmanız gerekir.
İlginiz için teşşekürler
İyi çalışmalar
Saygılarımızla
Merhabalar,
Taşlı arazide yaylı pullukla küçük kulakların taşa takılma problemiyle karşılabilirsiniz. Borunun ön tarafında düz olan kısma bu küçük kulaklar boruya kaynaklanma işlemiyle montajı yapılmaktadır. Küçük kulaklar büyük kulaklar gibi taştan rahat kaçamıyacağından dolayı taşa takılma probleminden dolayı yaylı pulluklarda küçük kulakları tavsiye etmiyoruz.
İsterseniz biz bayi aracılığıyla gönderebiliriz, sizin orada kaynaklatmanız gerekir.
İlginiz için teşşekürler
İyi çalışmalar
Saygılarımızla
yavuzaga link=topic=35413.msg589442#msg589442 date=1336160453' Alıntı:sayın ünlü pulluk tavsiyeniz üzerine 5li 14 numara ylı helezon yapulluğunuzu aldım fakat ben yeni tip ot gömücü kulaklarınızdan istiyorum bayii fazla ilgilenmedi bunları nasıl alabilirim cevabınızı bekliyorum teşekkürler