ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Merhabalar,

Yarı otomatik imalatımızı bitirdik. Helezon Yaylı otomatik üretiyoruz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

conboyluk link=topic=35413.msg575591#msg575591 date=1333698589' Alıntı:
sayın ünlü pulluk erkunt 80.4 lüks e konya kulu bölgesine hangi yarı otamatik soklu pulluğunuzu tavsiye edersiniz

Merhabalar,

4 Soklu yapmanın size masrafı daha fazla olacağı için yeni almanızı tavsiye ederiz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla
saruhan1975 link=topic=35413.msg575653#msg575653 date=1333719394' Alıntı:
merhabalar ünlü pulluk
daha önce 3lü 9 kulak pulluk kullanıyordum mf240s ile
şimdi üçüncü ay itibarıyla tümosan 4055 klasik (turbo-İntercol) aldım.
Bu pulluğu 4lü yapmak aklımdan geçiyor veya yenilersem nasıl olacak
acaba siz bana bir öneri getiribilirmisiniz?
iyi çalışmalar

Merhabalar,

Bayideki fiyatlar doğrudur, biz belirliyoruz liste fiyatlarını, bayiyle görüşerek istediğiniz modelin fiyatını edinebilirsiniz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

398Massey link=topic=35413.msg575662#msg575662 date=1333723963' Alıntı:
Merhaba

Massey 3095 phantom aldık ünlü pulluk almayı düşünüyoruz aklımızdan geçen ise 4+1 mekanik ayarlı otomatik pulluk Ankara-gölbaşındayız sizce uygun mu bide şuan almak istesek bayide öğreneceğimiz fiyat aralığı nekadardır. tam rakam veremeyeceğinizi biliyorum ama aralık olarak verebilir misiniz?

Merhabalar,

Size doğru bilgi aktarmışlar. Izgara kulaklarımız 14' den başlamaktadır.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

by-edo link=topic=35413.msg576713#msg576713 date=1333953484' Alıntı:
5 li 12 numara eksantrik pulluklarınızın ızgara kulaklı tipi varmı bayiye sorduk 14 numaradan başlıyor dedi ama,iyi çalışmalar

Merhabalar,

Pulluk elinizde varsa küçük kulakları buradan yollayabiliriz. Fakat orada kaynaklatmanız lazım. Yeni alacaksanız biz burada küçük kulaklarıyla montajlı şekilde gönderebiliriz. Şu an için stoklarımızda kesici diskimiz yok.
Fiyat konusunu bayiyle konuşursanız daha iyi olur.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

omerfarukkoc link=topic=35413.msg578353#msg578353 date=1334146228' Alıntı:
Selamlar Ünlü Pulluk Yetkilisi...

5 14' Tam Otomatik Pullugunuzdan Alsak En Arka Ayağın Önüne Toprağı Kesip Giden Disk Ve Herbir Ayağın Önüne Ufak Ayna Taktırma İmkanımız Varmı?
Ve Ne Kadara Malolur?

Merhabalar,

Sizin için 4 Soklu 12' pulluğumuzu önerebiliriz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

bedri73 link=topic=35413.msg579406#msg579406 date=1334261315' Alıntı:
Slm Ünlü yetkili!...
Ben yeni Valtra a85 aldım.
Bana Pulluk olarak ne önerirsiniz acaba?
Toprağımız kara toprak genelde orta sert.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

Merhabalar,

Sizin için 4 Soklu 10' veya 4 Soklu 11' pulluğumuzu tavsiye edebiliriz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

TEKİN255 link=topic=35413.msg581835#msg581835 date=1334683810' Alıntı:
new holland tt65b ye 4 lü pulluk olarak ova arazisi için kaç numara uygundur ?????

mekanik ayarlı tam otamatik kalın sase 12 14 16 inç ayarlı pulluk aldık 14 inc ayarlı geldi 16 inç almak için bayagı ugrastık birtane ingiliz anahtarı kırdık sonrakompureszor yardımıyla vidaları gevsettik ama busefer delikleri denk gelmedi cok ugrastık ama basardı simdi size sorum bunun kolayyolu püf noktası varmı ?

Merhabalar,

Sizin için 5 Soklu 12' uygundur.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

manas link=topic=35413.msg586776#msg586776 date=1335713321' Alıntı:
herkeze selam konyada jd5085m ye 5 lı 12 ınç dusunuyorum nasıl olur aca

Merhabalar,

Pulluğunuz helezon aylı mı, profil mi, eksantrik mi? Pulluğunuzun özelliklerini belirtirseniz yardımcı olabiliriz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

yavuzaga link=topic=35413.msg581832#msg581832 date=1334683658' Alıntı:
sayın ünlü pulluk tavsiyeniz üzerine 5li 14 numara pulluğunuzu aldım fakat ben yeni tip ot gömücü kulaklarınızdan istiyorum bayii fazla ilgilenmedi bunları nasıl alabilirim cevabınızı bekliyorum teşekkürler

Merhabalar,

Bizim bıçaklarımız ısıl işlemli aşınmaya karşı özel çelikten, parçalı bıçaklı modellerimizde burun uçlarımız dövmeye uygun (dövme işlemine tabi tutulduğu için) ve aşınmaya karşı mukavim özel malzemeden imal etmekteyiz.
Fiyat olarak biraz yüksek olabilir, fakat traktörünüzün yaktığı yakıt kazancı ve geç bitmesi ile size artı sağlamaktadır.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

ömer kolbaşı link=topic=35413.msg585822#msg585822 date=1335455630' Alıntı:
ünlü pullukların bıcakları nadan bu kadar pahalı yoksa bizi develi ve tomarzamı kandırıyor ünlü pullugun bıcak fiyatı 45 tl alplerin bıcagı 30 tl bu fark nereden kaynaklanıyor yoksa ünlü pullukları bir arkadaşdad var satacagız ve alpler alacagız bura kumsal toprak oldugu için bıcak 3 günde bitiyor biz bu fiyat farkıyla alplerin yarı parası kadarpara ödüyoruz 5 yılda yarı parasını cıkarırız bilgilendirirseniz seviniriz sayın ünlü pulluk

ÜNLÜ PULLUK link=topic=35413.msg589220#msg589220 date=1336142894' Alıntı:
Merhabalar,

Pulluk elinizde varsa küçük kulakları buradan yollayabiliriz. Fakat orada kaynaklatmanız lazım. Yeni alacaksanız biz burada küçük kulaklarıyla montajlı şekilde gönderebiliriz. Şu an için stoklarımızda kesici diskimiz yok.
Fiyat konusunu bayiyle konuşursanız daha iyi olur.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla
Kesici Disk Üretiminiz Var Yani? Onu da Pullugu Sifirdan Alırken Kardes Aynalarla Beraber Takılmış Sekilde Alma Imkanimiz Varmi?

sayın ünlü pulluk tavsiyeniz üzerine 5li 14 numara ylı helezon yapulluğunuzu aldım fakat ben yeni tip ot gömücü kulaklarınızdan istiyorum bayii fazla ilgilenmedi bunları nasıl alabilirim cevabınızı bekliyorum teşekkürler

sayın ünlü pulluk

bu aşagıda gördügümüz resimde otamatik pullugun aynalarının üzerinde topragı çevirme dili var

bu aşagıdaki otomatik de benim bunada aynı şekilde topragı çevirme dili ekleyebilirmiyiz fakat o dilin baglantı yerinde iki adet vida deligi var benimkinde yok

Merhabalar,

O iki delik tezek kırıcının kulakla bağlantısını sağlamak için arkasında olan saç ile bağlantıyı sağlamaktadır. Bayiden satın alıp, şapkaları değiştirip yerlerine tezek kırıcı takabilirsiniz. Bir sıkıntı olmaz montajı çok pratik.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

XxXEsinti66 link=topic=35413.msg590066#msg590066 date=1336296142' Alıntı:
sayın ünlü pulluk

bu aşagıda gördügümüz resimde otamatik pullugun aynalarının üzerinde topragı çevirme dili var

bu aşagıdaki otomatik de benim bunada aynı şekilde topragı çevirme dili ekleyebilirmiyiz fakat o dilin baglantı yerinde iki adet vida deligi var benimkinde yok