Hoşgeldiniz, ünlü pulluk satışlarımız tüm Trakya bölgesinde devam ediyor.
Ünlünun 3'lü 9B 10B diye pullugu varmis bunlarin ozelligi nedir acabaHoşgeldiniz, ünlü pulluk satışlarımız tüm Trakya bölgesinde devam ediyor.
4 lü 16 no tam otomatik dönerli pulluk kaç kg ağırlığında?
İnternet sitesine baktım bulamadım.
Ünlünun 3'lü 9B 10B diye pullugu varmis bunlarin ozelligi nedir acaba
4lü 12 no pulluk fiyatı nedir ?
hoş geldiniz bu sene sizin firmanın ürününü aldık şimdilik memnunum inş.sorun çıkarmaz hafifliği biraz dezavantaj gibime geliyo sert toprağa zor geçiyor
Ben şu anda ünlü kullanıcısıyım yine ama normal 5 li 13 inç kullanıyorum traktörüm 100 beygir deutz fahr otomatik almayı düşünüyorum yine ünlü alıcam ama 100*120 mi yoksa 120*140 mı ve 75 aramı 85 adamı karar veremedim ve herklere başladım biran önce alman gerekiyor ama çok kararsızım
Bir türlü karar veremedim sizce ne almalıyım arazi ne bayır ne düz
Bende ankaradayım beypazarı da o ağırlık kısmını nerede yaptırdınKardeş otamatik alacaksan 100 120 al şünkü otamatik pullukta kalın mazzemeye gerekyok fazla agır olunca motor fazlayakıyor birde ara sı 80 olanı al derin sürümde 75 ara olan yıgılma yapıyor bemim 5110 c deutz var 5 li 14 otamatik ünlü var araseksen olandan 2015 modelEkli dosyayı görüntüle 27073Ekli dosyayı görüntüle 27074 bilgi istersen 0543 649 78 37 numaramEkli dosyayı görüntüle 27075 ankara oturuyom