ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

yeni erkunt kıymet 90 için(90-93 beygir) hangi otomatik pulluğu ve hangi standart pulluğu önerirsiniz

100 lük fazla olur bana 90 lık yeterli 80.4e siparişi vermiştim iptl ettim buna çevirecez 100 lükle fiyat farkı iyice açılır

sayın ünlü pulluk sizin tavsiyeniz üzere kısa bir süre önce 5li 13 numara pullunuzu aldım..şuanda yedek ayna olarak..yeni cıkardıgınız ızgara kulaktan almak istiyorum..ama pulluk aldıgım bayiniz ve kırşehirdeki bayiniz daha ızgara kulak ne onu bile bilmiyor..adamlara ellerindeki katolaktan gösterdim bakın bu ..benim almak istedigim dige bi sonuç alamadım..ben bu ızgara kulak (yedek aynalarınızı )nasıl bulabilirim..malum kısa bir süre sonra herkler başlıycak..sezon başlamadan almayı istiyorum..bana bu konuda yardımcı olursanız memmun olurum ..hayırlı calışmalar..

tümosan 8095 link=topic=35413.msg545455#msg545455 date=1329980879' Alıntı:
sayın ünlü pulluk sizin tavsiyeniz üzere kısa bir süre önce 5li 13 numara pullunuzu aldım..şuanda yedek ayna olarak..yeni cıkardıgınız ızgara kulaktan almak istiyorum..ama pulluk aldıgım bayiniz ve kırşehirdeki bayiniz daha ızgara kulak ne onu bile bilmiyor..adamlara ellerindeki katolaktan gösterdim bakın bu ..benim almak istedigim dige bi sonuç alamadım..ben bu ızgara kulak (yedek aynalarınızı )nasıl bulabilirim..malum kısa bir süre sonra herkler başlıycak..sezon başlamadan almayı istiyorum..bana bu konuda yardımcı olursanız memmun olurum ..hayırlı calışmalar..
Aynı sorunu bende yaşadım,anlatıncaya kadar dilim damağım kurudu yaw..Parmak kulak olarak biliyorlar..

Merhabalar,

Kırşehir bayisiyle sevkiyattaki arkadaşlar temasa geçiyorlar. Durumu izah edecekler. Siz bayiyle tekrar görüşün. İstediğiniz ürünü bayi aracılığıyla size göndeririz.

İlginiz için teşekkurler,
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

tümosan 8095 link=topic=35413.msg545455#msg545455 date=1329980879' Alıntı:

Merhabalar,

Klasik pulluk olarak 5 Soklu 13 Numara pulluğumuzu önerebilriz. Ağırlığı 608 kg
Helezon yaylı tam otomatik 5 Soklu 12 Numara pulluk, ağırlığı 940 kg,
Helezon yaylı tam otomatik 4 Soklu 14 Numara pulluk, ağırlığı 740 kg, önerebiliriz.

Helezon yaylı tam otomatiklerin inch ayarlısını da üretiyoruz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

phantomerkunt link=topic=35413.msg544650#msg544650 date=1329909215' Alıntı:
yeni erkunt kıymet 90 için(90-93 beygir) hangi otomatik pulluğu ve hangi standart pulluğu önerirsiniz

ÜNLÜ PULLUK link=topic=35413.msg545574#msg545574 date=1329997583' Alıntı:
Merhabalar,

Klasik pulluk olarak 5 Soklu 13 Numara pulluğumuzu önerebilriz. Ağırlığı 608 kg
Helezon yaylı tam otomatik 5 Soklu 12 Numara pulluk, ağırlığı 940 kg,
Helezon yaylı tam otomatik 4 Soklu 14 Numara pulluk, ağırlığı 740 kg, önerebiliriz.

Helezon yaylı tam otomatiklerin inch ayarlısını da üretiyoruz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

ünlü pulluk erkuntun namını duymamış daha.o bhasettiği pulllukları kıymetin küçük kardeşi nimet takıyor ;D

sayın ünlü pulluk massey 5455 112 beygir traktör için hangi tam otamatik pulluğunuzu önerirsiniz konya bölgesi için, cevabınızı bekliyorum teşekkürler

Merhabalar,

Sizin için 5 Soklu 14' helezon yaylı tam otomatik pullugumuzu önerebiliriz.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

Saygılarımızla

yavuzaga link=topic=35413.msg554928#msg554928 date=1330892423' Alıntı:
sayın ünlü pulluk massey 5455 112 beygir traktör için hangi tam otamatik pulluğunuzu önerirsiniz konya bölgesi için, cevabınızı bekliyorum teşekkürler

sevgili ünlü pulluk yetkilileri tavsiyeniz üzerine 4 lü 12 no pulluğunuzdan pasinler mf servisliği yapan bir abimizden aldım normal tarla şartlarında çok iyi ama biraz sert tarlada traktörde sorun yok ama pulluğun üzerindeki yanyana iki gergi çubukları zorlamadan dolayı yaylanıyor tabi buda bende kırılma ihtimaline karşı tedirginlik yaratıyor ve durmak yada vazgeçmek zorunda kalıyorum bu konuda ne yapmam gerekir biraz daha sağlam parça falanmı ekleyeyim biraz yardımcı olursanız sevinirim

Merhabalar

Traktörün orta kolunu traktörün en alttaki deliğe, kolun diğer ucunu pulluğun dikmesinin en üstüne bağlayarak sürerseniz problemin çözülmesi gerekiyor.

İlginiz için tesekkurler
İyi çalışmalar

YUSUFTUYLUOGLU link=topic=35413.msg555284#msg555284 date=1330941715' Alıntı:
sevgili ünlü pulluk yetkilileri tavsiyeniz üzerine 4 lü 12 no pulluğunuzdan pasinler mf servisliği yapan bir abimizden aldım normal tarla şartlarında çok iyi ama biraz sert tarlada traktörde sorun yok ama pulluğun üzerindeki yanyana iki gergi çubukları zorlamadan dolayı yaylanıyor tabi buda bende kırılma ihtimaline karşı tedirginlik yaratıyor ve durmak yada vazgeçmek zorunda kalıyorum bu konuda ne yapmam gerekir biraz daha sağlam parça falanmı ekleyeyim biraz yardımcı olursanız sevinirim

koperatif aracılığıyla ünlü 4 lü 14 no pulluk getirttirdik pulluk 2011 model yani bu senenin değil pulluğun boyaları atmış şase komple yaralı bereli çizik çizik bize eski puluk gönderen bayiliğinizi uyarmanızı istiyorum bizleri karanti açısından busenin pulluğu olması lazım değilmiydi

Sayın ünlü pullukları, geçen yıl aldığım 4 lü14 normal şase pulluğunuz la kurakta anız süremedim, nedeni sanki pulluklarınız dağılacakmış gibi esniyor, çizi açamıyor, çizi içerisine çok tezek düşürüyor bu yüzden hiç kullanamadım.
Ama kışa girerken yumuşak tavlı toprakta yapılan sürüm güzel yinede çizi açmıyor. TEKİRDAĞ MALKARA Lıyım traktörüm T5050 Birde kırank genişliği bu traktöre uygunmu ilginize şimdiden teşekkür.

bu ünlü pullukta esneme şikayeti var çok kişiden bizde ünlü tam otomatik 5 li 14 aldık acaba otomatiklerdede bu sorun varmı varsa vazgeçelim

Merhabalar,

Ufak tefek nakliye çizikleri olabilir. Çok aşırı çizik ise bayi ile görüşünüz. Pulluğunuzu hangi bayi aracılığıyla aldınız?
İyi çalışmalar,
İlginiz için teşekkürler.

sameci38 link=topic=35413.msg569163#msg569163 date=1332767394' Alıntı:
koperatif aracılığıyla ünlü 4 lü 14 no pulluk getirttirdik pulluk 2011 model yani bu senenin değil pulluğun boyaları atmış şase komple yaralı bereli çizik çizik bize eski puluk gönderen bayiliğinizi uyarmanızı istiyorum bizleri karanti açısından busenin pulluğu olması lazım değilmiydi

Merhabalar;
Pulluğunuzun ayarlarını tekrar kontrol edin. Derinlik ayarını derinlik ayar tekerleği ile. Traktörünüzün yan kolları sağdan soldan pulluğu saldığınızda 8-10 cm sağa sola oynayacak şekilde eşit mesafelerde serbest bırakınız.(Serbest bırakmaz sıkar iseniz pulluk toprağın altında en ufak bir ani yükle karşılaştığında kaçamayacağından traktörü sağa sola kaçırmaya çalışacağından traktörü zorlamaya çalışacak, pullukta zorlanacaktır.) Traktörün kranka bağlanan kollarını eşit mesafede metre ile kontrol ederek ayarlayınız. Orta kola meyil veriniz. Orta kolu çok salmayınız ön tarafı batıramazsınız. Çok sıktığınız taktirde ön fazla batacak arka batmayacaktır.
Traktörün ve pulluğun ayarları düzgün olmadığı zaman traktörünüzde kasar. Pullukta aşırı zorlanır. Ayarlarınızı gözden geçirdikten bir sıkıntınız olursa tekrar konuşalım.
Çok yapışkan topraklarda sürüm için ızgara kulakları takmanız daha faydalı olur.
İyi çalışmalar
İlginiz için teşekkürler

bozkırdan link=topic=35413.msg569461#msg569461 date=1332788590' Alıntı:
Sayın ünlü pullukları, geçen yıl aldığım 4 lü14 normal şase pulluğunuz la kurakta anız süremedim, nedeni sanki pulluklarınız dağılacakmış gibi esniyor, çizi açamıyor, çizi içerisine çok tezek düşürüyor bu yüzden hiç kullanamadım.
Ama kışa girerken yumuşak tavlı toprakta yapılan sürüm güzel yinede çizi açmıyor. TEKİRDAĞ MALKARA Lıyım traktörüm T5050 Birde kırank genişliği bu traktöre uygunmu ilginize şimdiden teşekkür.

gokhanozkan link=topic=35413.msg546071#msg546071 date=1330036484' Alıntı:
ünlü pulluk erkuntun namını duymamış daha.o bhasettiği pulllukları kıymetin küçük kardeşi nimet takıyor ;D
Aynen ok-*-s zuha-*-s zuha-*-s

bozkırdan link=topic=35413.msg569461#msg569461 date=1332788590' Alıntı:
Ünlü ' Nün Hafif Toprağın İse Sert Olmasından Kaynaklanıyor Bence, Ağır Pulluk Kullanmak Sorunu Çözüme Kavuşturacaktır ;)

sayın ünlü pulluk erkunt 80.4 lüks e konya kulu bölgesine hangi yarı otamatik soklu pulluğunuzu tavsiye edersiniz

merhabalar ünlü pulluk
daha önce 3lü 9 kulak pulluk kullanıyordum mf240s ile
şimdi üçüncü ay itibarıyla tümosan 4055 klasik (turbo-İntercol) aldım.
Bu pulluğu 4lü yapmak aklımdan geçiyor veya yenilersem nasıl olacak
acaba siz bana bir öneri getiribilirmisiniz?
iyi çalışmalar