ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Merhaba

Massey 3095 phantom aldık ünlü pulluk almayı düşünüyoruz aklımızdan geçen ise 4+1 mekanik ayarlı otomatik pulluk Ankara-gölbaşındayız sizce uygun mu bide şuan almak istesek bayide öğreneceğimiz fiyat aralığı nekadardır. tam rakam veremeyeceğinizi biliyorum ama aralık olarak verebilir misiniz?

398Massey link=topic=35413.msg575662#msg575662 date=1333723963' Alıntı:
Merhaba

Massey 3095 phantom aldık ünlü pulluk almayı düşünüyoruz aklımızdan geçen ise 4+1 mekanik ayarlı otomatik pulluk Ankara-gölbaşındayız sizce uygun mu bide şuan almak istesek bayide öğreneceğimiz fiyat aralığı nekadardır. tam rakam veremeyeceğinizi biliyorum ama aralık olarak verebilir misiniz?
Gölbaşının neresindensiniz?

5 li 12 numara eksantrik pulluklarınızın ızgara kulaklı tipi varmı bayiye sorduk 14 numaradan başlıyor dedi ama,iyi çalışmalar

Selamlar Ünlü Pulluk Yetkilisi...

5 14' Tam Otomatik Pullugunuzdan Alsak En Arka Ayağın Önüne Toprağı Kesip Giden Disk Ve Herbir Ayağın Önüne Ufak Ayna Taktırma İmkanımız Varmı?
Ve Ne Kadara Malolur?

omerfarukkoc link=topic=35413.msg578353#msg578353 date=1334146228' Alıntı:
Selamlar Ünlü Pulluk Yetkilisi...

5 14' Tam Otomatik Pullugunuzdan Alsak En Arka Ayağın Önüne Toprağı Kesip Giden Disk Ve Herbir Ayağın Önüne Ufak Ayna Taktırma İmkanımız Varmı?
Ve Ne Kadara Malolur?
senin dediğin gibi ızgara kulaklı ve ön ayaklı 4 lü 16' sordum bayiye 7000tl söyledi,şimdilik beklemedeyim.Pahalımı sence kardeş

Slm Ünlü yetkili!...
Ben yeni Valtra a85 aldım.
Bana Pulluk olarak ne önerirsiniz acaba?
Toprağımız kara toprak genelde orta sert.
Şimdiden çok teşekkür ederim.

sayın ünlü pulluk tavsiyeniz üzerine 5li 14 numara pulluğunuzu aldım fakat ben yeni tip ot gömücü kulaklarınızdan istiyorum bayii fazla ilgilenmedi bunları nasıl alabilirim cevabınızı bekliyorum teşekkürler

ünlü pullukların bıcakları nadan bu kadar pahalı yoksa bizi develi ve tomarzamı kandırıyor ünlü pullugun bıcak fiyatı 45 tl alplerin bıcagı 30 tl bu fark nereden kaynaklanıyor yoksa ünlü pullukları bir arkadaşdad var satacagız ve alpler alacagız bura kumsal toprak oldugu için bıcak 3 günde bitiyor biz bu fiyat farkıyla alplerin yarı parası kadarpara ödüyoruz 5 yılda yarı parasını cıkarırız bilgilendirirseniz seviniriz sayın ünlü pulluk

ömer kolbaşı link=topic=35413.msg585822#msg585822 date=1335455630' Alıntı:
ünlü pullukların bıcakları nadan bu kadar pahalı yoksa bizi develi ve tomarzamı kandırıyor ünlü pullugun bıcak fiyatı 45 tl alplerin bıcagı 30 tl bu fark nereden kaynaklanıyor yoksa ünlü pullukları bir arkadaşdad var satacagız ve alpler alacagız bura kumsal toprak oldugu için bıcak 3 günde bitiyor biz bu fiyat farkıyla alplerin yarı parası kadarpara ödüyoruz 5 yılda yarı parasını cıkarırız bilgilendirirseniz seviniriz sayın ünlü pulluk
Yanlışın var kardeşim Geçen alplerinkini 35 liraya almış babam ünlüde 40 tl mi neymişti o kadarda olur fark ayrı markalar çünkü malzeme yapısıda farklıdır.

ya arkadaşlar kız-*sw 3 adet ünlü bıcagının parasına 4 tane alpler bıcagı alınıyor malzeme farkı felan yok ya ünlüde 3 gün cift sürüyor alplerde 3 gün cift sürüyor farkı nerede bunun arkadaşlar farkı fiyatımı yoksa