ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

anayurtlu 3105d link=topic=35413.msg514023#msg514023 date=1326819914' Alıntı:
bizde 4lü diskli pulluk var normal pulluk kadar koymuyor alırsanız 5li filan alın çekiyo traktör.
sert yerlerde batmada sorun oluyor mu? Diskli pulluk yerin düzenini bozar mı, dere tepe yapmayalım yeri sürelim derken.

bu yıl ünlü pulluk aldım 3 lü 14 inc 4 lü 14 inc almak icin bayiinize gittim fabrikayı arayalım dediler ellerinde yokmu$ .. üretimde bi sıkıntınız oldugundan 3 lü 14 inc almak zorunda kaldım .. haziran aylarında .. fabrika sahiplerinin arasında itilaf cıktıgı ve iki karde$in fabrikayı satıcaklarını falan duydum .. umarım hizmet vermeye devam edersiniz ünlü pulluk markası altında ..

Merhabalar,

Talep yoğunluğu ile doğru orantılı olarak üretimin yoğun olmasından dolayı sipariş geçtiğiniz sezonda elimizde kalmamış olabilir. Fabrikanın satılması gibi bir durum söz konusu değildir. Üretime aralıksız yoğun bir şekilde devam etmekteyiz.

İlginiz için teşekkurler,
İyi çalışmalar dileriz
Saygılarımızla

cruelmann link=topic=35413.msg514408#msg514408 date=1326873724' Alıntı:
bu yıl ünlü pulluk aldım 3 lü 14 inc 4 lü 14 inc almak icin bayiinize gittim fabrikayı arayalım dediler ellerinde yokmu$ .. üretimde bi sıkıntınız oldugundan 3 lü 14 inc almak zorunda kaldım .. haziran aylarında .. fabrika sahiplerinin arasında itilaf cıktıgı ve iki karde$in fabrikayı satıcaklarını falan duydum .. umarım hizmet vermeye devam edersiniz ünlü pulluk markası altında ..

Merhabalar,

Disk pulluk üretimimiz mevcuttur. Batmada bir sıkıntı yaşamazsınız. Fakat sipariş yoğunluğundan üretim birimine yakın zamanda disk pulluk giremiyoruz.

İlginiz için teşekkurler,
İyi çalışmalar
Saygılarımızla

ydincbayram link=topic=35413.msg514404#msg514404 date=1326873314' Alıntı:
sert yerlerde batmada sorun oluyor mu? Diskli pulluk yerin düzenini bozar mı, dere tepe yapmayalım yeri sürelim derken.

selam bende 4lü12 numara vardı mazemesi zayıf esnıyor +dayım 4 14 aldı erkuta sıtandart pulluk aldı aynaların üzerinde hic bır mazemeyok arasına ot gidiyor topluyor bu hata iki ben taşa taktım iki sefer ana baglan tıyı kırdım sattım şuanda alpler agır mazeme aldım memnunum sizin pulluk mazemesi göz doldurmuyor

Sayın yetkili,
1977 Leyland 270 (69 HP,2 WD) ve 2000 MF 240 (49 HP, 2 WD) traktörlerim var.İkiside sorunsuz. Eski pulluğumuz kırıldı.Yeni almak istiyorum.Toprağımız killi-tınlı, sulak, düz ova. Köylülerimiz standard olarak 13 inç ( motoruna göre 3 lü, 4 lü, 5 li dönerli veya düz) pulluklar kullanıyor. Ben 240 ı ilaçlama, gübre atımı kombi-kürüm, tırmık , çapa gibi işlerde kullanıyorum.Ancak bu sitede gördüklerimden sonra 240 ı çift sürmede yedek olarak kullanabileceğimi anladım.
Bu iki traktörümdede ortak kullanabilmek için hangi pulluğunuzu önerirsiniz?

merhaba case ıh puma 155 traktörum var 158_184bg aralıgında 5li dönerli pulluk almayı düşünüyorum sizde 91,5 ara 5 -16numara pullukvar onu önerirmisiniz yada sizin tavsiyeniz hangi pulluk toprak orta sert...

Sayın ünlü pulluk yetkilisi, 11 inç 4 lü soklu pulluğunuzu aldım ve memnunum, sormak istediğim, aynı pulluğun 12 inç le malzeme kalınlığı aynı mıdır yoksa her inç büyüdükçe malzeme kalınlığı ve kulaklar büyürmü, yani 12 inç alsaydım genişlik dışında ne fark ederdi veya etmezdi. şimdiden teşekkür ederim.

rençberçiftci link=topic=35413.msg527108#msg527108 date=1328196088' Alıntı:
Sayın ünlü pulluk yetkilisi, 11 inç 4 lü soklu pulluğunuzu aldım ve memnunum, sormak istediğim, aynı pulluğun 12 inç le malzeme kalınlığı aynı mıdır yoksa her inç büyüdükçe malzeme kalınlığı ve kulaklar büyürmü, yani 12 inç alsaydım genişlik dışında ne fark ederdi veya etmezdi. şimdiden teşekkür ederim.

Merhaba,

İki pulluk arasındaki fark 12' pullukta kulaklar daha büyük, arademirler ve oklar daha kalındır.

Bilgilerinize sunar iyi çalışmalar dileriz.

metin ertan link=topic=35413.msg524309#msg524309 date=1327933699' Alıntı:
merhaba case ıh puma 155 traktörum var 158_184bg aralıgında 5li dönerli pulluk almayı düşünüyorum sizde 91,5 ara 5 -16numara pullukvar onu önerirmisiniz yada sizin tavsiyeniz hangi pulluk toprak orta sert...

Merhabalar;

Almayı düşündüğünüz pulluk sizin için uygun olacaktır.

İyi çalışmalar dileriz.

kulak üstü sap örtme aparatının azda olsa traktörü tuttuğu konusunda bir söylenti var doğrumu

Göktürk- link=topic=35413.msg524252#msg524252 date=1327929333' Alıntı:
Sayın yetkili,
1977 Leyland 270 (69 HP,2 WD) ve 2000 MF 240 (49 HP, 2 WD) traktörlerim var.İkiside sorunsuz. Eski pulluğumuz kırıldı.Yeni almak istiyorum.Toprağımız killi-tınlı, sulak, düz ova. Köylülerimiz standard olarak 13 inç ( motoruna göre 3 lü, 4 lü, 5 li dönerli veya düz) pulluklar kullanıyor. Ben 240 ı ilaçlama, gübre atımı kombi-kürüm, tırmık , çapa gibi işlerde kullanıyorum.Ancak bu sitede gördüklerimden sonra 240 ı çift sürmede yedek olarak kullanabileceğimi anladım.
Bu iki traktörümdede ortak kullanabilmek için hangi pulluğunuzu önerirsiniz?

Merhabalar;

69 HP traktörünüz için 3lü 13' standart pulluk
49 HP traktörünüz için 3lü 12' standart pulluğumuzu tavsiye ediyoruz. Her ikisine uyması isteniyorsa 3 lü 12' uygun olacaktır.

İyi çalışmalar dileriz.

sabri18 link=topic=35413.msg518669#msg518669 date=1327333195' Alıntı:
selam bende 4lü12 numara vardı mazemesi zayıf esnıyor +dayım 4 14 aldı erkuta sıtandart pulluk aldı aynaların üzerinde hic bır mazemeyok arasına ot gidiyor topluyor bu hata iki ben taşa taktım iki sefer ana baglan tıyı kırdım sattım şuanda alpler agır mazeme aldım memnunum sizin pulluk mazemesi göz doldurmuyor

Merhaba;

Öncelikle firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ederiz. Eleştirileriniz olumlu ya da olumsuz bizim için değerlidir.
Ünlü pulluk olarak Misyonumuz; günümüz teknolojilerinin tüm gelişmelerinden faydalanarak firmamızı sürekli ileriye taşımaktır.
Bu doğrultuda kullandığımız malzeme kalitelerinde ve ısıl işlem koşullarında sürekli iyileştirmeler yapıyoruz. Son dönemlerde bu tip sorunlarla daha nadir karşılaşıyoruz.

İyi çalışmalar dileriz.

Gönlüm ÜNLÜ pullukta özellikle de yeni çıkan ızgara kulaklı ön gövdeli bi de 4 soklu 16' ve de dönerli olacak...Tarlaya gitmede evde yat... ;D
Ama inşaallah o da olacak

merhaba izledigimiz yurt dışı videolarında pullukların kulakları yer camurda olsa ışıl ışıl oluyo çamur tutmuyo bunlara krom kaplama diyorlar sizdede varmı bu kulaklardan....

john deere 5055e 60 beygir 4x4 traktör için çizel almak istiyoruz. sitede arkadaşlarlar 7li öneriyorlar. sizin çizel satışınız var mı? kaçlı çizel önerirsiniz? iyi çalışmalar...