ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

bende de 5455 var alpler porfil pulluk var ayarlı 12 , 14 , 16 inç .. 16 da kullanıyorum ben şimdi .. daha önce 5 li 13 inç vardı verdim onu üstüne 1500 verip bunu aldım . ikinci el bu 100 dönüm anca sürmüşlerdi . bu motorlar 6 lı 13 inç rahat cekiyo ama senin dediğin buyuk olur buna çekiye takılanlar ağır gelir ... benim pulluk bu http://imageshack.us/photo/my-images/534/resim086y.jpg/

S . A GÖKHAN kardeş benim anlamadığım neden çekemiyor bu pulluk otomatik değilmi

6 lı 14 çekemez ise nasıl olsa full otomatik değilmi sonuçta bas düğmeye olsun sini

13 çekmedimi 12 çekmedimi 11 yanlışmı düşünüyorum yoksa tam bilgimde yok daha

açıkçası böyle düşünüyorum siniler hidrolikli değilmi yani bastınmı düşürüyor bastınmı

yükseliyor ayarı 115 - 125 beygir 5455 6 lı 11 siniyi çekemezmi en düşük ayarda

birde anlamadığım sen yazmışsın senin motora 5 yada 6 lı inç ayarlı diye inç ne

oluyor bu resimdeki inç sizmi arazi biraz sert kırmızı toprak !!!

yav şunun hortumlarına hasta oluyom bizim köyde hiç böle hortumlu pulluh yok

çekemez diyip moralimi bozma :D

http://imageshack.us/photo/my-images/444/134163.jpg/

enver999 link=topic=35413.msg605244#msg605244 date=1339282183' Alıntı:
S . A GÖKHAN kardeş benim anlamadığım neden çekemiyor bu pulluk otomatik değilmi

6 lı 14 çekemez ise nasıl olsa full otomatik değilmi sonuçta bas düğmeye olsun sini

13 çekmedimi 12 çekmedimi 11 yanlışmı düşünüyorum yoksa tam bilgimde yok daha

açıkçası böyle düşünüyorum siniler hidrolikli değilmi yani bastınmı düşürüyor bastınmı

yükseliyor ayarı 115 - 125 beygir 5455 6 lı 11 siniyi çekemezmi en düşük ayarda

birde anlamadığım sen yazmışsın senin motora 5 yada 6 lı inç ayarlı diye inç ne

oluyor bu resimdeki inç sizmi arazi biraz sert kırmızı toprak !!!

yav şunun hortumlarına hasta oluyom bizim köyde hiç böle hortumlu pulluh yok

çekemez diyip moralimi bozma :D

http://imageshack.us/photo/my-images/444/134163.jpg/

Bahsettiğiniz Ve Almak İstediğiniz Pulluğu Şanlıurfa/Ceylanpınar TİGEM ' de Fendt 936 Ve NH T7060 Gibi Traktörlere Kullanıyorlar...

İnç Ayarlı 6 Lı Öneririm ;)

Bu Arada, Bi Bakıma Şöyle Diyebiliriz Sizin Anlamanız İçin.... İnç:Sizin Sini Diye Tabir Ettiğinizdir ;)

sayın ünlü pulluk yetkilisi ve forumdaki arkadaslar
2 sene önce 3lü 14 ' döner pulluk almıştım bu sene traktörümü değiştirdim ve ufak gelecek 4 lü yapmak istiyorum fakat almış olduğum yer ile problemlerim var ve kavgalıyız pulluk şaşemin kaçlı olduğunu bilmiyorum 120 lik mi 140 lıkmı olduğunu nasıl öğrenebilirim ölçümünü nereden yapacam ve bildiğim kadarıyla bolu bayininiz yok o firmada başka bir bayiden alıyor bu parçayı nasıl temin etcem bir kaç yeri aradım gelirsen yardımcı oluruz filan dediler ama şase nin kaçlık olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilecek biri varmıdır ?

geche1965 link=topic=35413.msg614535#msg614535 date=1342300557' Alıntı:
sayın ünlü pulluk yetkilisi ve forumdaki arkadaslar
2 sene önce 3lü 14 ' döner pulluk almıştım bu sene traktörümü değiştirdim ve ufak gelecek 4 lü yapmak istiyorum fakat almış olduğum yer ile problemlerim var ve kavgalıyız pulluk şaşemin kaçlı olduğunu bilmiyorum 120 lik mi 140 lıkmı olduğunu nasıl öğrenebilirim ölçümünü nereden yapacam ve bildiğim kadarıyla bolu bayininiz yok o firmada başka bir bayiden alıyor bu parçayı nasıl temin etcem bir kaç yeri aradım gelirsen yardımcı oluruz filan dediler ama şase nin kaçlık olduğunu bilmiyorum yardımcı olabilecek biri varmıdır ?

Merhabalar 120 lik veya 140lık olarak belirttiğimiz ölçüler profil şasenin ölçüleridir. Profil şaseniz 140*120 mm veya 120*100 mm olabilir.

Metre yardımıyla profil ölçülerinizi alırsanız size yardımcı olabiliriz.

İyi çalışmalar dileriz.

ÜNLÜ PULLUK link=topic=35413.msg614959#msg614959 date=1342512988' Alıntı:
Merhabalar 120 lik veya 140lık olarak belirttiğimiz ölçüler profil şasenin ölçüleridir. Profil şaseniz 140*120 mm veya 120*100 mm olabilir.

Metre yardımıyla profil ölçülerinizi alırsanız size yardımcı olabiliriz.

İyi çalışmalar dileriz.
merhabalar
metre yardımıyla ölçüm yaptım ölçümü teyit etmek için resimde gösterdim ilgileneceğiniz için teşşekkürler iyiki varsınız ilk aldığımda pulluğu ufak bir sorun vardı sağolun arayıp halledilmişdi kolay gelsin...

Sayın Ahmet Bey .Öncelikle aydınlatıcı bilgilerinize çok teşekkür ediyoruz.
Benim tek çeker 54C traktörüme ; 2 li 14-16 no sp ile 2 li 14 no döner pulluğunuz arasında kararsız kaldım,bu konuda ki önerinizi bekliyorum.Şu an kullandığım A marka 3 lü 11 no pulluk,mısır anızlarının sürümüne uygun gelmiyor.Bulunduğumuz bölge güney marmara bölgesi. Merkez Paşaköy Balıkesir.

bu fiyatlar neden yüksek.gerçekten traktör almak kolay alet almak zor.artık pulluk olayını tarlada bitirmek gerekiyor.sanki içine altın veya gümüş katıyorlar. profili bile altın diye satıyorlar.
evet arkdaşlar sizlerinde si çıksın.
bir 18 li tohum mibzeri 2.el traktörden orta sınıf arabadan fazla edecek nerdeyse,bir wanbey bir remork bir başka alet bu uçurum ne?
pulluk 3-5 z ve bıçak 4 binlira 8 binlira bu ne yahu..

Sayın ünlü temsilcisi, şu günlerde 11 inç 4 lü pulluğumun aşınmış olan parçalı burunlarının yenisini almak için birkaç yere baktım, bir yerde kırmızı, biryerde gri renk daha öncede aldığım mor bir renkle karşılaştım bunların arasında kalite, sertlik farkı veya başka bir şey olabilirmi.

köylü link=topic=35413.msg649409#msg649409 date=1352914199' Alıntı:
bu fiyatlar neden yüksek.gerçekten traktör almak kolay alet almak zor.artık pulluk olayını tarlada bitirmek gerekiyor.sanki içine altın veya gümüş katıyorlar. profili bile altın diye satıyorlar.
evet arkdaşlar sizlerinde si çıksın.
bir 18 li tohum mibzeri 2.el traktörden orta sınıf arabadan fazla edecek nerdeyse,bir wanbey bir remork bir başka alet bu uçurum ne?
pulluk 3-5 z ve bıçak 4 binlira 8 binlira bu ne yahu..
çiftçi çok para kazanıyor ya!!!!!!! çiftçiye satılan her şey pahalı

Ankara üniversitesi tarım makinaları öğrencisiyim çizim dersinde catia programında 4 lü döner pulluk çizmem lazım dersi geçmem buna bağlı. Sizden ricam ölçüler hakkında yardımcı olabilir misiniz?

R.çiftçi link=topic=35413.msg656579#msg656579 date=1354379155' Alıntı:
Sayın ünlü temsilcisi, şu günlerde 11 inç 4 lü pulluğumun aşınmış olan parçalı burunlarının yenisini almak için birkaç yere baktım, bir yerde kırmızı, biryerde gri renk daha öncede aldığım mor bir renkle karşılaştım bunların arasında kalite, sertlik farkı veya başka bir şey olabilirmi.

Merhabalar;

Bizim bıçaklarımızın üzerinde ÜNLÜ logosu vardır. Logonun hemen altında parça kodu ve onun da altında üretimimizde izlenebilirlik için tanımlı başka bir kod daha bulunmaktadır. Bıçak üzerinde bu söylediklerimiz varsa gönül rahatlığıyla alabilirsiniz. Boyadaki renk farklılıkları kaliteyi ifade etmez.

İyi günler dileriz.

ramiz balcıoğlu link=topic=35413.msg648613#msg648613 date=1352748495' Alıntı:
internet sitenizde bayilerinizi gösteren bölüm yok.

Geçen ay yaptığımız aylık toplantımızda internet sitemizi yenileme kararı aldık. Bu konuyla ilgili çalışmaları başlatmış bulunmaktayız.

İlginize teşekkür ederiz.