ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Ynt: ÜNLÜ PULLUK ARANIZDA...

Tam Otomatik ve profil pulluk 5 li 14 inc fiyatlari nedir acaba

ahmet bey bendeki pulluk 11 numara 3 lü yalnız traktör evüs çukurunda giderken pulluk orta kolu motorla düz degil saga dogru çekerek gidiyor yer tokat traktör deutz 50 lik sizçe doğru şekildemi yoksa doğru pozisyonmu çünkü traktör zorlanıyor

bende 3 12 numara ünlü pulluk vardı şimdi 4 lü 14 numara otomatik almayi düşünüyorum fiyatları nasıl acaba ünlü pulluk hosuma gidiyor o yüzden

mustafagursacli link=topic=35413.msg703975#msg703975 date=1361167884' Alıntı:
bu sayfanın ilk başlarında motrum şu pulluğu çekermi diye soruyodum şimdi malınızın arkasında dururmusunuz diye acaba neden
hayırdır sıkıntı nedir acaba?

E broşür yok internet sitenizde ayrintili bilgide yok ozellikleri yok nerden bulabiliriz intrrnet sitenize güncelleme yaparsanız iyi olur kanısındayım

mustafagursacli link=topic=35413.msg703975#msg703975 date=1361167884' Alıntı:
bu sayfanın ilk başlarında motrum şu pulluğu çekermi diye soruyodum şimdi malınızın arkasında dururmusunuz diye acaba neden

Merhabalar; tarafınızdan herhangibir şikayet almadık diye hatırlıyorum. Herhangibir şikayetiniz varsa da çözmeye hazırız. Ürünümüzün daima arkasındayız. Buraya üye olmamızın sebebi de budur zaten. Bize iletişim bilgilerinizi yazarsanız, hemen dönüş yaparak sorununuzu çözebiliriz.

İyi günler dileriz.

cevo link=topic=35413.msg703995#msg703995 date=1361177312' Alıntı:
E broşür yok internet sitenizde ayrintili bilgide yok ozellikleri yok nerden bulabiliriz intrrnet sitenize güncelleme yaparsanız iyi olur kanısındayım
Merhabalar;

İnternet sitemizle ilgili şikayetlerinizde haklısınız. Daha önce de yazdığım gibi konu bir önceki toplantımızda görüşülmüş ve sitemizin yenilenme kararı alınmıştı. Şu an katalog çekimleri yapılmaktadır. Katalog çekimlerinin ardından video çekimleri de yapılarak; en son model ürünlerimiz internet sitemizde yayınlanacaktır.

İyi çalışmalar dileriz.

BOZKURT07 link=topic=35413.msg698815#msg698815 date=1360240601' Alıntı:
4/10 göre 4/12 kaç cm fazla yer götürür?

Merhaba; 10' pulluk herbir sok için yaklaşık 26 cm; 12' ise 30 cm yer götürür. herbir sok için 4 cm olduğunu varsayarsak 4x4 toplamda 16 cm fazla yer götürecektir.

turhan KES link=topic=35413.msg698310#msg698310 date=1360148358' Alıntı:
ahmet bey bendeki pulluk 11 numara 3 lü yalnız traktör evüs çukurunda giderken pulluk orta kolu motorla düz degil saga dogru çekerek gidiyor yer tokat traktör deutz 50 lik sizçe doğru şekildemi yoksa doğru pozisyonmu çünkü traktör zorlanıyor

Merhabalar;
Konuyu daha net anlamak ve hızlıca çözmek için sizinle iletişim kurmamız gerekiyor. İster numaranızı yazın isterseniz bize ulaşın. Ahmet Bey: 05337422977

hayırlı günler ünlü pulluk.gecen yaz manisa fabrikanızdan izgara kulak yedek ayna aldım.kullandığım pulluk normal aynalı,almış olduğum ızgara kulakları pulluğuma takmak istiyorum.malum bahar geliyor ve nadaslar başlıycak ,ızgara kulakları nasıl takmamlazım.gezici servisiniz varmı acaba.

ÜNLÜ PULLUK link=topic=35413.msg704041#msg704041 date=1361186857' Alıntı:
Merhabalar;

İnternet sitemizle ilgili şikayetlerinizde haklısınız. Daha önce de yazdığım gibi konu bir önceki toplantımızda görüşülmüş ve sitemizin yenilenme kararı alınmıştı. Şu an katalog çekimleri yapılmaktadır. Katalog çekimlerinin ardından video çekimleri de yapılarak; en son model ürünlerimiz internet sitemizde yayınlanacaktır.

İyi çalışmalar dileriz.
teşekkür ler ben yeni pulluk alacagim ünlü tercih ediyorum fakat 3 yerde ayri fiyat verdiler fabrikadan yada fuardan alma sansimiz var mi traktorum 102 hp tarlalarimizda azda olsa tas çıkıyor tam otomatik almsyi düşünüyorum 5 li kac inc olmasi lazimbirde kulak lari buyuk olani varmi anizi iyigomebilen

ÜNLÜ PULLUK link=topic=35413.msg704038#msg704038 date=1361186714' Alıntı:
Merhabalar; tarafınızdan herhangibir şikayet almadık diye hatırlıyorum. Herhangibir şikayetiniz varsa da çözmeye hazırız. Ürünümüzün daima arkasındayız. Buraya üye olmamızın sebebi de budur zaten. Bize iletişim bilgilerinizi yazarsanız, hemen dönüş yaparak sorununuzu çözebiliriz.

İyi günler dileriz.
peki öyleyse şu an sorun yok ortada

maddox06 link=topic=35413.msg704106#msg704106 date=1361199896' Alıntı:
ahmet bey direk fabrikadan pulluk bıçagı vs. ürünler temin edebilirmiyiz.

Bayilerimiz vasıtasıyla almanızın sizin açınızdan daha kolay olacağını düşünüyoruz.

cevo link=topic=35413.msg704059#msg704059 date=1361187954' Alıntı:
teşekkür ler ben yeni pulluk alacagim ünlü tercih ediyorum fakat 3 yerde ayri fiyat verdiler fabrikadan yada fuardan alma sansimiz var mi traktorum 102 hp tarlalarimizda azda olsa tas çıkıyor tam otomatik almsyi düşünüyorum 5 li kac inc olmasi lazimbirde kulak lari buyuk olani varmi anizi iyigomebilen

Merhaba;
5li 12' veya 13' pulluğumuzu size tavsiye edebiliriz.