TD 95 ÇIRPINIŞI

Ynt: TD 95 ÇIRPINIŞI

gecen yıl 350 donum yer ektık bu yıl ekecegımız mechul ama kardesım mecbur ekıyoruz kurulu bi düzen var ama pamuga alternatif olarak 1.ürün mısır ekmeyı düsünüyoruz

söylediğin problemlerin hepsi burdada var.demekki heryerde aynı sorunlar.bizde buğday-mısıra döndük biraz.heryer pamuk oldumu zarar ediyoruz.dediğin gibi mecbur ekiyoruz boşmu koyalım.ama bizim burda coğu bos koysa daha iyidi.en azından zarar etmezlerdi

keske gecen yıl pamuk ekecegımıze mısır ekeydık ama bu yıl keske dememek ıcın fark lı urunlere yonelecez bugday pamuk mısır kavun dusunuyoruz

bu işler keşkeyle olmuyor para etti herkez yöneldi pamuğa dünyada 6. olmuşuz bu nedemek daha geçen sene ektik ama rekora gitmişiz... bizim ülkemize dışardan ürün geldikten sonra üretici daha çok bekler ürünlerin yükselmesini...

kırmıtlık link=topic=50839.msg512959#msg512959 date=1326713209' Alıntı:
kardeş suan dısarıdan ürün getıremezler cunku dısarıda ki pamuk zaten burdan pahalı dış payasayı yakalasak yeter
zaten şimdi gelmedi pamuğun çıkacağı zaman çok geldi... benim bir akrabamın tanıdığı var gümrükte çalışıyor pamuk bölümüne bakıyor adam hep dışardan pamuk geliyor diyordu.

kırmıtlık link=topic=50839.msg512959#msg512959 date=1326713209' Alıntı:
kardeş suan dısarıdan ürün getıremezler cunku dısarıda ki pamuk zaten burdan pahalı dış payasayı yakalasak yeter
getiriyorlar biladerim yaa.ben kendim antbirlikte çalısıyorum.bize yakın anteks iplik fab.var yunanistan dan mahluç

dewam etsınler getirmeye dai bu yıl boyle oldu pekı pamugu 1 liraya toplatıp ancak işçiyi odeyen çiftçimiz bu yıl da devam ederse ekmeye mustahak olur.

arkadaşlar pamuğu biz kg 310 topladık
58 ton pamuğu 36 randımanı ilk başta 1300tl satık şimdide 100 tondan fazlada fabrıkada duruyor daha kesmemişiz 40 randımanı 1250 den bahsetiler pamuk konusunda sorusu olan varsa cevap verebilirim biçerle toplama diyarbakırda 80tl ile 100 arasıydı birinci kırım

aynı bizde kadir bölükbaşı sitesinden takip ediyoruz fakat fabrıkacılar ile borsa fiyatları bir olmuyor

bu traktörü mazot dök yak yanlızca bu kadarını diyorum murat abinin 3.075 5li 12 takıyo tınlamıyo bile :D

bende kullandım 1 sene td95d hiç bir sorunda olmadı 2010 modeldi bizimki de o traktörün kesinlikle sorunu vardır yoksa 95hp gücündeki bir makina çekemiyecekmi 3 lü pulluğu park lambası yanıyor park lambası bizimki için söylüyorum traktörü yıkarsan veya yağmur yerse oluyordu hatta bikere servise kadar gittim el freni inik olduğu halde park lambası yanıyor diye ama bunu ustada söyledi kuruyunca geçer diye şuan t5060 var onuda yıkadığım zaman ondada çıkıyor ama kuruyunca oda sönüyor... o traktörün daha başka sorunları vardır kesinlikle...

yalnız söyle birşey var tr 95 de el freni çekince 4x4 e geçmesi gerek bu geçmemiş