TD 95 ÇIRPINIŞI

Ynt: TD 95 ÇIRPINIŞI

el freninin çekik olup olmadığını anlamak için elfreni kolunuda görmemiz lazm.
o ışık el frenini hafif kaldırdığında bile yanıyor. bazen el frenini indiriyorm hayla yanık oluyor. az bişe daha itiyorm sönüyor.

Ertuğ Aslan link=topic=50839.msg516688#msg516688 date=1327136469' Alıntı:
abi toprak çok sertse takamaz bizim trakyada toprak çok sert td95 ee 3 16 iyi tavda çok olsun 4 14 daha büyünü takamasın motorda sorun ola bilir keşke hemen satmasaydın aslında motor güzel motor sitede ve bizim buralarda kulanıcısı çok
abim topran sert olması onemlı deil motora hakkıyla aletını takacan bıde şu surdun vidyodakı toprak sa sen bıızm aycıcek yerlerını gor benım motor 75 hp adam boyu kessek kaldırıyo cekıyo kos koca td 95 cekemeyecek

yazık yazık o moturun hakkı 6 lı 15 numara a ma kullansını bilene el fırenı cekılı tek kanadınıda cekmez benim yanıma gelde biraz ders verim

cırpınıyor falana demeyın gormuyormusunuz adam el frenını cekmıs parklar yanıyor motor bayır yukarı olsa bıle cekıyor ..
karalamak ıcın elınızden gelen herseyı yapıorsunuz emınım o vıdeyoyu cekenın deıldır o traktor adam traktoru vermıstır bır ıscıye al sur demıstır oda boyle bısı yapmıstır yoksa neden kendı malına boyle bır sey yapsın kı eger yapıorsada aklında sorun vardır.

Bizde Td100d var hemen hemen aynı sayılır. Sivas toprağında 5*13 takıyoruz. Hem sert hemde düz değil. 6*13 taksak onuda çekeceğine eminim.

cırpınıyor falana demeyın gormuyormusunuz adam el frenını cekmıs parklar yanıyor motor bayır yukarı olsa bıle cekıyor ..
karalamak ıcın elınızden gelen herseyı yapıorsunuz emınım o vıdeyoyu cekenın deıldır o traktor adam traktoru vermıstır bır ıscıye al sur demıstır oda boyle bısı yapmıstır yoksa neden kendı malına boyle bır sey yapsın kı eger yapıorsada aklında sorun vardır.

ben çekmeyen traktörün nh olduğuna inanmıyorum bayağı bi elden geçirmişler onu.Yada öyle bişey oldu ki sadece ön tekerler çekiyo.pek inanmadım zorlandığına.

bu konu hakında sıkıldım td 95 beş kuruşa yaramayan traktördür bu konuda yorum yapmayacam çiftçilik sanatır sanat için her sohbete varım şimdi biçere gidiyorum herkese hayırlı akşamlar fırsat bulursam akşam bir kaç konuyu atacam