TD 95 ÇIRPINIŞI

Ynt: TD 95 ÇIRPINIŞI

kobra47 link=topic=50839.msg514416#msg514416 date=1326874371' Alıntı:
puluklla alakası yok biz pamuk yerlerini sürerken puluğun nasıl kulanacağımızı ıyı biliyoruz sadece td 95 ismine göre bir traktör değil ben kum yerlerini bilmem fakat bizim toprakta kum yok sadece kırmızı toprak onun için sanki traktör kulanmamışız gibi konuşuluyor ama td 3095 yanına yaklaşaman aynı zaman 7740 ,398,285s, 6600, de, kulanmışız enson bizde 3095 vardı tekçeker bizim bütün traktörlerde kabine yoktu dedıkı artık pamuk işide var birtane kabineli alalım sorduk 2 eli para eden td 85,td 95 ,önerdiler 95,biraz yakıtı fazlaymış biz dedık olsun 3095 .satıp yerıne td95,2010 modelini aldık ama ne tapanda ne külvatörde nede pulukta istediğimiz performansı alamadık karar verıp satık biz her zaman iki traktör kulanıyoruz biri ara işler için biride ağir iş için td95 satık şu anda sadece285s var 1997 model tekçekeri var ALLAH ,kısmet ederse bir traktör almayı düşünüyoruz bu 1,2. ay içinde iş mevsimi başlamadan her şey kısmet ınanın td 95 ismine göre bir traktör değil
memeliler kaça ayrılır sorusuna 3cevap var birinci cevabı uçan memeliler........... diye devam eden birşeydir herkes bilir :D [size=18pt]ŞÖFÖRDE İKİYE AYRILIR ŞÖFÖR VAR ŞÖFÖRCÜK VAR ban-*s9 ban-*s9 ban-*s9[/size]

arkadaşlar abimiz doğru söylüyor.ben td95i küçümsememde.bizde pamuk çiftçiliği yapıyoruz.topraklarımız ser.biz kara çatlak deriz.pamuk toplama makinası yirmi ton.toprağı sıkıştırıyor birde toprak sertse vay haline.ben kendimden biliyorum mısır tarlasımda bizim motor 2 litre civarı yakarken pamuk tarlasında 3litre yaktı

doğrudur şöfer var şöförçük var kendini beğenmekle şöfürlük te olmuyor aynı zamanda çiftçiyiz çiftçiliğin alasınıda yapmak için uğraşirız çünkü ne ekersen onu biçersin buğday da pamukta merçimekte arpada ınanın en iyisini yapmaya çalışıyoruz bu formun manası bir birimizden faydalanmadır eğer ben bendekini eksikliği söylemesem veya fazla lığı söylemesem ne ben arkadaşlara nede arkadaşların bana vereçeği bir şey olur onun için hakikat her şeyden önce gelir

hellboy-07 link=topic=50839.msg514427#msg514427 date=1326875661' Alıntı:
arkadaşlar abimiz doğru söylüyor.ben td95i küçümsememde.bizde pamuk çiftçiliği yapıyoruz.topraklarımız ser.biz kara çatlak deriz.pamuk toplama makinası yirmi ton.toprağı sıkıştırıyor birde toprak sertse vay haline.ben kendimden biliyorum mısır tarlasımda bizim motor 2 litre civarı yakarken pamuk tarlasında 3litre yaktı
karde$ yakarda ona bi$ey demez kimse .. ama nh yakar makar ama o pullugu ceker pullukta bi sorun yoksa soforde bi sorun yoksa motorda bi sorun yoksa o motor o pullugu oynatır .. ben sorun arkada$ta demiyorum .. ama bi yerlerde bi sorun oldugu acık ..

hellboy-07 link=topic=50839.msg514427#msg514427 date=1326875661' Alıntı:
nekadar sert olursa olsun arkasındaki 3 lü pulluk biz görmedikmi sanki pamuk yeri adamlar bizim burda hakkı olmuyan makineyle 5 dönerli pulluk yapıyor. biz buğday ektiğimiz için yapmadık ama td95d çeker 3 lü pulluğu ben biliyorum td95d ye dörtlü dönerli taktığımızda soya yerinde çamurdu çekememişti 3 lü yaptık. hatta burda öyle bi konu açmıştım millet dellenmişti... :D

İNANIN ARKADAŞLAR HAYRETLE İZLEDİM bils-*- NASIL 95 AT BU 3 LÜYÜ ÇEKMEZ DİYE BEN BİLE TD 80 E 5 Lİ 10 NO KULLANIYORUM VE EN SERT YERLERİMİZDE DAHİ ÇEKMEM DEMEDİ SİZLERN TOPRAK YAPISI DEDİĞİNİZ ÇOK YERLERİNİZE BAKTIM BU BÖLGEDE DE ÇOK SERT KARA YAĞLI DEDİĞİMİZ YER VAR AMA MOTORUM BU ŞEKİLDE ZORLANMIYOR BU 95 DE NASIL OLURDA BU KADAR ZORLANIR BİLEMEDİM ??*-s ??*-s ??*-s

ben kötülemedim ki td95i :)
çekip çekemesine bişey demedim ben yakıtından bahsettim bim-*s
bende katılıyorum normalde o pulluğu koparması lazım :8

ya bız gecen yıl kullandık td 85 de var td95 de ikiside plus aynı tarlada arka arkaya surum yaptık ikiside 3.1 ile 4.14 pullugu cekıyordu kesınlıkle 2 lıtre yakmadılar dönume tarlada cok sert makıne pamugunun yeri

kırmıtlık link=topic=50839.msg514439#msg514439 date=1326876979' Alıntı:
ya bız gecen yıl kullandık td 85 de var td95 de ikiside plus aynı tarlada arka arkaya surum yaptık ikiside 3.1 ile 4.14 pullugu cekıyordu kesınlıkle 2 lıtre yakmadılar dönume tarlada cok sert makıne pamugunun yeri

el freni cekikmiydi ? bide arkadaki hidrolik kolları ayarlama kolu acık kilitli bi vaziyettemiydi

kobra47 link=topic=50839.msg514454#msg514454 date=1326878553' Alıntı:
el freni mışuru bozuktu onun dışında herşey normaldı
abi arkada camurlukta olan hidrolik ayarlama kolu var sen traktörün arkasında alet takarken indir kaldır yapman kolay olsun diye o kol çekili kalmı$ tekrar yerine sokmamı$sın kilitli vaziyette yani içerden liftomatic harici o kolu kırmadan o pulluk ne iner ne kalkar sadece liftomatic kaldırır pullugu o yüzden pulluk dalmış gitmiş senin ikinci hidrolik kolu seviye belirleyici durmadan yukarı çekmiş pullugu pulluk daldıkça ..

kobra47 link=topic=50839.msg514462#msg514462 date=1326878950' Alıntı:
traktörü puluğun dışındada tapan çekmede külvatörde kulandık traktörön yapacağı buydu
peki abi .. sen haklısın ne diyelim .. sen aklına yazmı$sın bi kere traktörün yapacagı buydu diye .. satmı$sında zaten .. td95ler dandik cekmiyo diyelim .. tt55 al sen aynı pullugu onlar çekiyor ..

o zman millet 70 hp motora 5 li pulluk taksın.tamam biraz kasar ama o kasma işi en fazla motoru 5 gaz çekişten düşürür..