TD 95 ÇIRPINIŞI

Ynt: TD 95 ÇIRPINIŞI

adam video çekecem diye el frenini indirmemiş yahu :D sanki hollywood ' da filim çekiyor :D

ne demişler.dükkan alırsan köşe,odun alırsan meşe.traktör alırsan new holland.

Bu traktörün satılma zamanı gelmiş.Eli yüzü düzgün helal süt emmiş biribe hemen vermek lazım...

anlş-*s

anayurtlu 3105d link=topic=50839.msg512187#msg512187 date=1326629840' Alıntı:
bence öle şey olmaz el freni çekilirmi yaww :) başka bişeydir
unutmuş olabilir ayrıca lambada net bir şekilde belli oluyor kırmızı P var işte el freni çekik demekki yada dediğin gibi başka sorunu var

arkadaşlar şöyle birşey var büyük traktör hiçbir zaman küçük ve hafif pulluğu çekemez sanki çamura saplanmış gibi tırmalar benim başıma geldi çünkü bende samede kullanığım 3lü 12no pulluğu same seri 1le rahat çekiodu 70-56 ya taktık oda aynı td gibi tırmalıyodu nedeni ise pullugun küçük ve hafif olması traktöre otomatik yaptırmııyo ve traktör askıda kalıyo patinj yapıyo ve zorluyo yani 4 lu veya 5 lı pullugu ceken traktor 3 lu pullugu çekememesi normal deılmı...

Adama yargısız infaz neden yapıyonuz. Durun bakalım videoyu çeken o mu değil mi? Trakyada olsa 3 lü pulluk normal agalar :D TD 95 e 3 lü 16 numara takıp süreceksin. Bizim abi 80-66 DT aldı. 4 lü 12 numara pulluk alacak. He şunuda söyleyeyim ben Tümosanda el freni çekik unuttum hiçde bir şey fark etmiyor. Lambur lumbur eve kadar geldim tam gaz. Hiçde kasma yapmıyordu motoru :D

doganbey1 link=topic=50839.msg512254#msg512254 date=1326636887' Alıntı:
Adama yargısız infaz neden yapıyonuz. Durun bakalım videoyu çeken o mu değil mi? Trakyada olsa 3 lü pulluk normal agalar :D TD 95 e 3 lü 16 numara takıp süreceksin. Bizim abi 80-66 DT aldı. 4 lü 12 numara pulluk alacak. He şunuda söyleyeyim ben Tümosanda el freni çekik unuttum hiçde bir şey fark etmiyor. Lambur lumbur eve kadar geldim tam gaz. Hiçde kasma yapmıyordu motoru :D
ay bide ben unuttum vites değiştiriyorum motor duracak gibi oluyor cer dişlisi bukadar tutmaması lazım ne hale gelmiş demeye kalmadı lambayı gördüm duva*-*0 duva*-*0 usulca indirdim bişey olmamış gibi devam ettim biri görseydi sıfır motorun içine ettin diye köye kadar kovalarlardı slk-*-s zuha-*-s zuha-*-s

qarizmatiqa link=topic=50839.msg512261#msg512261 date=1326637452' Alıntı:
ay bide ben unuttum vites değiştiriyorum motor duracak gibi oluyor cer dişlisi bukadar tutmaması lazım ne hale gelmiş demeye kalmadı lambayı gördüm duva*-*0 duva*-*0 usulca indirdim bişey olmamış gibi devam ettim biri görseydi sıfır motorun içine ettin diye köye kadar kovalarlardı slk-*-s zuha-*-s zuha-*-s
Çok fena bi duygu o zuha-*-s

doganbey1 link=topic=50839.msg512254#msg512254 date=1326636887' Alıntı:
aynısı başıma geldi gacır gucur hafif hafif ses geliyordu bi baktım el freni çekik tarlada olsa yürümezdi zaten traktör 5 km yolun 3 kmsini geldiğimde fark ettim bayır yukarı :D