Sene 1991, mf 135 var bizde 75 model İspanyol, değiştirmemiz lazım, mf 240 s istiyorum v.s. Zetor uda Eskişehir li biri pazarlarda gezdiriyor hem tanıtıp hem satmak için, istenen fiyat 28 Milyon, yan köyden birileri aldı enişte kayın ortak, traktör kalıplı lastikler 11x28 mf 135 gibi, parça sıkıntı olur diye almadık, MF 135 i 30 milyona biz takasta verdik, 46 milyon 800 bine MF 240 s aldık, aynı gün mf 135 yine bizim memlkete geri satıldı 33 milyona, komşu köydeki Zetor öyle aman aman şoförlerin elinde değildi, ona rağmen ben 135 ile tapan çekiyodum Zetor 3 lü 8 inc pullukla nadas sürüyor.
Ben seri 2 ile Zetor a yetişemedim, tarlalar yan yanaydı.
İyi bir makina olduğu her halinden belli, ikiz teker takmak için uzun aks kapası falan son derece iyi bir özellik. Kompresör dersen bulunmaz nimet son derece sorunsuz.
Zetor; hep maddi durumu zayıf galerici ve bayilerin, aynı zaman da motor değilmi ne olacak diyenlerin, birde arıza durumunda sökme cesareti olmayan iyi ustalar nedeniyle, hep kötü tamircilerin kurbanı olmuştur.
Şeker Fabrikası na küspe paketlemeye gelen Adanalı çiftçi ile görüştüm, bana; TM 155 den hem az yakıp hem daha az yaktığını, fuarda tesadüfen aldığını ve çok memnun olduğunu söyledi. Diğer kıyaslaması ise; NH TL 90 A ve 100 A nın çok yakıp az çektiğini yine tesadfen aldığı MC CL 90 ın bunlardan çok iyi olduğunu söyledi.