https://www.youtube.com/watch?v=8soqJ1chhUA
https://www.youtube.com/watch?v=I-GPCp2i5uY
Oğuzhan Abi bahsettiğim sistemler bunlar, bunda piston olmadığını düşün onlarada mekanik deniyor anahtarla ayarlıyorsun. Dönerli pulluk değil yani dediğim
Aynen öyle yap abi ben 14 almıştım değiştirdim 12 aldım çok kesek yapıyor gerçekten tumosan daki ler 4 lu 12 abi 3 lu ler 14 tu abi styer de ki foto daki 12 alarkadaşlar bu gün pulluk için bayi ile görüştüm Sizin öneriniz üzerine 5 li 14 inç ünlü olsun dedim. Bayi bana illa 12 li 5 li al diyor. zira 14 inç alırsan kezek atar işlerken zorlanırsın diyor. Ben de kararsız kaldım sizlere sorup dönerim sonra dedim. 12 veya 13 inç 5 li mi aşayım yoksa 14 inç 5 li mi ne dersiniz Bayi kafamı karıştırdı. Ben gene de 5 li 14 inç ünlü niyetindeyim. Ama son söz sizlerin
Abi motor 110 bg avrupa amaç iş hızlandırmak istersen pistonlu al aklında birşey kalmaz ama bence 14 rahat çekerPulluk satan bayi 13 u geçme ama sen bilirsin dedi Amasya bölgesine büyük arazilere bile 12veya 13 alıyorlar dedi Şimdi bizim burda 50-60 dekar yer var benim ve burayı isliyorum Ama pulluk da traktöre müsavi olmalı randımanlı çekiş çalışma ve yakıt açısından
Abi motor 110 bg avrupa amaç iş hızlandırmak istersen pistonlu al aklında birşey kalmaz ama bence 14 rahat çeker
Gorkem sen de iyice karıştırdın kafamı [emoji4]
Bunlar ne olarak adlandırılıyor ve fiyatı nedir acep
aga biz sana öneri drgil direk olurunu söylüyoruz sen hala 14 diyorsun tamam avrupa traktorun ama amaç is yapmak tecrube ile sabittir 14 numara nin çıkardığı kesegi bir kez fazladan işçilik yaparak kiracaksin buda 50 dönüm de bir depo aybeye yakıcan yani burda görkem olsum diğer arkadaşlar olsun birşeyleri tecrübe ederek aktarıyoruz sana sen hala 5 14 çeker diyorsun baştan 6 li 14 tu uçma abi Afedersin kaliteli sürüm istiyorsan 5 12 ünlü al yayli yaysiz farketmez 3 14 numara 40 cm den 120 cm çim alıyor yayli inç ayarlı da 4 12 30 cm 120 cm oda aynı işi görüyor 5 li 14 inç 200 cm yapar 5 li 12 150 cm yeter de artar bile 200 cm yi de yağlı kepirde bir vites düşürür buçuk bile kurtarmaz deutz u tecrübe bunlar sen işin gir girindansinForum da kararsız kaldı galiba
Bende öneri bitmez Abim ve hatta alplerede bak derim yeni kulak tipleri efsane ağırlığı ünlüye göre az sadece motoru tutar biraz sağlamlığıda üst seviye 3 4 ünlüyü hurda eder fiyatıda ünlüyü geçmez
ünlüde bu sistem varmı bilmiyorum abi sen bayiye sor hatta bu videoyu göster 1-2 lira belki fazla verirsin ama tarlaya varınca keşke demessin
aga biz sana öneri drgil direk olurunu söylüyoruz sen hala 14 diyorsun tamam avrupa traktorun ama amaç is yapmak tecrube ile sabittir 14 numara nin çıkardığı kesegi bir kez fazladan işçilik yaparak kiracaksin buda 50 dönüm de bir depo aybeye yakıcan yani burda görkem olsum diğer arkadaşlar olsun birşeyleri tecrübe ederek aktarıyoruz sana sen hala 5 14 çeker diyorsun baştan 6 li 14 tu uçma abi Afedersin kaliteli sürüm istiyorsan 5 12 ünlü al yayli yaysiz farketmez 3 14 numara 40 cm den 120 cm çim alıyor yayli inç ayarlı da 4 12 30 cm 120 cm oda aynı işi görüyor 5 li 14 inç 200 cm yapar 5 li 12 150 cm yeter de artar bile 200 cm yi de yağlı kepirde bir vites düşürür buçuk bile kurtarmaz deutz u tecrübe bunlar sen işin gir girindansin
Emin ol 14 alınca işten Soğursun o kesek ler üzer seni beni çok üzdü
Teşekkür ederiz abi yanlis anlama biz işin olurunu ve zevkli işçilik için söylüyoruzAlmadık zaten arkadaşların fikirlerine önem verdiğim icin herkesten fikir alıyorum neticede tecrübe önemli
Teşekkür ederiz abi yanlis anlama biz işin olurunu ve zevkli işçilik için söylüyoruz