Ne güzel bişey abi görmek [emoji2] hadi bakalım
Bayiye yazık oldu sürpriz yapacaktı Yoksa bende sorun yok ama bayi güya sürpriz olacaktı diyo [emoji4]
Ne güzel bişey abi görmek [emoji2] hadi bakalım
Bayiye yazık oldu sürpriz yapacaktı Yoksa bende sorun yok ama bayi güya sürpriz olacaktı diyo [emoji4]
Erbaa ya dön hemen [emoji2]
Duruşmalar bitti benim araba serviste arabayı alıp cikacam insallah Yargitay dik isi de bitirirsem aksam insallah evdeyiz Sefa
Alet geldiyse yarın bakıp incelerim gerekli resim be videoları da atarım hepinize
Hayırlı olsun abi yeni traktörün.
Makinanın almışken iyisini almışsın ya, pulluğun da almışken dönerli 4-16 iyi olabilir. Düz olacaksa da 5-14 ya da toprak uygunsa 5-16.
Allah ağız tadıyla kullandırmayı nasip etsin
Hocam taş var mı eğer varsa 14,16,18 düşün derim.Sgl Yasin 5- 14 ünlü olacak gibi henüz teslim almadım alınca paylaşacam görsel inş Allah daha iyisini sizlere nasip etsin
Hocam taş var mı eğer varsa 14,16,18 düşün derim.
Sgl Yasin 5- 14 ünlü olacak gibi henüz teslim almadım alınca paylaşacam görsel inş Allah daha iyisini sizlere nasip etsin
S.A. Hayırlı olsun. Allah kazasız belasız, ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.
Size, 'eğer imkan varsa'; 4'lü Dönerli, 16" kulak, Hidrolik İnç Ayarlı, Kızaklı Kafa bir pulluk lazım. Yaptığınız işin keyfini çıkarırsınız. Bir de ön gövdecik olursa tadından yarılır.
selamun aleykum bu kızaklı kafa ne oluyor açıklarmısınız?
Hayırlı olsun güle güle kullan abi 5-14 inç iyi gider motora görselleri bekliyoz abi
Köklü bitki ekmiyorsan 14 lu bazen zorluk çıkarabilir. Ben 14 lu ünlü kullanıyorum , hakkıyla sürersen yani derin olunca alttan beyaz toprak çıkıyor.arkadaşlar bu gün pulluk için bayi ile görüştüm Sizin öneriniz üzerine 5 li 14 inç ünlü olsun dedim. Bayi bana illa 12 li 5 li al diyor. zira 14 inç alırsan kezek atar işlerken zorlanırsın diyor. Ben de kararsız kaldım sizlere sorup dönerim sonra dedim. 12 veya 13 inç 5 li mi aşayım yoksa 14 inç 5 li mi ne dersiniz Bayi kafamı karıştırdı. Ben gene de 5 li 14 inç ünlü niyetindeyim. Ama son söz sizlerin
arkadaşlar bu gün pulluk için bayi ile görüştüm Sizin öneriniz üzerine 5 li 14 inç ünlü olsun dedim. Bayi bana illa 12 li 5 li al diyor. zira 14 inç alırsan kezek atar işlerken zorlanırsın diyor. Ben de kararsız kaldım sizlere sorup dönerim sonra dedim. 12 veya 13 inç 5 li mi aşayım yoksa 14 inç 5 li mi ne dersiniz Bayi kafamı karıştırdı. Ben gene de 5 li 14 inç ünlü niyetindeyim. Ama son söz sizlerin
Köklü bitki ekmiyorsan 14 lu bazen zorluk çıkarabilir. Ben 14 lu ünlü kullanıyorum , hakkıyla sürersen yani derin olunca alttan beyaz toprak çıkıyor.
Üstten sürersen de bu sefer toprağı iyi devirmiyor ve sürüm hiç güzel olmuyor. Ben şahsen toprak yapimdan ve buğday tarımı yaptığım için Keşke 12 inç, üstünde de devirici yaprak olan modelden alsaymisim diyorum.