Abi bizim topraklarda 65ler 4lü 13 numara pulluğu saplayamaz. Saplasa yerinden oynatamazTt65 ile ortalama 4-13 ile 1.25 yakar en fazla zorlansa 1.5 tavli sürümde 33 litre ile 30 dönüm tek tarlayi cok kez sürdüm denedim
Aynen öyle bizim burda da 4 lü 10 numarayla zor sürüm yapıyorlar demekki toprak baya farklıAbi bizim topraklarda 65ler 4lü 13 numara pulluğu saplayamaz. Saplasa yerinden oynatamaz
Peki bu dekara 1lt 1,5 mazot harcanan yerlerde verimler nasıl?
Bu yere patates ve buğday ekimi yapıyoruz. Bu yıl patateste 5,5 ile 6 ton dekara verim alındı.Peki bu dekara 1lt 1,5 mazot harcanan yerlerde verimler nasıl?
Asıl ben özür dilerim ilk yorumunu yanlış anlamışım ama konudaki nazikliğin taktire şayan herkes senin gibi olsa kardeşimAbi ben dönüm demedim. Biliyorum dönüm için farklı ölçü kullandıklarını. O yüzden dekar dedim. Roma ölçü birimi olan. Evrensel birşey aslında. Deka ar. 10 tane 100 metrekare. Yani 1000 metrekare.
Ukalalık yapıyormuşum gibi görünürse özür dilerim. Sadece bu konuyu dair bir düzeltme yapmak istedim.
Edirnenin toprak yapısında senin dediğin doğru kardeşim.Abi söylediğiniz rakamlara inanamıyorum gerçekten. 3.085d phantom 4’lü 12 numara pulluk anız sürerken 4-4,5 litre yakıyor dekara. Bazen 5’e yaklaşıyor.
Mahmut abi 3/14 ünlü mf 277g 74 hp 290 kusur tork, orta tavli toprakta 1in bucuguyla, hatta zorlandiginda 3 takviye ile anca surebildim. 2 lt/dekar..Td65d 4/14 inç pullukta 1.8 ile 2 arası yakıyor genelde 2 litre yakıyor 1000 metrekare de
Ama sen 1 in bucukla gidiyosun ben gidiyorum 2 takviye 2, motor 2 nin 3 le yemiyor. Bizim pulluk işi temmuzda oluyor ama bitane var ekliyorum görüntü kalitesi biraz düşük kismetse yazin tekrar devamMahmut abi 3/14 ünlü mf 277g 74 hp 290 kusur tork, orta tavli toprakta 1in bucuguyla, hatta zorlandiginda 3 takviye ile anca surebildim. 2 lt/dekar..
65ligin ilk nadasta videosunu bekliyoruz, yanlis anlamayin, topragi cok merak ettim gercekten.[emoji4][emoji106]
Hay maasallahAma sen 1 in bucukla gidiyosun ben gidiyorum 2 takviye 2, motor 2 nin 3 le yemiyor. Bizim pulluk işi temmuzda oluyor ama bitane var ekliyorum görüntü kalitesi biraz düşük kismetse yazin tekrar devam
Teşekkür ederim sağolun sizde iyi günlerde kullanın [emoji4]Hay maasallah
4wd farki da var.
Yine de sert toprakta iyi gidiyor.
Gule gule kullanin