Sinan kolay gelsin tarla böyle olmalı tek parça 600 dölüm böyle 3 parça olsa daha iyi bir sene buğday bir sene ayçiçegi kanola vs
Sinan kolay gelsin tarla böyle olmalı tek parça 600 dölüm böyle 3 parça olsa daha iyi bir sene buğday bir sene ayçiçegi kanola vs
Bende de landini 95 lik var oda o civarlarda yakıyorÇok fazla yakıt yakıyor
Allah sabır güç versin o zaman yılmaz kardeşBende de landini 95 lik var oda o civarlarda yakıyor
Normal miAbi söylediğiniz rakamlara inanamıyorum gerçekten. 3.085d phantom 4’lü 12 numara pulluk anız sürerken 4-4,5 litre yakıyor dekara. Bazen 5’e yaklaşıyor.
Klasik kasamı?Başak 2075 4 12 ünlü 1.5 2 arasında 1000 metre kare
Mahmut bey affiniza sığınarak soruyorum peki 2 takviye 2 ile 4 lu pulluk cektirmeye ugrasana kadar 3 lu 12 takip duz 1 ile surmek daha mantikli degilmi bizim buralarda takviye vites ile pulluk çektiği zaman motor cekmiyordur yani bizler hep seri 1 ile sureririz tarlalari agrolux 410 75 hp 4 lu 12 numara kullanıyorum mesala2 takviye 2 ile çekiyor ilk sürümde, bu yil ilk defa ikileme yaptık pullukla düz 1 le gitti yumuşamıştı toprak
Bence düz 1 e yol vitesi deniyor.Mahmut bey affiniza sığınarak soruyorum peki 2 takviye 2 ile 4 lu pulluk cektirmeye ugrasana kadar 3 lu 12 takip duz 1 ile surmek daha mantikli degilmi bizim buralarda takviye vites ile pulluk çektiği zaman motor cekmiyordur yani bizler hep seri 1 ile sureririz tarlalari agrolux 410 75 hp 4 lu 12 numara kullanıyorum mesala
Haklısınız fakat tarlalar tasli genelde seri vistesle gitsek 3lü pulllukla pulluk kırılır veya takıldığı zaman traktör zarar görür, herkes ciftceker alınca 4lü alıyorMahmut bey affiniza sığınarak soruyorum peki 2 takviye 2 ile 4 lu pulluk cektirmeye ugrasana kadar 3 lu 12 takip duz 1 ile surmek daha mantikli degilmi bizim buralarda takviye vites ile pulluk çektiği zaman motor cekmiyordur yani bizler hep seri 1 ile sureririz tarlalari agrolux 410 75 hp 4 lu 12 numara kullanıyorum mesala
Plus kardeşim 4*4Klasik kasamı?
Plus mı?
İki (2) takviye ile tarla sürmek her zaman doğru değil, özellikle de tarla tavdayken gerekte yoktur. Ancak bazı tarlalardaki beklenmeyen yerli kayalar, bazı ağaç kökleri, arazinin engebeli oluşu, toprak yapısı kisli (killi ve yağlı) ve tarlanın tavı da geçmiş ise takviyeye takmak artık elzem oluyor. Normal sürerken parça kırabiliyor, motor istemsiz olarak çızıdan çıkabiliyor hatta yörep gibiyse devirme+toparlama gibi burun buruna gelebiliyorsunuz. En güzeli tarlayı tavında sürmek hem tarlaya iyi, hem traktöre iyi hemde şoföre iyi gelir.Mahmut bey affiniza sığınarak soruyorum peki 2 takviye 2 ile 4 lu pulluk cektirmeye ugrasana kadar 3 lu 12 takip duz 1 ile surmek daha mantikli degilmi bizim buralarda takviye vites ile pulluk çektiği zaman motor cekmiyordur yani bizler hep seri 1 ile sureririz tarlalari agrolux 410 75 hp 4 lu 12 numara kullanıyorum mesala