Soner, kardeşim, yanlış anlama! Sana inanmamak değil bizimkisi. Ama 5 lt diyon, 5 litre. Yakıyodur tamam ama, bi sıkıntı vardır, normal değil o yakıt. Video felan yok mu sürerken.Bilmediğiniz toprak yapısı hakkında konuşmak ne kadar kolay
Dönüm 2500 m dönüme 5-7 litre arası
Dönüme 5 lt yakması meselaNe gibi bir anormallik?
7 litre yakan yer var adam 160 beygir traktör le 4 ki pulluk la diz boyu sürüyor kara toprak bende Erkunt 110 var 5 12 li pulluk la 3 litre altına hiç düşmedi öyle 1 litre yakan traktör görmedim ya toprak kumsaldir yada bir el basimi derinlik te sürülürDönüme 5 lt yakması mesela
Bizim Mardin toprağı beton gibidir TD ler TT ler 2-2.5litrenin üstüne çıkmıyor7 litre yakan yer var adam 160 beygir traktör le 4 ki pulluk la diz boyu sürüyor kara toprak bende Erkunt 110 var 5 12 li pulluk la 3 litre altına hiç düşmedi öyle 1 litre yakan traktör görmedim ya toprak kumsaldir yada bir el basimi derinlik te sürülür
Normali nedir? Nerede bu normal? Hangi norma uygun olana normal denir? Trakya’nin normali ile Mardin’in normali bir midir?Dönüme 5 lt yakması mesela
Ben böyle sürüyorum 3 litre civarında yakıyor
Biz bu tarlayı; "tavı yok" gerekçesi ile sürmeyiz. Tarla bu şekilde sürülürse elbette motor mazotu yakar.2 litre ikilemede yakıyorum ilk çifte en ağır çiftte 3-3.5 litre arası tabi ki çeltik yeri, tarlanın kumsallasan yerlerinde 1 vites hızlı gidiyor, bu yakıt olayı tamamen tav la alakalı,
Çeltik tarlasının tava gelmesi bazen 15 mayisı bulur, biz 15.30 mayıs arası çeltik ekmek zorundayız, pulluk, cizel goble rotovatör lazer ne varsa defalarca gezeriz asfalt gibi yaparız tavını bulur, hiç tavlı tarla göremedim, buğday, mısır yerleri tavlı çıkıyor onuda az ekiyorum..Biz bu tarlayı; "tavı yok" gerekçesi ile sürmeyiz. Tarla bu şekilde sürülürse elbette motor mazotu yakar.
Biz bu tarlayı; "tavı yok" gerekçesi ile sürmeyiz. Tarla bu şekilde sürülürse elbette motor mazotu yakar.
İkinci video tam bir eziyet bir saban sökse motor rahat eder kendinden büyük pulluk takmişSeri 2 ile sürüm. 1,7 lt gibi yakar.
Takviye 2 nin 2 si ile sürüm.
Yakmasın da ne yapsın 4 lt ye yaklaşır.
İkinci video tam bir eziyet bir saban sökse motor rahat eder kendinden büyük pulluk takmiş
Bu durumda yukarda duman da attırır !Seri 2 ile sürüm. 1,7 lt gibi yakar.
Takviye 2 nin 2 si ile sürüm.
Yakmasın da ne yapsın 4 lt ye yaklaşır.
Kardeşim Mardin toprağı beton gibidir.mardin kurak yerNormali nedir? Nerede bu normal? Hangi norma uygun olana normal denir? Trakya’nin normali ile Mardin’in normali bir midir?