5 liradan 6 ton alım yaptık. Güze kadar gider sanırım.Bu gece yine indirim geliyor alan kazanır sanki
5 liradan 6 ton alım yaptık. Güze kadar gider sanırım.Bu gece yine indirim geliyor alan kazanır sanki
Merhaba,şirket üzerinden mi yürütüyorsunuz işleri nasıl kdv yi geri alıyorsunuz?Vallahi ben çözemiyorum toprağım şuan Türkiye de döviz ucuz olduğu için bu fiyat sanırım benim yazdığım fiyat en ucuz olan yerde daha yüksek satan yerler var bereket kdv yi geri alıyorum yoksa külliyen zarar
Merhabalar burda 50 bin leva üzerinde harcama yapan KDV ye kayıt olma hakkı var örneğin tohum ilaç mazot traktör tarım aleti servis yeme içme kıyafet vs bunların %20 sini 3 ay içinde banka hesabına geri yatırıyor vergi dairesiMerhaba,şirket üzerinden mi yürütüyorsunuz işleri nasıl kdv yi geri alıyorsunuz?
Umarım sanayiciler bu petrolün ucuz olmasını fırsata çevirirler, su akar Türk bakar olmaz."Suudiler 'Ruslar ne isterse 10 dolar daha ucuza' diye petrol satıyor!"
'Ruslar ne isterse 10 dolar daha ucuza'
Moskova ile Riyad adasında Avrupa pazarında “petrol fiyatı savaşı” sürerken, Suudi Arabistan’ın Rusya’nın müşterilerini kapmak için fiyat kırarken "yıkıcı taktikler" uyguladığı haber veriliyor. Novıye İzvestiya gazetturkrus.com
1 ileri 2 geri artik şu fiyat bi sabitlensin hergün fiyat değişıyorAkaryakıt Ürünlerinde Fiyat Artışı 21/03/2020 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere Benzinde 4 Motorinde 11 Krş/Lt pompa fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur
dolar artıyor petrolün varil fiyatı da 2 dolar arttı...bizdekiler zaten bahanede...petrol fiyatı düştümü bir kaç gün bekler yükseldiği anda zam yaparlar1 ileri 2 geri artik şu fiyat bi sabitlensin hergün fiyat değişıyor
Yeteri kadar düştü , dolar şu ara yüksek düşmeside zor diyorlar, haliyle mazota 11 kuruş zam geldi galiba, ihtiyaç varsa hazırlamak iyidir, ha ben çok harcıyorum dersenix bişey diyemem.pazartesi akşamı genelde zam geleceği yada düşeceği belli olur, ben bir ay önce maxotu haxırladım o ara savaş muhabbeti varken ,şimdi corona var yarın ne çıkar Allah bilir tercih size kalmış, ben olsam sabah gider alırım.en dip fiyatta su an sanırım stok yapmak lazım değil mi? bu petrol üreticilerinin rekabeti daha aşağı çeker mi biraz daha?
4500 den aldık abi mazotu 1100 litreYeteri kadar düştü , dolar şu ara yüksek düşmeside zor diyorlar, haliyle mazota 11 kuruş zam geldi galiba, ihtiyaç varsa hazırlamak iyidir, ha ben çok harcıyorum dersenix bişey diyemem.pazartesi akşamı genelde zam geleceği yada düşeceği belli olur, ben bir ay önce maxotu haxırladım o ara savaş muhabbeti varken ,şimdi corona var yarın ne çıkar Allah bilir tercih size kalmış, ben olsam sabah gider alırım.
3 kg buğday ile 1 lt mazot aldığımız günlerden bu günlere geldik, efendim.en dip fiyatta su an sanırım stok yapmak lazım değil mi? bu petrol üreticilerinin rekabeti daha aşağı çeker mi biraz daha?
3 kg buğday ile 1 lt mazot aldığımız günlerden bu günlere geldik, efendim.