Pahalı almışsınız baya bi benceMotorin geçenlerde 5,35 seviyelerine inmişti daha düşer dedim almadım bir gün sonra 11 kuruş zam gelmiş dahada artar diye 5,46 dan 2000 litre aldım.
Pahalı almışsınız baya bi benceMotorin geçenlerde 5,35 seviyelerine inmişti daha düşer dedim almadım bir gün sonra 11 kuruş zam gelmiş dahada artar diye 5,46 dan 2000 litre aldım.
Evet pahalı oldu biraz ben anlamadım burası farklı bir bölgemi diğer illerde fiyatlar 5tl ve altı iken bizim bölge yani Sivas Kangal akaryakıt fiyatlarında indirim doğru düzgün yapılmadı. Neymiş elinde stok varken indirim gelmiş çok zarar etmiş, elinde stok varken fiyat arttığı zaman nasıl oluyor kendisinede söyledim zaten, İstiyorlarki hep kâr olsun.Pahalı almışsınız baya bi bence
abicim tarim kredi kooperatiflerin de euro dizel mazot pesin pompa fiyatina %7 indirim yapılıyor.garanti ve uygun mazotEvet pahalı oldu biraz ben anlamadım burası farklı bir bölgemi diğer illerde fiyatlar 5tl ve altı iken bizim bölge yani Sivas Kangal akaryakıt fiyatlarında indirim doğru düzgün yapılmadı. Neymiş elinde stok varken indirim gelmiş çok zarar etmiş, elinde stok varken fiyat arttığı zaman nasıl oluyor kendisinede söyledim zaten, İstiyorlarki hep kâr olsun.
Valla şöyle söyleyeyim bizim burda kooperatifte indirim yapmıyor yazdığı fiyat ne ise o kuruş inmiyor sadece denizbank çiftçi karta komisyon almıyor.Abicim tarim kredi koop
abicim tarim kredi kooperatiflerin de euro dizel mazot pesin pompa fiyatina %7 indirim yapılıyor.garanti ve uygun mazot
Hemşehrim hangi benzinlik ?4.33 aldılar cuma akşam bizimkiler
5 liraya 1 ton gönder kalanı senin kâr olsun bizde 5.40 altında neredeyse hic yok4.33 aldılar cuma akşam bizimkiler
Hasan dedenin oradaki benzinlik bahşılı ı oradaki TP de 4.43 Dü 11.kuruş zam gelmişHemşehrim hangi benzinlik ?
Bizim burda rafineri var yakın dıye mi aceba bu kadar ucuz hadi 4.33 dandik 4.43 TP buyuk benzınlık5 liraya 1 ton gönder kalanı senin kâr olsun bizde 5.40 altında neredeyse hic yok
Benzinliğine dökmeyip fiş kesmiyor. Ondan ucuzYaa bu mazot işini anlamış değilim adam bizim burdan alıp başka şehire satsa nerdese litrede 75 kuruş kazanç oluşuyor ben anladıysam Arap oluyum herkes 5 tane rafınerş var oradan alıyor anlamış değilim
Olur mu fis kesıyor tırcı akrabaya veriyoruz çünküBenzinliğine dökmeyip fiş kesmiyor. Ondan ucuz
Aynen bahşılı girişindeki tp nin mazotu guzel.Hasan dedenin oradaki benzinlik bahşılı ı oradaki TP de 4.43 Dü 11.kuruş zam gelmiş
Benzinliğe dökünce ayrıca bir kalem vergi daha ekleniyormuş. Bizde aldık aldığımız adam öyle dedi bilmiyorum.Olur mu fis kesıyor tırcı akrabaya veriyoruz çünkü
Bizde 4,33 Hacı abi4.64 bizde lukoil