Motorine 55 kuruş indirim

Pahalı almışsınız baya bi bence
Evet pahalı oldu biraz ben anlamadım burası farklı bir bölgemi diğer illerde fiyatlar 5tl ve altı iken bizim bölge yani Sivas Kangal akaryakıt fiyatlarında indirim doğru düzgün yapılmadı. Neymiş elinde stok varken indirim gelmiş çok zarar etmiş, elinde stok varken fiyat arttığı zaman nasıl oluyor kendisinede söyledim zaten, İstiyorlarki hep kâr olsun.

Abicim tarim kredi koop
Evet pahalı oldu biraz ben anlamadım burası farklı bir bölgemi diğer illerde fiyatlar 5tl ve altı iken bizim bölge yani Sivas Kangal akaryakıt fiyatlarında indirim doğru düzgün yapılmadı. Neymiş elinde stok varken indirim gelmiş çok zarar etmiş, elinde stok varken fiyat arttığı zaman nasıl oluyor kendisinede söyledim zaten, İstiyorlarki hep kâr olsun.
abicim tarim kredi kooperatiflerin de euro dizel mazot pesin pompa fiyatina %7 indirim yapılıyor.garanti ve uygun mazot

Yaa bu mazot işini anlamış değilim adam bizim burdan alıp başka şehire satsa nerdese litrede 75 kuruş kazanç oluşuyor ben anladıysam Arap oluyum herkes 5 tane rafınerş var oradan alıyor anlamış değilim

Bu indirimle ortalam benzin fiyatları ortalama 4.95 liraya geriledi
Benzin fiyatlarına gece yarısından geçerli olmak üzere 22 kuruşluk indirim geliyor.
LPG'ye de ay sonuna doğru önemli bir indirim gelmesi bekleniyor.

1585070600892.png

shel in akaryakıt pompa satış fiyatı bugün.