Gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere benzine 20, motorine 10 kuruş zam bekleniyor.
Bı zam bır ındırım ne oldugunu anladıysam Arap olalımMotorin ve benzin fiyatlarında gece yarısından geçerli olmak üzere indirime gidilecek.
Buna göre, motorinin litre fiyatında ortalama 9 kuruş, benzinin litre fiyatında ise 13 kuruş indirim yapılması bekleniyor.
Motorine bir indirim daha
Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) yetkililerinden aldığı bilgiye göre, motorin fiyatında 18 kuruşluk indirim yapıldı. İndirimli fiyatlar saat 00.00'dan itibaren geçerli olacak.
Ruslarla Araplar anlaşmış 10 milyon varil günlük üretim azalicakmis şuan 35 dolar civarında bence fiyatlar yükselir gibi duruyorMazot almak için baya bekledim bi 12 bin liralık almayı planlıyoz artık riske atmayıp alayım diyorum her an fiyatta patlama olacak gibi geliyo sizin düşünceleriniz neler.
Katılıyorum dostum.Ruslarla Araplar anlaşmış 10 milyon varil günlük üretim azalicakmis şuan 35 dolar civarında bence fiyatlar yükselir gibi duruyor
Düşman olup birbirimizi öpeceğimize.Ruslarla Araplar anlaşmış 10 milyon varil günlük üretim azalicakmis şuan 35 dolar civarında bence fiyatlar yükselir gibi duruyor
Aynen öyle düşünüyorlarDüşman olup birbirimizi öpeceğimize.
Birlik olup dünyayı kucaklıyalım diye düşünmüş olabilirler.
Kardeş bozma moralini,Adanada aynı.5,4 ile 5,5 arası.Cemal kardeşi takip ediyorum, ındirim dediğinde gidiyorum petrole.Bizim buralara indirim falan uğramamış. 8 kuruş zam geldi,10 kuruş indirim oldu bizimkiler 2 kuruş daha bindirmişler. Gerçi çokta takilmiyom, işim oldukça 100 liralık alıyorumAllah Allah Kars'ta 5.50'den aşağı değil. Bu kadar mı fark ediyor?
Merkezde petroller öyle abi, bugün merkeze giderken petrolün birinde 4.77 tl yazıyordu ama bu petrol zam varken de diğerlerinden her zaman uygun veriyordu, bizde iş zamanı alıyoruz sadece zaten stoklamalik alacak para olmuyorKardeş bozma moralini,Adanada aynı.5,4 ile 5,5 arası.Cemal kardeşi takip ediyorum, ındirim dediğinde gidiyorum petrole.Bizim buralara indirim falan uğramamış. 8 kuruş zam geldi,10 kuruş indirim oldu bizimkiler 2 kuruş daha bindirmişler. Gerçi çokta takilmiyom, işim oldukça 100 liralık alıyorum [emoji41][emoji41][emoji41]
Şuan BP pompa fiyatı 5.50 sizin oradaki ile aynı fark yok.Allah Allah Kars'ta 5.50'den aşağı değil. Bu kadar mı fark ediyor?