Motorine 55 kuruş indirim

Katkısız euro maxot , 300-500 litre üst alayım desen 5 liraya herkes verir, pompadan değil, pompada %5 den fazla yapmazlar.petrolcüler boşuna zengin olmadı.%20 karları var toplu alımda indirim var.

Burda bi petrol var rakiplerinden daima 60-70 kurus ucuza satar,mazotuda iyidir.En zamli zamanda 5.76 idi.Şuan 4.93,almaya gittik adamda mazot kalmamis aksama anca gelir dedi.

Devlete hizmetlerinden dolayı bakanlar kurulu teklifi ile madalya veriliyor.
Sayın Putin diyerekte resmiyeti korumakta fayda var.
Hocam ben dostum diye bgfarma dedim , arada virgül var, size çok katılıyorum, devleti yönetenlerin dostu olmaz.dostum dediğimiz adam bi gecede 36 askerimizi şehit etti, Umarım bu acı dersten sonra bu tür sözler ağıza alınmaz.

indirim

Akaryakıt fiyatları, koronavirüsün etkisiyle küresel ekonomide yaşanan gelişmelere bağlı olarak dalgalanmaya devam ediyor. Benzin, uluslararası piyasalarda geçen haftayı bir miktar artışla kapatmış ve tonu 279 dolardan 289 dolara çıkmıştı. Bu nedenle gece yarısı 7 kuruş zam bekleniyor. Ancak, Brent petrol ve ürün fiyatları düşüşe geçti. Bu düşüşün etkisiyle benzinde çarşambadan geçerli en az 6 kuruş, motorinde de perşembeden geçerli 20 kuruş düzeyinde indirim bekleniyor.