Katkısız euro maxot , 300-500 litre üst alayım desen 5 liraya herkes verir, pompadan değil, pompada %5 den fazla yapmazlar.petrolcüler boşuna zengin olmadı.%20 karları var toplu alımda indirim var.
Aynen bende 15 gün önce 2 ton aldım. 5,75tenBen 2000 lt aldım nerelere gidem
eskişehirde nerden aldınızDün 5.30 dan 1 tonda biz aldık
Bill Clinton'a zamanında " Şeref madalyası " vermişler, bu işler demeçle olmaz.Hee bizde nasiplenelim dostum, Putin çok yaşa .
Neye göre kime göre madalys veriliyor, suud kralınada vermişlerdi.Bill Clinton'a zamanında " Şeref madalyası " vermişler, bu işler demeçle olmaz.
Devlete hizmetlerinden dolayı bakanlar kurulu teklifi ile madalya veriliyor.Neye göre kime göre madalya veriliyor, suud kralınada vermişlerdi.
Hocam ben dostum diye bgfarma dedim , arada virgül var, size çok katılıyorum, devleti yönetenlerin dostu olmaz.dostum dediğimiz adam bi gecede 36 askerimizi şehit etti, Umarım bu acı dersten sonra bu tür sözler ağıza alınmaz.Devlete hizmetlerinden dolayı bakanlar kurulu teklifi ile madalya veriliyor.
Sayın Putin diyerekte resmiyeti korumakta fayda var.
Malatyada tavsantepede ve hatta bugun gecerken hi pet var ordada 4.90 olmuşNasıl 4 91 ya, bugun 5. 70 den asagı bir yer yok tu? Hangi istasyon bu?
Karacan petroleskişehirde nerden aldınız
Cemal duyum nereden ıkı varil alacağız bızde 100 lira cebimizde kalsınPazartesi benzine zam çarsambada matorinde indirim var tam net rakam belli degil 20 25 kurus arasi bi indirim daha olcak
3 gun sonra al acelesi yoksaCemal duyum nereden ıkı varil alacağız bızde 100 lira cebimizde kalsın