Facede tarımdan haber sitesinde tarım bakanının açıklaması yazıyor.
Bu geçe yatacak olan mazot gübre için %50 bizden işi ödemesi diye.
Yani her zmn olduğu gibi süslü cümlelerle bişeyler söyleyip kandırdılar bizi.
Yinede bi ümit inşallah ben yanılıyorum diye akşamı bekliyorum.
Ödeme 17,49 krş olarak hesaplara gecerse %50 işi koca bir yalandan ibaret olacak.
Bu dedigin artirma sadice bugdayda artti diger urunler ayni yine ama burda kelime oyunu var gibi aksam 6 da odenecek olan mazot gubre baska odeme olmiycakhala söylediğimin arkasındayım hacı mehmet coşkun geçen seneye göre destekler artırıldı diye ona %50 mazot desteği diye veriyorlar hala arkasındayım boşuna beklemeyin 12 yi.
Ahcan bey işte sorunda burdaya ,mevcut ödenen desteği %50 diye yutturup işin işinden cıkacaklar .hala söylediğimin arkasındayım hacı mehmet coşkun geçen seneye göre destekler artırıldı diye ona %50 mazot desteği diye veriyorlar hala arkasındayım boşuna beklemeyin 12 yi.
Çks de 320 olarak ekili gözüküyorsa ve tamamı buğdaysaArkadaslar ne yatacak simdi 320 dekara. Ne alacagiz
18 lira dekara120 dönüm Bugday 50 dönüm nadas 2338 TL yatmış
Benimde 73 donum e 1297 tl 18 lira ortalama dekara hepsi bugday ekili61dekar araziye 640tl yatmış ne iş anlamadım
Benimde 73 donum e 1297 tl 18 lira ortalama dekara hepsi bugday ekili
Sadice bugday ekili yerler 17.5 lira oldu diger sebze meyve ve tum urunler 11 liradan yatiyoValla bilmiyorum neyi az gelmiş bilemedim arpaydı yerler