MAZOT GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!

Facede tarımdan haber sitesinde tarım bakanının açıklaması yazıyor.
Bu geçe yatacak olan mazot gübre için %50 bizden işi ödemesi diye.
Yani her zmn olduğu gibi süslü cümlelerle bişeyler söyleyip kandırdılar bizi.
Yinede bi ümit inşallah ben yanılıyorum diye akşamı bekliyorum.
Ödeme 17,49 krş olarak hesaplara gecerse %50 işi koca bir yalandan ibaret olacak.

hala söylediğimin arkasındayım hacı mehmet coşkun geçen seneye göre destekler artırıldı diye ona %50 mazot desteği diye veriyorlar hala arkasındayım boşuna beklemeyin 12 yi.

hala söylediğimin arkasındayım hacı mehmet coşkun geçen seneye göre destekler artırıldı diye ona %50 mazot desteği diye veriyorlar hala arkasındayım boşuna beklemeyin 12 yi.
Ahcan bey işte sorunda burdaya ,mevcut ödenen desteği %50 diye yutturup işin işinden cıkacaklar .
Çiftçilikla alakası olmayan kesimde çiftciye destek ganime diyo

Kandirilacak bise yok cunku mazotun yarisi devletten olma ihtimali sifir bu sartlarda yine diyorum devlet 2 almadan bir vermez 5 lira olan destek 10 lira oldu devlet diyoya yarisi sizden yarisi bizden diye 1 depo ortalama 100 lt 500 tl ozaman her depoda bana 250 lira borclu odesin benim hakkimi kimde ise