MAZOT GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!

Arkadaslar bir akim baslatalimmi cumhurbaskanimiz mujde dedi mazot destekleri yatacak dedi ancak cumhurbaskani ve basbakab ayrica tarim bakaninin bilmedigini bimer ve cimer kanallarina sikayet edelim b destekler butunuyle bakanliktan serbest birakilip ziraat bankasina gonderildi ziraat bankasi yogunluk olmasin diye tc numaralarina gore planlayip odeme yapiyor ziraat bankasinin uygulamasini ve yillardan beri bizi magdur biraktigini dile getirirsek belki bi cozum olur sifirla baslarken belki diger odeme sekizle baslar bu sikayeti acilen bimer ve cimere bildirirsek bi cozum yaratabiliriz ben ziraat bankasinin boyle bolup odeme yaptigindan cumhurbaskani ve basbakanin haberi oldugunu dusunmuyorum

Kimi kime sikayet edicez ki ben bikere yazdim keske yazmaz olaydim yalanci durumuna dustum birde ceza yicektik
Once valilige gonderilyo senin sikayetin o kaymakama kaymakam muhtarliga falan filan uzuyoda uzuyo ben bidaha yazarsam 50 defa dusunup yazarim

Kimi kime sikayet edicez ki ben bikere yazdim keske yazmaz olaydim yalanci durumuna dustum birde ceza yicektik
Once valilige gonderilyo senin sikayetin o kaymakama kaymakam muhtarliga falan filan uzuyoda uzuyo ben bidaha yazarsam 50 defa dusunup yazarim
Cemal abi bimer yada cimer kaymakama yada valiye dondugunu bilmiyordum donersede bilmem ama o zaman millet vekillerini akp il ve ilce teskilatlarini chp ve mhp millet vekilleriyle il ve ilce tesikalatlarina bunu iletmek hatta bddk ya bildirnek lazim elbet bi kapi bizi duyacaktir bizim burda konusmamiz is degil 65.000kisilik topluluguz o zaman kulup yoneticilerine sesleniyorum uyumayip susmayip tarim bakanligina bildirsinler biz bir kisi degil 65.000kisiyiz

• Beğen
Tepkiler: acemi_
Bunlar iyice sasirdi simdide 16 martta kaldi bizim destekler verceniz destegin ta FB_IMG_1519984462867.jpg

Cemal bu 2. Gurup icin ödeme takvimi .
İlkin 32 ilmi ne başladı ödenmeye ,sonrasında 16 il daha eklendi .
İlk ödeme takviminde sizin bileçik yoktu ikincide varmı bi kontröl et bence.
2. Gurup odemesi yapilacak ileeler
ADANA
AKSARAY
ARDAHAN
ARTVİN
BARTIN
BİLECİK
BİNGÖL
BİTLİS
BOLU
BURDUR
BURSA
ÇANKIRI
DİYARBAKIR
DÜZCE
ERZURUM
ESKİŞEHİR
GAZİANTEP
HATAY
IĞDIR
ISPARTA
İSTANBUL
KARABÜK
KARAMAN
KARS
KAYSERİ
KİLİS
KIRIKKALE
KOCAELİ
KÜTAHYA
MARDİN
MUĞLA
MUŞ
SİİRT
SİNOP
TOKAT
TUNCELİ
UŞAK
ZONGULDAK
Ziraat bankasi resmi sayfasindan alinti

Yalan yarışmasına katılan bir yarışmacının "eskiden dedemin büyük bir kazanı vardı,içinde yedi kalaycı çalışırdı ve yedisininde birbirinden haberi olmazdı" sözüyle,mazotun yarası bizden sözü arasında bir fark yoktur.

Gerçek anlamda hepimiz (esnaf,çiftçi,memur,köylü) bu kazanın içindeyiz ve medya gücünü kullanarak bazı basit şeyleri ya da yalan olan şeyleri önemli ve gerçek gibi lanse ediyorlar.
Yalnız şu var ki; hepimiz birbirimizden habersiz bir şekilde diğerinin bizden daha iyi durumda olduğunu düşünerek yaşıyoruz.
Bu şekilde yaşamakta idare eder ama esas korkum "ya bir gün bu kazanın altına biri ateş koysa" işte o vakit hapı yuttuk