Bankaya günü geçmiş ödeme falan varsa kesilmiştir bankaya gitbak yada müşteri hizmetlerini ara öğrenAbiler selamün aleyküm benim tc no sonu 2 ama yatmamış Hesaba 0-2 bir yatmıyomu yardımcı olur musunuz teşekkürler
Bankaya günü geçmiş ödeme falan varsa kesilmiştir bankaya gitbak yada müşteri hizmetlerini ara öğrenAbiler selamün aleyküm benim tc no sonu 2 ama yatmamış Hesaba 0-2 bir yatmıyomu yardımcı olur musunuz teşekkürler
Bizimde yatmamamis sonu hem o hmde 2Yahu bu %50 mazot desteği başladı yazıp duruyor her yerde. Nasıl başladı arkadaşlar ? Bu mazot gübre desteğinden mi bahsediyorlar? Bunu zaten alıyorduk bi değişiklik mi oldu fiyatlarda ? Hiç bi şey anlamaadım.
154 dönüm çks var 2990 tl yatmış 88 dönüm buğday 66 dönüm ayçiçeği
Cemal abi bimer yada cimer kaymakama yada valiye dondugunu bilmiyordum donersede bilmem ama o zaman millet vekillerini akp il ve ilce teskilatlarini chp ve mhp millet vekilleriyle il ve ilce tesikalatlarina bunu iletmek hatta bddk ya bildirnek lazim elbet bi kapi bizi duyacaktir bizim burda konusmamiz is degil 65.000kisilik topluluguz o zaman kulup yoneticilerine sesleniyorum uyumayip susmayip tarim bakanligina bildirsinler biz bir kisi degil 65.000kisiyizKimi kime sikayet edicez ki ben bikere yazdim keske yazmaz olaydim yalanci durumuna dustum birde ceza yicektik
Once valilige gonderilyo senin sikayetin o kaymakama kaymakam muhtarliga falan filan uzuyoda uzuyo ben bidaha yazarsam 50 defa dusunup yazarim
bu sene ektigimiz sertifikali tohum farki ne zaman yatar acaba fikri olan varmıBunlar iyice sasirdi simdide 16 martta kaldi bizim destekler verceniz destegin taEkli dosyayı görüntüle 23879
Cemal bu 2. Gurup icin ödeme takvimi .Bunlar iyice sasirdi simdide 16 martta kaldi bizim destekler verceniz destegin taEkli dosyayı görüntüle 23879
2. Gurup odemesi yapilacak ileelerCemal bu 2. Gurup icin ödeme takvimi .
İlkin 32 ilmi ne başladı ödenmeye ,sonrasında 16 il daha eklendi .
İlk ödeme takviminde sizin bileçik yoktu ikincide varmı bi kontröl et bence.
cemal şu ekrandaki Sorgulama linkini atsana buraya.Bunlar iyice sasirdi simdide 16 martta kaldi bizim destekler verceniz destegin taEkli dosyayı görüntüle 23879
Gogleden ziraat bankasi duyurular a gir hepsi yaziyocemal şu ekrandaki Sorgulama linkini atsana buraya.
Samsun buzagi paralari ne zaman yaticak.bilgi sahibi olan varmi.tc no son sayisi 8Bunlar iyice sasirdi simdide 16 martta kaldi bizim destekler verceniz destegin taEkli dosyayı görüntüle 23879
Toplam odemenin yarisi birde verecekleri hrpsini vermeyecekler diye biliyorumBunlar iyice sasirdi simdide 16 martta kaldi bizim destekler verceniz destegin taEkli dosyayı görüntüle 23879