MAZOT GÜBRE DESTEĞİ ÖDEMELERİ BAŞLIYOR!

nadas yerleri 5 tl.
2017'yi şimdi alacaz.
2018 için mazot dekar başına ürüne göre hesaplanıp harcanacak olan mazot verilir ve yüzde 50'si hesaba yatar.
mazotu sınırsız o fiyattan alacağımız sanılmasın.

Bu işte bi aldatmaca olmazsa mazot gübre desteği harici kullanılan mazotun %50 sini ayrı bi şekilde vermeleri lazım ,artık nsl bir oran belirlerse.
Daha önce bi kaç sitede okudum mazot gübre desteği harici %50 için çks deki kayıta göre 5 tl verilcek diye yazıyordu.

Bu işte bi aldatmaca olmazsa mazot gübre desteği harici kullanılan mazotun %50 sini ayrı bi şekilde vermeleri lazım ,artık nsl bir oran belirlerse.
Daha önce bi kaç sitede okudum mazot gübre desteği harici %50 için çks deki kayıta göre 5 tl verilcek diye yazıyordu.
Eskiden mazot gübre desteği almak için fiş götürür verirdik dosya içinde su an o uygulama devam ediyor olsaydı bu %50 işine guvenebilirdik ama şu an akıl karıştırmaktan başka birşey değil

Ya şöyle bir şey var 5 liradan verse benim 200 dekar yerim olduğunu varsayalım 1000 lira 1000 liraya 190 litre mazot eder bir yıl ben 500 litre mi harciyorum sanki