Bende peşinizden geliyom gayri nörek mecbur uycaz nail agamla sana . nsp olursa bizde baltalanak bahalım.Uydum sana emmi ağzına sağlık baltalanacak gayrı coming soon [emoji3]
Bende peşinizden geliyom gayri nörek mecbur uycaz nail agamla sana . nsp olursa bizde baltalanak bahalım.Uydum sana emmi ağzına sağlık baltalanacak gayrı coming soon [emoji3]
Bizdeki mibzer 3 yaşlı, yeni sayılır, can simidi büyüklüğünde tekeri var. [MENTION=426]coyote26[/MENTION]
Tohun ve gubre ayari yaparken cevirme isini sanzimandan degil tekerlekten yapin, birde cok yavas ve kesintili cevirmeyin hizli ve kesintisiz cevirmeye calisinBizdeki mibzer 3 yaşlı, yeni sayılır, can simidi büyüklüğünde tekeri var. [MENTION=426]coyote26[/MENTION]
Tohun ve gubre ayari yaparken cevirme isini sanzimandan degil tekerlekten yapin, birde cok yavas ve kesintili cevirmeyin hizli ve kesintisiz cevirmeye calisin
Tartim isini hassas mutfak tartilari ile yapin maksimum 5 kg agirlik asilir tip olanlar dogru olcum yapmaz. Tarti gordugunuz agirligi tam yazin kusurati hesaba katmamazlik etmeyiniz
Salim tekeri cevirsin agabenım bıldıgımde oyle tekerden cevırıp yapıcaz... kursaklar dolup tohum getırınce dokulenı ıcerı atıp tekrar tur atıcaz kesıntısız tempolu olarak...tartım ıcın +- 10 gram olan el kantarım var onunla yaparım muhtemelen
Hasas mutfak tartisi hassasiyeti ne kadar bilmiyorum ama 10 gr yanilma donumde 90 gr şaşar daha hassas olsa iyi olurbenım bıldıgımde oyle tekerden cevırıp yapıcaz... kursaklar dolup tohum getırınce dokulenı ıcerı atıp tekrar tur atıcaz kesıntısız tempolu olarak...tartım ıcın +- 10 gram olan el kantarım var onunla yaparım muhtemelen
Hasas mutfak tartisi hassasiyeti ne kadar bilmiyorum ama 10 gr yanilma donumde 90 gr şaşar daha hassas olsa iyi olur
O zaman digital market terazisi götüreyim şarjlı oda [emoji3]
Benim cihazların 5 gram hassasiyeti var inceledim özelliklerini 10 kg ye kadar 5 gram 10-50 arası 10 gram....yani 5 gram ile tartım yapıcaz Buda yeter herhalde Emin olun tarım özdeki yanılmaların 100 de biri olur 5 gram yanılma oda zaten yuvarlamalı hassasiyet kimini yuvarlar kimini yuvarlamaz denk olur o [emoji3]Durmaz marka, 1 kg hassaslıkla ayar yapmıyor, 100 dekarda 1 kg oynasa 1 TL den 100 TL yapar, sabahtan akşama 1 adam çalışır bu paraya.Asgari ücret 1604 TL.
Abi hashas ta 90 gr cok fark ettiriyor cuncuk bisey zaten toz gibiÇok ince hesaplar yaptınız [emoji846] böyle giderse tarımı bırakmamız gerekir, hic kimse de demiyor, bende dahil ektiğimiz her ürünün 1000 dane ağırlığını öğrenmek için tohumları saydık diye.
Kısacası sanzumanli mibzerler daha hassas diğerlerine göre, ekiliş ayakları tartışmaya açık bir kavram.
200gr/da hashas wkmek icin tartita 22 gr tartmamiz lazim bir kibrit kutusu hashas... tartida 35 gr tartarsak donume 300 gr cikiyorÇok ince hesaplar yaptınız [emoji846] böyle giderse tarımı bırakmamız gerekir, hic kimse de demiyor, bende dahil ektiğimiz her ürünün 1000 dane ağırlığını öğrenmek için tohumları saydık diye.
Kısacası sanzumanli mibzerler daha hassas diğerlerine göre, ekiliş ayakları tartışmaya açık bir kavram.
Abi hashas ta 90 gr cok fark ettiriyor cuncuk bisey zaten toz gibi
Guzel makine hava basincli makinelerde tohun dusme zamani daha kisaldigi icin daha hizli ekim yapmak mumkun olabilir
Hashas 200-400gr/da ekiliyor.Haşhaş kaç gram ekiliyor ? Çörek otunu 1000-1250 gram ekicem bende
Sanzimandan hassas tohum ayari yapmak icin tekerlekleri yukari kalkmasi lazim ve ya tekerlek ve sanziman arasina balata sistemi lazim. Balata isi maseafi cok arttiracagi icin askilidan devamÇekilir tip balta ayak konusunda düşünceleriniz nedir?