Ben çok merak ettim bu havalı mibzerlerin çalışma şeklini. Hem hava veriliyor hem teker dönüyor,benim gibi bilgisi olmayanları aydınlatan bir üye yok mu? Şöyle detaylı bir anlatım.
Ben çok merak ettim bu havalı mibzerlerin çalışma şeklini. Hem hava veriliyor hem teker dönüyor,benim gibi bilgisi olmayanları aydınlatan bir üye yok mu? Şöyle detaylı bir anlatım.
Diskli cekilir tipler sahane makineler balta ayaklar bes para etmez
Bu kanıya nasıl vardınız [emoji846] açıkçası merak ettimDiskli cekilir tipler sahane makineler balta ayaklar bes para etmez
Bu kanıya nasıl vardınız [emoji846] açıkçası merak ettim
Nedendir bilinmez, böyle anlaşılamayan bir konu olduğunda, hep aklıma yat fuarındaki bebenin göz yaşı dökerek; anlayamazsınız, motorun çıkardığı sesi, pervanenin suyu köpürtmesini..... Diye devam eden röportajı gelir.[emoji5]Vatandaş anlamıyor emmi ona maksuben vardık o kanıya [emoji3]
Diskli cekilir tipler sahane makineler balta ayaklar bes para etmez
Orion ile hiç tanışmıyorum, her iki mibzeri de kullanıyorum, Orion ile topraklarımız çok farklı, ama ikimizde memnunuz baltalı dan, aslında ayak yapısından çok Universal oluşundan memnunum, birşeyler anlatmaya çalıştık, menfaatimiz yok, hatta hiç yok, isteyen istediğini tercih eder, kızmak yok, küsmek yok[emoji6]Orion'da baltalı kullanıyor ama bizim gibi diskli mibzer kullanıcılarına bir jest yapti.
Pekala jestine jestle karşılik veriyorum...
Yaw arkadaş diskli mibzer beş para etmez,baltalı mibzer anlatılmaz yaşanır.
Orion ile hiç tanışmıyorum, her iki mibzeri de kullanıyorum, Orion ile topraklarımız çok farklı, ama ikimizde memnunuz baltalı dan, aslında ayak yapısından çok Universal oluşundan memnunum, birşeyler anlatmaya çalıştık, menfaatimiz yok, hatta hiç yok, isteyen istediğini tercih eder, kızmak yok, küsmek yok[emoji6]
Kesinlikle haklısın abi. Mibzer şanzımanlı asılır tip olsun,ayakları nasıl olursa olsun.
Zaten neticede herkes kendi toprak yapısına göre tercih etmesinin farkina varmıştır.
Barış sen bu işten anlıyorsun babamda aynısını dedi görür görmez 'aynı bizim harmak bu buda iş yapmaz'... dedi evet söküm ayağında pilastik barışlarda iki tane olması barışlar açısında çok büyük avantaj ve barış kalitesinde tek sıralı söküm makinası yok şuan benimde çekincem barış gibi sökemez mi acaba diye fuarda abinin kendisinede sordum o söküm ayağının ortasında dönen bir parça var pancarı yıldıza itmek için onun faydası olur gibi geliyor bana
Ama şuan en kaliteli söküm yapan barış
Biraz geç cevap veriyorum kusura bakmayın ancak gördüm sorularınızı sağ üstte uyarı düşmeyince takip etmesi zor oluyor
Evet denge pistonları çok kullanışlı çok faydası oluyor
Eksik taraflarını yazayım yeni alacaklar için bağlayıcı olsun
1 Kanatlar toplanırken zorlanıyor. toplamıyor (direksiyonu aksi yöne büküp kanatı geri doğru hareketlendirmek gerekiyor) 2 tane aldık 2 modelde de aynı problem var sanırım bunlarda kronik
2 Kontrol kollarına ulaşmak için arka camı açmak gerek arka camı açınca da makine arkacama geliyor o yüzden arka camı sökmek gerekiyor.. Pancar sökme makinesinin kumandasına benzeyen bir kontrol kumandası olmalı (belkide vardır ben bilmiyorum)
3 Dijital su kontrol ünitesi parlayan markasında bu var ancak önallarda var mı bilmiyorum tarlanın her yerinde aynı devirde gitmeniz mümkün olmuyor yerine göre gaz kesiyorsunuz bu ilacın hojen dağılmasına engel oluyor su kontrol ünitesi bunu düzenliyor.