Kar üstüne yağmur da yağınca her yer çamur oldu
Asıl tadı o karın yağmurla kalkmasıKar üstüne yağmur da yağınca her yer çamur oldu Ekli dosyayı görüntüle 67425
İzmir'lidir.Allah akıl versin,
Keşke başka bir memlekette başlasaydın hayata.(bugün hava biraz güzel deyu ne sandın, daha 2 ay var bahara,)
Samenin bakımı için salı günü Ziraat bankasından 17.000 tl ihtiyaç kredisi çektik hesaba yattı 3 gün bloke koyuldu bugün sabah gittim bloke kalktı 5.000 tl nakit verdi birkaç yere ödeme vardı yem aldım vs. o kısım gitti.
Kalan 12.000 tl ' yi kullanabilmem içinde ihtiyaç kredisini neden aldığımıza dair fatura istiyor
Pazartesi günü servis ve parçacıdan bankanın istediği faturayı tedarik edeceğim bu 12.000 liralık faturanında kdv tutarı %18'i 2.160 tl yapıyor durduk yere birde fatura kdv masrafı çıktı bankalarda böyle bir ambargo yenimi çıktı
Araştırıyorum araştırıyorum ihtiyaç kredisi çekip nakit kullanma durumunda ceza vs hiçbir ibare yok ama müşteri temsilciside ikidir cezası var nakit olmaz fatura lazım diyor kış günü durum zayıf ekonomi yerinde olsa zaten kredi kullanmam bide bu fatura kdv masrafı çıkarttılar havadan 2.160'da oraya gidecek nasıl olacak bilemedim kafam beynim durdu sade bu bedeli ödetmeden nakiti kullandırmıyorlar bunuda ödeyince çekilen kredinin hiçbir anlamı kalmıyor çözemedim bu işi
İhtiyaç kredisini nakit olarak kullanmanın büyük cezası varmış ziraat bankasındaki müşteri temsilcisi diyor bugünlerde böyle bir saçma işe rastgelen oldumu
Bu kdv kısmını ödemeden nakiti kullanabilirmiyim yoksa mecburen ödeteceklermi.?
Yeni çıktı. Daha önce kredi çekip dövize yatıranlar olduğu için alınan kredinin nerede kullanılacağının belgesi istenecek diye tebliğ yayınlandı.
KDv dahil 12.000 fatura kestir abi. Banka 12+ KDV istemez ki.Ekstradan bu 2.160 kdv bedeli ödetecek yani
KDv dahil 12.000 fatura kestir abi. Banka 12+ KDV istemez ki.
10,169.49+ KDV kestir
Sivrisinek mi o? Antifirizi yok sa 70 cm yol aldıktan sonra motoru kitlenmiş olabilirAllah akıl versin,
Keşke başka bir memlekette başlasaydın hayata.(bugün hava biraz güzel deyu ne sandın, daha 2 ay var bahara,)
Kolay gelsin Haydar Abi yandaki Fendt kimin yenimi aldın8yıl olmuş antifiriz değişim vakti gelmiş
Sağolasın Aykut, arkadaşımın 716 garajı yok bizim burada dururKolay gelsin Haydar Abi yandaki Fendt kimin yenimi aldın
Anladım Abi ileride vardır ama bi 716 planıSağolasın Aykut, arkadaşımın 716 garajı yok bizim burada durur
Aslında bi 8s planı vardı ama bu şartlarda yatırım düşünmüyorumAnladım Abi ileride vardır ama bi 716 planı
Hayırlısı Abi inşallah şartlar el verir daha iyileri nasip olurAslında bi 8s planı vardı ama bu şartlarda yatırım düşünmüyorum