hangi serviste yaptırıyorsunuz ?Operasyon başladı
Aleyküm selam,S. A . Dünden bir foto
Tillerin yerini değiştirmek gerekti
Çamur yerlere kis yaydım biraz
Hava akşamdan beri yağışlı bu sabah tam bir kış havası var bizde
Hayırlı olsun.Kurbanlığı aldık 13 bin liraya fiyat belli olsun diye ortalama 200 kg kadar gelir kurbanlığa kadar biraz da yem yer vatandaş kurbanlığı nasıl kesecek bilmiyorum
hangi serviste yaptırıyorsunuz ?
Hayırlı olsun ben Darendeli olduğum halde bukadar ince hesap yapmıyorum gardo helal olsunKurbanlıgı aldık 13 bin liraya fiyat belli olsun diye ortalama 200 kg kadar gelir kurbanlığa kadar biraz da yem yer vatandaş kurbanlıgı nasıl kesecek bilmiyorum
Hayirli olsunKurbanlıgı aldık 13 bin liraya fiyat belli olsun diye ortalama 200 kg kadar gelir kurbanlığa kadar biraz da yem yer vatandaş kurbanlıgı nasıl kesecek bilmiyorum
Hayırlsı olsun bakım iyidir umarım çok tutmaz çiftçi para kazanamıyor artıkEnjektörleri komple ölmüş dördüde sıfırlandı 280 bara ayarlandı
Her tarafı sökmüşler ayırmak için kızak bekliyorlar içerde iki tane motor ayırdıkları için başka yerden temin edecekler
Hayırlsı olsun bakım iyidir umarım çok tutmaz çiftçi para kazanamıyor artık
İyi günlerde kullan. Volant yüzeyi çok kötü bozulmuş, tornayla aldırmışın. Baskıya ek birşey yaptımı usta.? balata tam bitmeden boşa çıkar.3.000 tl gibi ekstra bir masraf daha çıktı herşey dahil 16.000 tl oldu
Burdan çıkınca klima gazı basılacak arka kolların aşıklarını yaptıracam muayeneye sokacam onlarda ne tutarsa artık
Maşaallah. Rabbim bereketini artırsınAllahın(c.c.) yaratma sanatından basit bir örnek.
Sen nasıl birşeysin.
İyi günlerde kullan. Volant yüzeyi çok kötü bozulmuş, tornayla aldırmışın. Baskıya ek birşey yaptımı usta.? balata tam bitmeden boşa çıkar.
3 hurda el arabası,
Bana dilekçe yazdılar,
"Biz voltranı oluşturmak istiyoruz,"
Dediler,
3 el arabasını kesip biçip birtane çıkardık.
Bayağı güzel oldu sanirim.
Yenisi 600 felan diyorlar,
Abla simdi sehirde yağmur yağıyor koyde fırtına varmış demek bu olay heryerde aynıköyde 30 cm kar var 20 km şehirde bişey yok,
arabann üzerinde kar olmasa kimseye inandıramayacağız
bereket yağmış gece çok şükür