Bizde ton hesabı atılıyo tabi bizimki ağaç sizinki tarla ordan fark edebilir1.000 m² için
Tarlaları gezdik bugün git gel 17 km sürdü bunun 6 kmsi tarla yolu 4 kmsi asfalt yokuş
7 kmsi de düz alfalt
135 e filtre değişimi sonrası 3 litre yakıt koyduk hava yapmadan geldi az yakıyor galiba
Ekli dosyayı görüntüle 67713Ekli dosyayı görüntüle 67714
35 Lik candir git gele ufak tefege bulunmaz hep bu yil bi tane alam babam koyde dolanmayla yakiyo mazotu 35 lik alsak ekonomik olur ama 50 60 binliradan aşağı yokTarlaları gezdik bugün git gel 17 km sürdü bunun 6 kmsi tarla yolu 4 kmsi asfalt yokuş
7 kmsi de düz alfalt
135 e filtre değişimi sonrası 3 litre yakıt koyduk hava yapmadan geldi az yakıyor galiba
Ekli dosyayı görüntüle 67713Ekli dosyayı görüntüle 67714
Baktım 1 litre var daha 2 litre yakmış 17km de2013 2 wd tt 50 1 lıtre ile ortalama 6 7 km yol yapıyordu değerler normal galıba
Biz 30 bine aldık35 Lik candir git gele ufak tefege bulunmaz hep bu yil bi tane alam babam koyde dolanmayla yakiyo mazotu 35 lik alsak ekonomik olur ama 50 60 binliradan aşağı yok
Bizim Malatya öyle abi35 Lik candir git gele ufak tefege bulunmaz hep bu yil bi tane alam babam koyde dolanmayla yakiyo mazotu 35 lik alsak ekonomik olur ama 50 60 binliradan aşağı yok
Blokta işlem var abi belgesi de var ama sıkıntı yok şimdilikNormal 135 için yakıt celal ama traktör temize benziyor blok boyanmış gıbı ama ayaklı ve ıyı duruyor 30 bine bedava belgesi yok demiştin galıba bence para değil çok Bi iş göruyor ama 30 bin de bişey etmıyor elektrikli yukıler 25 bin olmuş
Hayırlı olsun eldeki malın kıymetini bilme devrindeyiz traktör kabin arkasında üçgen reflektör varmı muayenede yok diye hafif kusur yazmışlar benim traktöreMuayenedende takılmadan geçtik
Hayırlı olsun eldeki malın kıymetini bilme devrindeyiz traktör kabin arkasında üçgen reflektör varmı muayenede yok diye hafif kusur yazmışlar benim traktöre
Hayırlı olsun,Bizde bugun Bi tanıdık almış kullanmamış betopan aldık 13 tane varmış 220 lira bedava gıbı bir rakam köyde kullanılır ufak bir garaj gıbı olur az da evin çıkmasından faydalanırız
Allah Allah abim yeni duydum ama bildiğin bims gıbı bişey abi şaşırdım şahsenHayırlı olsun,
Bunlardan bana 1 kamyon dolusu denk geldi,
Çok ucuz veriyordular,şüphelendim.
Araştırdım.
Yasaklanmış,içinde doğayı ve insanları etkileyen bir madde vardı,unuttum şimdi,
Almadım.
Eğer aynı madde ise.
Ona dikkat et,
Bunların artık üretimi yokkk,Allah Allah abim yeni duydum ama bildiğin bims gıbı bişey abi şaşırdım şahsen