zam nasıl yapılır...

bilgi amaçlı verildi...
kullanan olursa, sorumluluk kullananda...

zam yapma konusunda, herzaman bir zam uzmanına danışmanız tavsiye edilir...

rasyon konusunda yazacaktım, herhal karıştırdım...:D

Ülkenin makus kaderi Enflasyon devalüasyon düşük zam ve az maaş, vazgeçilemeyen bu basit yönetim politikaları artık ülke nüfusunun artış hızını düşürdü, en az 100 yıl daha vazgeçilmeyecek, bu durumda insanlar kendine anca yetiyor yetişiyor, bu durumda nüfusa zam yapılmıyor :) halk nasıl artsın zam yapsın nüfusa?

Bunun için müjde verecekmiş, gençlere evlenmesi çocuk yapması için teşvikler, indirimli alışverişler, maddi destekler, çalışma hayatında kolaylıkar sağlanacakmış.

Bir defaya mahsus desteklerle, ucuza çalışan kölelerin çoğalması sağlanacak, böylece ucuza çalışacak yeni köleler dünyaya gelsin, hatta onların bakımlarınıda çok ucuza halihazırdaki köle ebeveynler yapsın istenecek, gençler önlerine atılan yemi yutmazlarsa evcil hayvan besleyecek tek başına yaşayacak, özgürlüğün tadına varacak, hayatı kendine ait olacak, zamanla yerine gelecek olan köleyi yetiştirmediği için, ülkenin geleceği karanlıkmış.

Nüfusa zam isteyecekler, yeni nesil yerse o zammı yapacak, halkın zammı bile modern köleliği devam ettiriyor olacak, yoksa devlet niye destek atsın, yarın doğan çocuklar enflasyon devalüasyon az maaşla çalışacak, düzenin devamı için kölelerin çocuk yapması şart görünüyor.

Halkın nüfusa zam yapması, Nüfusu artırması maaşlara zamcıklarla pek mümkün görülmedi demekki.

Son düzenleme:
İşte açıkladı , doğum yardımı 5 bin lira, 150 bin lira faizsiz kredi, yani hibe yok, kredi ödenecek, ikinci çocuk için her ay 1500 lira, üçüncü çocuk olursa her ay 5 bin lira.

Nüfusa zam yapana.