MaşAllah bereketli olsun abi. Arpalar hala karın altında 5_7 cm kadar kar var. Eriyince seninki gibi canlı dururlarmı çok merak ediyorum
MaşAllah bereketli olsun abi. Arpalar hala karın altında 5_7 cm kadar kar var. Eriyince seninki gibi canlı dururlarmı çok merak ediyorum
Bende hava jak ını takamıyorum sök tak yapıp deneyeyim sağolunEkli dosyayı görüntüle 67499
Jak bakımi yaptim,size bi sorum var bu jakı 3 4 ayda bi böyle sökup takmasam hortumu takamiyorum sökuncede bisey yaptigim yok bu halde dağıtiyorum geri topluyorum hortum oluyo diğer türlü hortumu içine geçiremiyorum var mı başına böyle bisey gelen.
Toz yapışıyor jak içindeki bilyelerin boşluğu az dır sekmani yayı söküp bilyeleri kaybetmeden tornada biraz kanal ve ileri geri mesafesi uzatıla bilir.Ekli dosyayı görüntüle 67499
Jak bakımi yaptim,size bi sorum var bu jakı 3 4 ayda bi böyle sökup takmasam hortumu takamiyorum sökuncede bisey yaptigim yok bu halde dağıtiyorum geri topluyorum hortum oluyo diğer türlü hortumu içine geçiremiyorum var mı başına böyle bisey gelen.
Teşekkür ederim abiAllah bereket versin bizimkilerin üstünde daha 60 cm kar var
Teşekkür ederim yunus cümlemizin bereketli olur insallahMaşAllah bereketli olsun abi. Arpalar hala karın altında 5_7 cm kadar kar var. Eriyince seninki gibi canlı dururlarmı çok merak ediyorum
Valla bilmiyom abi ilk böyle olunca tamirciye zar zor sökturmüştum at bunu yenisini al uğraştirma beni diye tornacinin yapacağini pek sanmiyorum bunun sorunu hortumu takarken ileri giden parca yarida kaliyo 1 cm daha ittirebilsem olacak ama o 1cm gitmiyo bugun içini temizledim gresledim çok yumuşak oldu bakalim ne kadar idare edecekToz yapışıyor jak içindeki bilyelerin boşluğu az dır sekmani yayı söküp bilyeleri kaybetmeden tornada biraz kanal ve ileri geri mesafesi uzatıla bilir.
Bu dediğim iş parça tolere ederse yapıla bilir sadece anlayan birinin iyi analiz etmesi lazım tornacı hiç uğraşmaz olmaz der . Sen söküp hesaplayıp yap diyeceksin . Tabi parça torna aynasına bağlanma payı da iyi düşünülmeli
Sökümü kolay mı hocam.2 tane jd var ikisinde de aynı problemi yaşıyoruz.Öyle ki bazen mibzeri takmak için bir kaç kişi toplanıyor, o derece.Bende yapayım aynı işlemi.Ekli dosyayı görüntüle 67499
Sürtünme payı yüksek demekki dediğim gibi çok basit . Araya toz alıyor boşluk az sıkışıyor gres yağ vs gibi şeyler sürme oraya balata spreyi veya pas sökücü ile temizle.Valla bilmiyom abi ilk böyle olunca tamirciye zar zor sökturmüştum at bunu yenisini al uğraştirma beni diye tornacinin yapacağini pek sanmiyorum bunun sorunu hortumu takarken ileri giden parca yarida kaliyo 1 cm daha ittirebilsem olacak ama o 1cm gitmiyo bugun içini temizledim gresledim çok yumuşak oldu bakalim ne kadar idare edecek
Sökmesi kolay abi köşeli yerini mengeneye kısıktir uçundanda ayarli anahtarla çevirdiğin zaman açılir,ucunu açtiktan sonra içinden çıkan yuvarlağı tekrar çevirirsen komple sökmüş olursun,maksimum hepsi 10 dk.Sökümü kolay mı hocam.2 tane jd var ikisinde de aynı problemi yaşıyoruz.Öyle ki bazen mibzeri takmak için bir kaç kişi toplanıyor, o derece.Bende yapayım aynı işlemi.
Balata spreyi ile temizledim bezle iyice sildim gresledim,bu jaklarda hidrolik orta kol takılı sürekli yinede dışardan bezle sararim sağol abi.Sürtünme payı yüksek demekki dediğim gibi çok basit . Araya toz alıyor boşluk az sıkışıyor gres yağ vs gibi şeyler sürme oraya balata spreyi veya pas sökücü ile temizle.
Çok uğraşmak istemiyorsan bir bez ile bağla işin bitince jak ları dışarıdan toz ile temasını kes
Hayrola abiAmeliyat vakti geldi
Allah şifa versin.Ameliyat vakti geldi
Gecmis olsun abiAmeliyat vakti geldi
Hayrola abi
Allah şifa versin.
Gecmis olsun abi