Kasa modern olacak galiba ama arka aks mf tipi hema üretiyor galibaDaha önce gördüğümüz kasalara benzemiyor. Deutzu andırıyor. Kabinin üzerinede mi batarya koydular acaba
Kasa modern olacak galiba ama arka aks mf tipi hema üretiyor galibaDaha önce gördüğümüz kasalara benzemiyor. Deutzu andırıyor. Kabinin üzerinede mi batarya koydular acaba
Bende kalınlığı görünce hemen o aklıma geldiDaha önce gördüğümüz kasalara benzemiyor. Deutzu andırıyor. Kabinin üzerinede mi batarya koydular acaba
Kullanmıyorsanız hediye olarak alabilirimEskiye hasret bugün bakırları kalaylattim artik kimse önemsemiyo ama benim icin değerlilerEkli dosyayı görüntüle 67347
Değerini bilmek lazim. Maddeten değil manen değerliler artık.O zaman ları yaşayanlara cok şey anlatırlar...Eskiye hasret bugün bakırları kalaylattim artik kimse önemsemiyo ama benim icin değerlilerEkli dosyayı görüntüle 67347
Daha çok işleri varKullanmıyorsanız hediye olarak alabilirim
Evet leğen belki 70 80 yilikDeğerini bilmek lazim. Maddeten değil manen değerliler artık.O zaman ları yaşayanlara cok şey anlatırlar...
EyvAllah abi takılıyorum öyle bizdede varDaha çok işleri var
Sizde fazlaysa bende koruma altina alırımEyvAllah abi takılıyorum öyle bizdede var
Boş iş bunlar sadece gösteril mazot benzin gaz kaça dayandı millet lpg ye geçğnce zam üstüne zam yaptılar traktör değilde otomobili hibrite geçilse iyi olur çok az var ülkemizde ateş pahası hepsi traktör belki 1. Dünya ülkeleri kullanır 20yıl sonra bizde olaz adamlar 20yıldır uçak yapıyor ototmobil vs çıkanı hiç görmedik onun bataryalarını alamayızEkli dosyayı görüntüle 67342
Elektrikli traktörden bir kare
Bu yıl baya sert abi - 25 leri gördük kapalı ahırda suluklar bile donduSinan kışın hayvancilik böyle
Bu kış daha sert galiba
Nedense ayaklı yapmıyorum,ayakları eksik güzel olmuş abi eline sağlık
Celal eline sağlık,Ekli dosyayı görüntüle 67342
Elektrikli traktörden bir kare