Kolay gelsinSabah sabah iş yolundayız
Kolay gelsinSabah sabah iş yolundayız
Normal yıllarda daha cok yagmiyomuydu simdi eskiyi unuttuk bu karlara cok diyoruz ama son yillara göre buna şükür buyilda yağmasaydı sadece köylü değil tüm toplum sıkıntıdaydı subat ayı yine karlı geçecek gibi görünüyo traktörü kapali bir yere koyma şansı yok muBu sene güzel yağış oldu
Normal yıllarda daha cok yagmiyomuydu simdi eskiyi unuttuk bu karlara cok diyoruz ama son yillara göre buna şükür buyilda yağmasaydı sadece köylü değil tüm toplum sıkıntıdaydı subat ayı yine karlı geçecek gibi görünüyo traktörü kapali bir yere koyma şansı yok mu
Inşallah dediğin gibi baharda yağışlı geçer bence hiç değil bi branda falan sar daha iyi olur2 senedir ne kar ne yağmur full zararına çalıştık bu yıl bahar yağışlarıda güzel geçerse tam buğday yılı verimler 300 kilonun altına düşmez
Garaj varda motor sığmıyor buna büyük garaj yapacaz bu sene
Sahibine hayırlı olsunKöyümüzden bir arkadaş aldı. Fiyatı bir milyona yakın dediler. Sahibine hayırlı olsun.
Bizim bölgedeki tarlalar kuru arazi, dönümü 20- 25 bin civarı. Arkadaş tarla falan satmadı, büyük baş hayvancılığı var. 450 peşin vererek, 500 bin TL de kredi kullandı diye biliyorum.Sahibine hayırlı olsun
Bu fiyatkara buğday ayçicek ekip bicerek alınması imkansiz trakyada arsa tarla fiyatları bize gore cok yuksek 3 5 dekar yer satarak çok rahat alınır
Beygiri 1000 TL olan günler çok çabucak bitiverdi.Bizim bölgedeki tarlalar kuru arazi, dönümü 20- 25 bin civarı. Arkadaş tarla falan satmadı, büyük baş hayvancılığı var. 450 peşin vererek, 500 bin TL de kredi kullandı diye biliyorum.
Girişi kaz tekerlek izi kadar ben öyle yaptım betonu kırsım 40cm kadar2 senedir ne kar ne yağmur full zararına çalıştık bu yıl bahar yağışlarıda güzel geçerse tam buğday yılı verimler 300 kilonun altına düşmez
Garaj varda motor sığmıyor buna büyük garaj yapacaz bu sene
Girişi kaz tekerlek izi kadar ben öyle yaptım betonu kırsım 40cm kadar
Hayırlı olsun arkadaşa bunlar hep imkan işi Allah ödeme kolaylığı versin.Köyümüzden bir arkadaş aldı. Fiyatı bir milyona yakın dediler. Sahibine hayırlı olsun.
Abi bir dekar 1000 metre kare oda kıraç arazi mi 20 bin olan ortalama verileriniz ne kadsrBizim bölgedeki tarlalar kuru arazi, dönümü 20- 25 bin civarı. Arkadaş tarla falan satmadı, büyük baş hayvancılığı var. 450 peşin vererek, 500 bin TL de kredi kullandı diye biliyorum.
Vallaha Cemal bende çok şaşırıyorum millet hemde 1 milyondan da pahalıya alıyor isterse sulu olsun kardeşim bu adamlar parayı yerden süpürüyor yada tarla inanılmaz boyutlarda para kazandırıyorSahibine hayırlı olsun
Bu fiyatkara buğday ayçicek ekip bicerek alınması imkansiz trakyada arsa tarla fiyatları bize gore cok yuksek 3 5 dekar yer satarak çok rahat alınır
Yerini biliyosan yada galeriye sor kime sattın git malını al gel onlar peşine düşsün3 sene önce galeriye satışını verdiğimiz halde 135'lik hala bizim adımıza görünüyor bunu emniyete nasıl bildiri yapacağız kayıp çalıntı vs. gibimi bildiri yapmalıyım
1996 yılında babam satısını verdiğı halde 270lik leyland alan üzerine almamış şuan üzerine görünüyor plakası var 1 adet remorktan kalma jqndarmaya gidip ruhsat kayıp dilekcesi verip tekrar notere gidip hurdaya cıkarmak en iyisi yada cekme belge falan olabilir bizimkinin üzerinden 25 sene gecmiş3 sene önce galeriye satışını verdiğimiz halde 135'lik hala bizim adımıza görünüyor bunu emniyete nasıl bildiri yapacağız kayıp çalıntı vs. gibimi bildiri yapmalıyım
Bir dönüm 1000 metre kare. Kuru tarım arazisi olsa da bizim topraklarımıza zamanında yağmur yağdığında ortalama verimlerimiz buğdayda 700 kg, ayçiçeğinde de 250 kg olarak gerçekleşiyor. Bizim köyün arazisi bu şekilde. İklim durumuna göre bu rakamların altı veya üstü de olabiliyor. Komşu köylerin arazileri toprak yapılarından dolayı farklılık gösterebiliyor.Abi bir dekar 1000 metre kare oda kıraç arazi mi 20 bin olan ortalama verileriniz ne kadsr